İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

dolap içlerine kadar çektim. işte dağınık ev böyle olur.
resim çekeceğim diye tek birşeyi kaldırmadım yerinden oynamadım.
eve geldiğim gibi çektim
aliyim kupamı

Buyrun kupa

böyle bi evle kupa almak ayıp utandım ama
ama misafirim geldiğinde çiçek gibidir evimm
misler gibi olur gerçekten...

bayıldımmm, çok şekerrrama kupayı vermem benim o

resimleri görünce psikolojim bozuldu :))

referandum yapalım datlumlmmmmm

nasıl olsa ben kazaniciimmmm

haydi oylamaya

Çorabını kapının arkasına atmak seni mutlu ediyorsa; kesinlikle o çorabı oraya at.
Diş macununu ortadan sık, ayakkabılarını düzensiz bir şekilde çıkar, alkol şişesinde sabahla, kül tablası gibi kok, kirli bardakları lavabonun üzerinde birik...tir, yatağını toplama, kıyafetlerini askılama vs.
Neyi nasıl yapmak istiyorsan öyle yap.
Neyi nerede görmek istiyorsan oraya koy.
Nerede mutlu hissediyorsan orada dur.
Çünkü; Seni mutlu eden şeyler asla ''kötü'' olamaz...

:119:
:119::119:
:119::119::119:
:119::119::119::119:
:119::119::119:
:119::119:
:119:

drydeniss doğallığına hayran kaldım vallahi ,ne kadar özgüveni yüksek birisin ,bişey söyliyimmi bende arada koyuyorum dağınık evin halerini ama genelde kızımın dağınıklığı oluyor bu ,gerçekten bu hale gelebiliyor ,bende çalışıyorum ve akşam geldiğimde yapmaya çalışıyorum .sana hak veriyorum yetişemiyoruz çoğu zaman..ama ben çok sevdim evinin dağınık halinide en azından yaşayan bir ev..

sanki biz terlemedik, yattığımız yerden aldık
referanduma sunalım

Son fotoğraflarla kupa haketmiyorsun çünkü temizlik dağınıklığı o, temizlik yaparken her evde olur:)) kupa diğer arkadaşın:))

Oyy oyy oy ben bu dediklerinle depresyona girerim

forumda gezinirken bu konuyu gördüm. bende döndüm bi etrafıma baktım. evim yok şuan misafirhanedeyim ama çalışma masasının üzeri herşeyi anlattı bana hemen anında çektim resmi yüklüyorum incelerseniz hayran kalırsınız bana kesinlikle

Eklentiler

• $WP_20130521_010.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 432

misafir hande böyleysen evden nasıl oursun kimbilir

misafir hande böyleysen evden nasıl oursun kimbilir

evde alan geniş olduğu için pek beli olmuyo dağınıklık burda alanım çok kısıtlı o masayı her şeye kullanıyorum o yüzden patladı öyle kiri hiç sevmem ama dağınıklığı pek takmıyorum çoğu zaman çokta çabuk toplarım acil durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…