aynen. iş yerinde popomuz eccik rahat görüyo evde oda yok
evet ya . bazen bend edüşünüyom öyle . o karmaşada yemek yaparken vicdanım sızlıyo acaba çocukları zehirlermiyim diye
ne iyi olurdu mühürlerse giremezsek temileyemeyiz dimi kurtulurduk oh neka güsell dışardan yerdik
güldürdün beni:) valla öyle iş yerinde rahatım ama mesai bitince maraton başlıyor:)))
bazen salıyorum kendimi her yer alıp başını gidiyor,anneme diyorum damatın beni yakında kapıya koyacak diye,
yazık kadıncağızda korkuyor:)) hergün arıyor kızım evin işlerini ihmal etme diye öğüt veriyo:)))
sen o yemeğe sevgini katıyosun anne sevgisi bişiycik olmaz ,git bak uğur dündarın evi böcekten geçilmiyodur :118::118::118:
uğur dündar ve böcek. ikisni aynı karade düşünmedim. adamın yardımcıları vardır kız. o kadar para kaznıyolar bi zahmet böcekleri olmasın
valla baktım da çocuklu bazı kişilerin evi benimkinden toplu, peki ya benim çocuğum olduğunda benim halim nolur acep?:44::44::44::44::44::44::44::44:
evet yakız datlucadu senin konu epey ilgi gördü ,meğer hepimizin içinde biraz pislik mi yatıyomuş neymiş ,baksana birazdan tüm kirli çamaşırlar dökülecek
merak etme o zamana kadar bir ritim oturtursun. çocuklar yokken ben şimdiki halimden beterdim. zamnala insan kendini her şarta alıştırıyovalla baktım da çocuklu bazı kişilerin evi benimkinden toplu, peki ya benim çocuğum olduğunda benim halim nolur acep?:44::44::44::44::44::44::44::44:
aman onlar tv önünde öyleler,eve git bak donla geziyodurçorapları filan mutfak tezgahındadır
üzülme o zamanda yüksek lisans yaparsın
bir de kalpazanlık var ki sorma. 06,30'da kalk 7'de servise bin 8'de işe başla 18:00'de çık işten evde 19:00'da ol. e yemektir mutfaktır duştur saat en az 22:00. ee o saatten sonra insanın canı ne toplamak istiyo ne de bişey. yıkarsam bir iki makine çamaşır yeter
temizlik memizlik değil bu şartlarda sosyallik istiyoz demi kızlar , sosyallik ,sosyallik
aynen iki sohbet etmek istiyo insan eşinle dostunla falan. Haftasonu canım isterse yapıyorum süpür sil toz al banyo tuvalet yeter :) arada bir halıları silkiyorum (malum shaggy'ler) arada bir camlar yeter daha ne olsun :)
Şaka maka insan bi yerde bunalıyo.
fazla bile
ya birde bunun üzerine çalışan hatunum ,yılbaşı sabahı 4 de yattım 7 de kalktım işe gittimşimdi gelde isyan etme
ay şekerim vallahi zor ,senin sabah toplama şansın varmış ya ben işe gittim birde
valla baktım da çocuklu bazı kişilerin evi benimkinden toplu, peki ya benim çocuğum olduğunda benim halim nolur acep?:44::44::44::44::44::44::44::44:
ı ıhhh temizEki Görüntüle 595105
benim sıpa perdenin arkasında:))
di mi ama? biz de insanız. Çok param olunca kadın tutucam
filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı
yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlarsaat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?