AY AMAN sankı nolcak aynı modelden bızdede var :)))
benım esımde kızar
korka korka koyuyorum hadı bakalım
bızde cadırı ıkeadan almıstık 40 lıra fılandı cok buyuk dedıgın gıbı ama ıcındekılerı gızlıyor :)
aynı apartmanda mı oturuyorsunuz valıdelerle?
normal odalara zzebra begenmıyorum bırde asırı pahalı canımm
koltuk ıyı oluyor evte bende yatagını degıstırıfem yanı gorunum olarak baska ortu alıp yan kollara ve arkaya baska yastıklar yaptırıcam
mınder kılıfları aynı takımdan bakalım
bıraz para toplamamız lazım
Gelde babasına anlat bizimki dünyada tek:) evet güzel gizliyor ama sizin çadır daha hoş ikea burda olsaydı ondan alırmışım:) yatağı hoş zaten seninkinin benim sevdiğim tarz mindererle hoş olur, aynen para şart:) divan yataklar ikeada 800 çileğe baktım 450 yazıyordu, aynı apartmandayız 4 ay falan oldu taşındık.
dolabı kahve rengımıydı
altındakı rengımı bellı edıyor
beyaz folya ıle kapalasaydınızya hanı forumda hep ondan yapıyolar
pamugun elını gordum masallah ya onaa
sızınde odanız yesıl
bızım koltugumuz daha kucuk ıkı lı gıbı dusun kayınvalıdem verıyor kaplatıyor sımdı yenılenıyor
gelsın bende ceker eklerım
o attan bızde ıstıyoruz ama bızım yasa uygun olanını 3.yas dogum gununde :)
Beyaz kağıtla kapladımda tek kat olunca belli etti taşnırken zedenlendi oğlumun odasına dolap alınca onu başka türlü değerlendiricem o yüzden tekrar kaplamak için bekliyorum aslında boyatıcam dur bakalım o gün gelsin:) evet yeşil huzur veriyor mutfağımda yeşil:) bizimki herkesi at gibi kullanmaya başlayınca doğum gününde alalım dedik ama dedesi erken davrandı:)
İşte oğlumun az önceki dağınıklığı şimdi pepe izliyor ben işe koyulucam:)
Eki Görüntüle 603932
bunlarda hafta sonundan pazar gununden
maşallah kızlar çocuk odalarınız ne kadar geniş. bizimki çok dar. geniş odayı toplamak çok daha kolay.
Bana bu da yetmiyorsalıncağı,çadırı,kamyonu,atı hp büyük oyuncaklar yer kaplıyorlar dar oda zor gerçekten ben şimdi odayı boşaltma derdindeyim:)
ben bi çadır aldım. koyacak yer bulamadım. iade ettim.
tynpice.com adresınden 640 boyutunda resmı up edersenız hallolacak burada forums kısmında olan lınkı koyarsanız resmı gorecegız
Bu geçen yıl çekilmiş bir fotoğraf,
yanda hhhiiiiççç bişey yok gibi uzanan da koca ayaklı kocam olur
Bu yıl aynı odanın duvarları da sürrealist pastel boya çalışmalaı ile bezeli
[/IMG]
Yardım için teşekkür ederim yeniden doğdum :)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?