İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Konu dışıda hesap pasifliği ne oluyor ki neden oluyor yani bilen var mı?

sanırım ceza almış arkadaş haftaya Perşembeye kadar pasifmiş,bir yerden okuduğum kadarıyla :18:
geçmiş olsun..

kalkmaz o arabalar balonlar ,türlü türlü bebekler ,boyalar kağıtlar ,büyüdüklerinde bile böyle olacaklar ,ödevler bittimi hoop oyuna devam ,komşu kızlarından biliyorum 13 yaşında ikizler ,annelerinin sesi bizim evden duyuluyor ,kaldırın şunları artııııkkkkk ,ders çalışın biraaaazzzz diye

kurban olurum ben onlara beee,
napalım; biz de bu topikler de yaşar,yeni gelinlerin şıkır şıkır evlerine uzaktan bakarız

kurban olurum ben onlara beee,
napalım; biz de bu topikler de yaşar,yeni gelinlerin şıkır şıkır evlerine uzaktan bakarız

valla öyle ,ama yeni gelinlerde çok sefa süremiyorlar hemen yapıveriyorlar bebeleri ,onların evlerde batıyor bir zaman sonra

Yani bravo yeniden doğdum,
Yazamıyorsun ama beğenip beğenip duruyorsun,nasıl oluyorsa bravo ..
Bırak da bu boşluk da bari evini topla arkadaşım

kızlar ben arad yenidendoğumdam size heber ileteceğim..şimdi bunu yazmamı istedi size

yenıdendogdum calısıyor :)

Bende hafta sonu çekip koyayım

Herkes bebişlerin dağınıklığını koymuşSağlıklı olsunlarda dağıtsınlarElimde şuanda bu resim var. Annemin evinde geçen yıla ait:) Benim oğlum oyuncaklarını toplamadan uyumaz elinde ıslak mendille gün boyunca oyuncaklarının tozunu alır Bana çekmemiş Ve 2 yaşında

kızlar ben arad yenidendoğumdam size heber ileteceğim..şimdi bunu yazmamı istedi size

yenıdendogdum calısıyor :)

MUHAHHAHHAHHAHAH

selamlar burdan sana,ayrılma bi daha bi yerlere huuuuuu,
yenidendoğdum yeniden doğacak

bende bayıldım konuyaa çok yeni sayılmaz ama yeni evliyim bende ama evim akşamları çok dağılıyo çekip koyarım yakında beni bekleyin anacımmm

Herkese iyi akşamlar bayıldım bu konuya tam benim gibi dağınık severlere hitap ediyor fotolara bakıyorum hep çocukların dağınıklığı benim gibisini bulamadım daha... ben yeni evliyim çoluk çocuk yok yani ama yinede evde her daim bir dağınıklık anlamıyorum. çalışıyorum sürekli toplayamıyorum. Ama evimin temizliğini hiç aksatmıyorum. Zaten temizlik ve dağınıklık çok farklı ben temizimdir ama çok düzenli değilim işte... Hele birde sabahları aceleyle çıktıysak evden yatak odasında savaş çıkmış gibi şimdi işteyim bir ara bende çeker yüklerim utanmazsam eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…