dağıtmış mağıtmış ama çok güzel dalmış oyununa . maşallah
Herkese iyi akşamlar bayıldım bu konuya tam benim gibi dağınık severlere hitap ediyorfotolara bakıyorum hep çocukların dağınıklığı benim gibisini bulamadım daha... ben yeni evliyim çoluk çocuk yok yani ama yinede evde her daim bir dağınıklık anlamıyorum. çalışıyorum sürekli toplayamıyorum. Ama evimin temizliğini hiç aksatmıyorum. Zaten temizlik ve dağınıklık çok farklı ben temizimdir ama çok düzenli değilim işte... Hele birde sabahları aceleyle çıktıysak evden yatak odasında savaş çıkmış gibi şimdi işteyim bir ara bende çeker yüklerim utanmazsam eğer
bu ara evler pek dağılmıyo galiba
Bu ara herkesler mutfakta sanırım
dağıtmış mağıtmış ama çok güzel dalmış oyununa . maşallah
tabi tabi senle ben Allahın en temiz kullarıyız
Ben de bu konuyu çok sevdim. Bir resim de ben ekleyeyim. Benim kız kudurmaktan yorgun düşüp bayıldığında çekmiştim..Eki Görüntüle 614880
Herkese iyi akşamlar bayıldım bu konuya tam benim gibi dağınık severlere hitap ediyorfotolara bakıyorum hep çocukların dağınıklığı benim gibisini bulamadım daha... ben yeni evliyim çoluk çocuk yok yani ama yinede evde her daim bir dağınıklık anlamıyorum. çalışıyorum sürekli toplayamıyorum. Ama evimin temizliğini hiç aksatmıyorum. Zaten temizlik ve dağınıklık çok farklı ben temizimdir ama çok düzenli değilim işte... Hele birde sabahları aceleyle çıktıysak evden yatak odasında savaş çıkmış gibi şimdi işteyim bir ara bende çeker yüklerim utanmazsam eğer
Eki Görüntüle 615118 Eki Görüntüle 615118
benim henüz çocuğum yok ama bende dağıtabiliomuşum evi di mi
Siz yenGEnC'in evini görmediniz galibazaten bir iki resim gördüm konu başlıgına hiç uymuyor..evimin en dagınık hali bu olamaz ...bu resimlerde ev temzlenmiş üzerine bikaç oyuncak dagıtılıp resim çekilmiş gibi ..bence hiç koymayın daha iyi dalga gecer gibi...bi tek bi bayan bulşıklarını cekmiş o dagınıklıktır işte..digerleri fasa fiso ...cocuklu her insanın bir odası öyle dagınıktır
çokta dağınık değil ama sıcak su torbanı yesinler
ilk sayfalarda bir resim paylaşmıştım. sadece oyuncak dağıtan kızlarım bu ara kremlere sardı. sadece 5 dk mutfağa gittim. pişik kremi ellerinde ama kapalıydı. ses gelmiyordu dedim galiba legolarını yapıyorlar aman allahım bi girdimmmmm şok oldum.. siz olsanız napardınız.. ben naptım hemen makinaya koştum. resimlerini çekerken "sanki evet kardeşim güzel bişey yaptık biz bak annemiz yoksa çekermiydi bu halimizi kızardı bize" der gibiydiler.........
off offffffff.... 1 saatte zor temizledim..
Eki Görüntüle 596180
oğlum kağıtları bırakıp halımı guaj boyasıyla boyamışken çekeyim de millet doğallık görsünnnnn dedimm
azcukkk kızdım ammaoğluma, geç kenerada şunu çekip kupamızı almamız lazım dedim
ilk sayfalarda bir resim paylaşmıştım. sadece oyuncak dağıtan kızlarım bu ara kremlere sardı. sadece 5 dk mutfağa gittim. pişik kremi ellerinde ama kapalıydı. ses gelmiyordu dedim galiba legolarını yapıyorlar aman allahım bi girdimmmmm şok oldum.. siz olsanız napardınız.. ben naptım hemen makinaya koştum. resimlerini çekerken "sanki evet kardeşim güzel bişey yaptık biz bak annemiz yoksa çekermiydi bu halimizi kızardı bize" der gibiydiler.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?