İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

resımler harıkaa :)
dun aksam oglanın odasına gırdıgımde hayatımın sokunu yasadım
kuru boya ıle duvarlarını boyamıs
ama onun yaptıgını dusunmuyorum gecen hafat mısafır gelmıstı onlar kendı evlerınde boyuyolar
oglan bı korktu ben yapmadım annecım x yaptı demeye
tabı bılemıyorum
cıf ıle cıkardım
aksam oglanla baya oyun oynadık cekırdek cıtladık battanıye uzerınde yerde
ama fotolayamadım
baya saglam bı resımdı :S

helak olmuş, ne kadar çok oynattınız bu kızı bu kadar
başka türlü uyumuyor ki cadı illaki bayılana kadar koşturması lazım :))
el kadar bebeler ne dagıtmıslarr yahuuu

o uyuyan kız bebek varya
onun yanındakı o cekyatta uyumak ısterdım ohhhhhh mısıl mısıl

evet benim tipik ctesi günü aktivitem kızım yerde uyuyakalınca hemen yanına yatarım ben de yanındayım diye uzun uzun uyur akşama kadar yatarız sonra da bütün işler kalır :)) hazır çocuk uyumuşken işlerini yapsana ama nerdeee..

kimsenin dalga geçtiği yok zaten evin dağınık hali konu başlığı, evin pis hali değil,dağınıklık kişiye göre değişir benim oğlumun ortdaki birkaç oyuncağı benim için dağınıklık kirli spetinin dolu olması bir dağınıklık,çocuklu insanın her odası dağınıktır:)

allahım gözlerime inanamıyorum bu ne hal böyle çitlembiklere bak sen bu sayfada daha fazla takılmıyım çocuk yapmayı ertelicem bu gidişle

yok yok yememişler. ama yinede nolur nolmaz diye yoğurt yedirdim ikisine de. netten araştırdım dr birine cevap yazmış, birşey olmaz en fazla bağırsaklarını bozar demiş.

benim kızda çok yapıyodu bir ara allahtan bıraktı. en son anne bak ne güzel yaptım duvarımzı süsledim diye beni çekiştirerek götrüdü ben şok olunca oda baya üzülmüştü

Farkındaysan her ev farklı dağınıklarda resimlenmiş.göreceli bir durum çünkü bana göre dağınıklık sana göre gayet derli toplu görünebilir.senin evin savaş alanı gibi oluyor galiba onedenle sana pek inandırıcı gelmedi.üzgünüz ancak bu kadar dağıtabildik.

haklısın amedia ben fazla dağınıklığa gelemem benim dağınıklığım ancak bu kadar olabilir aslında benim dağınklığımda değil eşimin dağınıklığı:) dağınıklık herkese göre değişir odada 2 kırlent yer değiştirsin benim gözüme takılır rahatsız olurum

ağızlarına kremı sürmüşler, iyiki yememişler

böyle bir durumu ben de yaşamıştım.kızım pişik kremini hem eve hem de kafasına yedirmişti.çok kötüydü.hem de benim yüzümden olmuştu.onu yalnız bırakmıştım.

Eki Görüntüle 617165 Eki Görüntüle 617164

arka fondaki canavarın 3 dkka içinde yaptığı çalışma

Maşaallah o canavara çoktatlı oğlun tombiş tombiş Allah nazarlardan korusun maşaallah süphanallah belin nasıl dayanıyor taşımaya benim bel sırt boyun iflas etti artık neyse ki tombiş değil benim oğlum:) çok istiyordum pofuduk olsun diye sonra bel ağrılarım artınca aman iyi ki olmamış demeye başladım:)

gel sen ne çektiğimi birde bana sooooooooorrrrrrr

valla beli geçtim ayakta sallıyorum bide bacaklarım şekil değiştirdi artık

sımdı ekleyecegım fotolar daha ayrı bı resımler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…