İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Gelde babasına anlat bizimki dünyada tek:) evet güzel gizliyor ama sizin çadır daha hoş ikea burda olsaydı ondan alırmışım:) yatağı hoş zaten seninkinin benim sevdiğim tarz mindererle hoş olur, aynen para şart:) divan yataklar ikeada 800 çileğe baktım 450 yazıyordu, aynı apartmandayız 4 ay falan oldu taşındık.

İşte çekyatımız

dolabı kahve rengımıydı
altındakı rengımı bellı edıyor
beyaz folya ıle kapalasaydınızya hanı forumda hep ondan yapıyolar

pamugun elını gordum masallah ya onaa
sızınde odanız yesıl
bızım koltugumuz daha kucuk ıkı lı gıbı dusun kayınvalıdem verıyor kaplatıyor sımdı yenılenıyor
gelsın bende ceker eklerım

o attan bızde ıstıyoruz ama bızım yasa uygun olanını 3.yas dogum gununde :)

25 gün sonra evleniyorum.Evleneyim dağıtayım fotoğrafını çeker koyarım bende

bu sayfaya uğrayıp uğrayıp huzur buluyorum resmen :)) çocuklar ortalığı dağıttıkça yazdıklarınıza resimlerinize bakıp sakinleşiyorum :) benim eviminde burdakilerden hiçç farkı yok fazlası var eksiği yok yani 2 çocuğum var benimde biri 6 biri 4 yaşında düşünün artık evin gelebileceği halleri ortalğı toparlamakla geçiyor tüm günüm kızım okula gidince toparlıyorum her tarafı miss oluyor bal dök yala şeklinde ama bir geliyor okuldan oğlumla ikisi hiçç dokunulmamışa çeviriyorlar her yeri sanırım tüm anneler aynı durumda çok rahatım artık hiçç kasmıyorum kendimide çocuklarıda

kızlar şu yorumlarınızın alt kısmında yer alan kocamla evleneli şukar oldu diye bi tarih varya, onu nerden ve nasıl yapıyoruz bi anlatırmısınız...

Beyaz kağıtla kapladımda tek kat olunca belli etti taşnırken zedenlendi oğlumun odasına dolap alınca onu başka türlü değerlendiricem o yüzden tekrar kaplamak için bekliyorum aslında boyatıcam dur bakalım o gün gelsin:) evet yeşil huzur veriyor mutfağımda yeşil:) bizimki herkesi at gibi kullanmaya başlayınca doğum gününde alalım dedik ama dedesi erken davrandı:)

eflalim merhaba açtığım bir konuda bana özelden yazmışsın fakat ben sana cevap veremiyorm 100 msj falan kısıtlıymış herneyse arkadaşlık isteği gönderdim çokta yeniyim sitede tam kullanmayıda bilemiyorum bana ulaşabilir misin acaba ?

maşallah kızlar çocuk odalarınız ne kadar geniş. bizimki çok dar. geniş odayı toplamak çok daha kolay.

Bana bu da yetmiyor salıncağı,çadırı,kamyonu,atı hp büyük oyuncaklar yer kaplıyorlar dar oda zor gerçekten ben şimdi odayı boşaltma derdindeyim:)

Bana bu da yetmiyor salıncağı,çadırı,kamyonu,atı hp büyük oyuncaklar yer kaplıyorlar dar oda zor gerçekten ben şimdi odayı boşaltma derdindeyim:)

ben bi çadır aldım. koyacak yer bulamadım. iade ettim.

ben bi çadır aldım. koyacak yer bulamadım. iade ettim.

sorma çadırı ben aldırdım eşime bu kadar büyük olduğunu bilsem hiç istemezdim şimdi kaldırsam niye aldırdın der:)

ya buraya bayıldım,daha bikaç gün önce açılan topiğin bu kadar ilerlemesinden belli,
dağınıklıklar çok hoş,
ne doğal ne gerçek..
Katkıda bulunanlara teşekkür edip ben de çok önceden çekilmiş bir masum dağınıklık fotosu koyayım becerebilirsem..
Şimdi bu topik için ayrıca halihazırdakini çeker mütemadiyen katkıda bulunurum ben de

......... Ve beceremedim tabi ki............

Resmim büyükmüş,napsam?

............. çok büyük oldu.................

Son düzenleme:
tynpice.com adresınden 640 boyutunda resmı up edersenız hallolacak burada forums kısmında olan lınkı koyarsanız resmı gorecegız

Bu geçen yıl çekilmiş bir fotoğraf,
yanda hhhiiiiççç bişey yok gibi uzanan da koca ayaklı kocam olur
Bu yıl aynı odanın duvarları da sürrealist pastel boya çalışmalaı ile bezeli

[/IMG]

Yardım için teşekkür ederim yeniden doğdum :)..

Son düzenleme:
ben anlıyorumkocanı emınım o pepeyi ızlerken uyumayı seven yetıskınlerdennn

bence fena degıll yaa oturan kız daha yaramaz gıbı geldı orada plan yapıyor bence :)

ben ınanmıyorum suanda kızın adlarına bakınca hatırladım senı
ıkız annelerı topicinden
yazısmıstık hatta ben senın bı cok yazını okudum
ama emın olamadıgım bısey bebeklerı sızmı yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…