aaa o benim evimin baş aksesuarıdır olmazsa olmazımdır yani hatta şuanda ayağımda adet oldum karnım çok ağrıoo
başka türlü uyumuyor ki cadı illaki bayılana kadar koşturması lazım :))helak olmuş, ne kadar çok oynattınız bu kızı bu kadar
el kadar bebeler ne dagıtmıslarr yahuuu
o uyuyan kız bebek varya
onun yanındakı o cekyatta uyumak ısterdım ohhhhhh mısıl mısıl
zaten bir iki resim gördüm konu başlıgına hiç uymuyor..evimin en dagınık hali bu olamaz ...bu resimlerde ev temzlenmiş üzerine bikaç oyuncak dagıtılıp resim çekilmiş gibi ..bence hiç koymayın daha iyi dalga gecer gibi...bi tek bi bayan bulşıklarını cekmiş o dagınıklıktır işte..digerleri fasa fiso ...cocuklu her insanın bir odası öyle dagınıktır
ilk sayfalarda bir resim paylaşmıştım. sadece oyuncak dağıtan kızlarım bu ara kremlere sardı. sadece 5 dk mutfağa gittim. pişik kremi ellerinde ama kapalıydı. ses gelmiyordu dedim galiba legolarını yapıyorlar aman allahım bi girdimmmmm şok oldum.. siz olsanız napardınız.. ben naptım hemen makinaya koştum. resimlerini çekerken "sanki evet kardeşim güzel bişey yaptık biz bak annemiz yoksa çekermiydi bu halimizi kızardı bize" der gibiydiler.........
off offffffff.... 1 saatte zor temizledim..
Çok tatlısınnnn küçük maymuncuk seni. İnsanın bu yaramazın yaptığı dağınıklığı gözü görmez ki zaten.teyzelerannem topluyor ben dağıtıyorum bir ara yürütecime bininnce evi ne hale getirdiğimide eklesin annem size
Eki Görüntüle 614966
resımler harıkaa :)
dun aksam oglanın odasına gırdıgımde hayatımın sokunu yasadım
kuru boya ıle duvarlarını boyamıs
ama onun yaptıgını dusunmuyorum gecen hafat mısafır gelmıstı onlar kendı evlerınde boyuyolar
oglan bı korktu ben yapmadım annecım x yaptı demeye
tabı bılemıyorum
cıf ıle cıkardım
aksam oglanla baya oyun oynadık cekırdek cıtladık battanıye uzerınde yerde
ama fotolayamadım
baya saglam bı resımdı :S
zaten bir iki resim gördüm konu başlıgına hiç uymuyor..evimin en dagınık hali bu olamaz ...bu resimlerde ev temzlenmiş üzerine bikaç oyuncak dagıtılıp resim çekilmiş gibi ..bence hiç koymayın daha iyi dalga gecer gibi...bi tek bi bayan bulşıklarını cekmiş o dagınıklıktır işte..digerleri fasa fiso ...cocuklu her insanın bir odası öyle dagınıktır
Farkındaysan her ev farklı dağınıklarda resimlenmiş.göreceli bir durum çünkü bana göre dağınıklık sana göre gayet derli toplu görünebilir.senin evin savaş alanı gibi oluyor galiba onedenle sana pek inandırıcı gelmedi.üzgünüz ancak bu kadar dağıtabildik.
ağızlarına kremı sürmüşler, iyiki yememişler
Siz yenGEnC'in evini görmediniz galiba
Maşaallah o canavara çoktatlı oğlun tombiş tombiş Allah nazarlardan korusun maşaallah süphanallah belin nasıl dayanıyor taşımaya benim bel sırt boyun iflas etti artık neyse ki tombiş değil benim oğlum:) çok istiyordum pofuduk olsun diye sonra bel ağrılarım artınca aman iyi ki olmamış demeye başladım:)
süperrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?