İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

kızlar süpersiniz
dağınıklığı çekip burada paylaşmak kupa almak cesurca ve çok eğlenceli olmuş ..benim kız yeğen var 16 yaşında onun bir sözü var onu paylaşmak istedim
dağınık ev yaşam belirtisidir o evde yaşayanlar olduğunu kanıtlar der:))kendisi fazlaca dağınıktır savunması da bu
her evde mutlaka dağınıklık olur yeter ki sağlığımız yerinde olsun hepsi aklanır düzene girer nasıl olsa

evimin resmini çekersem
alırım kupanızı elinizden
5 makina çamaşır yıkadım kuruttum
üst üste bekliyorlar beni. 3 yaşındaki çocuğun boyuna ulaştılar
akşamdan misafirim vardı yemekli
tezgahın üstü full toparlayamadım daha
olmaz mbenden olmazzz

Bende kendime dağınık derdim, sizi görünce varzgeçtim
Eviniz dağınık olmuş ne olur ki yeter ki huzurunuz , mutluluğunuz olsun
Ben de en kısa zamanda bir foto eklerim

çok tatlısınız bayanlar ya her evde oluyor. ben bekarım annemin evinde dağınığım yakında düğünüm olacak ben kendi evimi düşünemiyorum bile

e hadi nerde resimller vermem kupamı ona göre

kızlar ben evi bi dağıtsam var ya toplamadan bişeyler yapsam sonra resim çeksem alsam o resmi burda paylaşşam beni topa tutarsınız burda o evde nasıl duruyosun köpek bağlasan durmaz denicek şekilde bile dağıtırım evi

Bir arkadaş vardı öğrenci evinde dağnıklığın içinde kaybolmuş
Onun üstüne tanımıyorum

ilahi nasıl güldüm bu saatte...
koptum yahu ...
sizler dolap silin,efendim yerleri kazıyın,o da süpürge açarak ne meziyet sergileyecek farkında değilsiniz

Haha cok tatlisinizzzz
Bende kendimi annemle kiyaslar biraz pasakli sanardim ama sizi görmek iyi geldip

Gecen abimle görüntülü konusurken ,, cok degismissin ,, rahatsin diyor
Yanihic olmadigim kadar daginigim su siralar cunku firlama bi kizim var 2 yasinda ve gerrcekten yetisemiyorummm yetisemiyorummmm
Bir masa ustunde napiyosun derken yatakta zipliyor, in ordan derken ablasinin calisma masasinda,kitaplik rafinda... Inanin n

Yazinda annemin evini harabeye ceviriyoruz..3 kardesiz , top,aniyoruz coluk cocuk ,,bir cümbüs bir hengame
Ama cok keyifli

Forumda gezinirken gördüm de bu konuyu madem evin en dağınık halini yüklüyoruz bende bir resim çekmiştim onu yükliyim :) abim arkadaşlarını yemeğe davet etmiş ve sonrasında mutfak.. gel bu mutfağı topla şimdi...:85::85::84:

arkadaş davet etmeyi biliyoda bulaşık yıkamayı bilmiyo mu o Abi

Ohhhh rahatladim vallaben daha once neden gormedim burayi evim 3 cocukla derli toplu olsun diye hep mucadele icindeydim an itibariyle daginikligi akisina birakiyorum

Bu da şu an benim odamdaki en dağınık, en karışık yer :) Çekmeceleri de dün gece açmıştım onu bile hala kapatmamışım:26: :26:
Normalde evde olmuyorum başka şehirde okuduğum için yurtta kalıyorum geleli 2 gün oldu bu duruma getirdim. Dağınıklığımdan kurtulmaya çalışıyorum ama bakalım ne zaman olacak.... :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…