İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Benim yaramaz dağıtıyorda alışmışım hemen toplayınca foto unutuyorum onun dışında benim dağınıklığım olmuyor

dağıtmış mağıtmış ama çok güzel dalmış oyununa . maşallah

evet canım ikisini özellikle ayırdık hatta bunun için konu başlığımız bile değiştirdik
bekliyoz foto

Ben de bu konuyu çok sevdim. Bir resim de ben ekleyeyim. Benim kız kudurmaktan yorgun düşüp bayıldığında çekmiştim..

zaten bir iki resim gördüm konu başlıgına hiç uymuyor..evimin en dagınık hali bu olamaz ...bu resimlerde ev temzlenmiş üzerine bikaç oyuncak dagıtılıp resim çekilmiş gibi ..bence hiç koymayın daha iyi dalga gecer gibi...bi tek bi bayan bulşıklarını cekmiş o dagınıklıktır işte..digerleri fasa fiso ...cocuklu her insanın bir odası öyle dagınıktır

teyzeler annem topluyor ben dağıtıyorum bir ara yürütecime bininnce evi ne hale getirdiğimide eklesin annem size

el kadar bebeler ne dagıtmıslarr yahuuu

o uyuyan kız bebek varya
onun yanındakı o cekyatta uyumak ısterdım ohhhhhh mısıl mısıl

Siz yenGEnC'in evini görmediniz galiba

Konu çok güzel. hanımlar bence herkes saat 12- 13 arası evin halini fotolasın paylaşsın.işte ozaman evin durumu belli olur tabi bende paylaşacam

ilk sayfalarda bir resim paylaşmıştım. sadece oyuncak dağıtan kızlarım bu ara kremlere sardı. sadece 5 dk mutfağa gittim. pişik kremi ellerinde ama kapalıydı. ses gelmiyordu dedim galiba legolarını yapıyorlar aman allahım bi girdimmmmm şok oldum.. siz olsanız napardınız.. ben naptım hemen makinaya koştum. resimlerini çekerken "sanki evet kardeşim güzel bişey yaptık biz bak annemiz yoksa çekermiydi bu halimizi kızardı bize" der gibiydiler.........

off offffffff.... 1 saatte zor temizledim..

ağızlarına kremı sürmüşler, iyiki yememişler

bu görüntüler kalp krizi sebebi yarın bende çekip koyacağım darmadağınık evimi toplıycaktım sbaahtan sebep oldu yatar uyurum artık

amaan bu ne hal kız pozlardan belle zaten iyi bişey yaptıklarını zannemeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…