İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Son fotoğraflarla kupa haketmiyorsun çünkü temizlik dağınıklığı o, temizlik yaparken her evde olur:)) kupa diğer arkadaşın:))
ama , ama :26:ama ama

ivet , koymuyosun uzun zamandır foto
küstüm

ne yalan söyleyim ben sevmiyom aslında dry cım ama bazen önüne geçemiyom dağınıklığın bakıyom ki kendimi harap etme noktasındayım koyver gitsin diyom sonuç malum

Eki Görüntüle 597516
kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor

Ay inanmıyorum yaa çok fena bu çocuklar çokk ama onlarsızda olmazkiiii :) Çekmeceleri çıkarın yerinden yada konsolun yerini değiştirin belki farklılık onun kafasını karıştırır, allah korusun düşer müşer birşey olmasın oğlunuza.

Cok sevdim bu konuyu cok sicak samimi ..Normalde titiz temiz biriyim daginikligim fazla yok simdilik tabii bakalim kizim 7 aylik yurutece bindirmedim henuz ama cok sabirsizlaniyorum yurusun emeklesin ev dagilsin hic onemli degil o zamanlar gelince ins bende eklerim resimler

Geçen senenin fotoğrafı çekmişim öyle, konuyu görünce ekliyim dedim Bide çocuğum olsa düşünemiyorum evin halini

Son düzenleme:

fotografları görünce hah tamam bu dedim :) niye mi çünkü siteyi kesfettigimden beri herkesin paylastıgı evlere baktım öyle düzenli öyle düzenli ki sanki o evde kimse yasamıyor gibi simdi burda tertemiz derli toplu paylasılan evlerin yasanmışlık dolu hallerini gördüm ve gülümsedim :) işte yasamak bu yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…