İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

aynen. iş yerinde popomuz eccik rahat görüyo evde oda yok

evet ya . bazen bend edüşünüyom öyle . o karmaşada yemek yaparken vicdanım sızlıyo acaba çocukları zehirlermiyim diye

sen o yemeğe sevgini katıyosun anne sevgisi bişiycik olmaz ,git bak uğur dündarın evi böcekten geçilmiyodur :118::118::118:

ne iyi olurdu mühürlerse giremezsek temileyemeyiz dimi kurtulurduk oh neka güsell dışardan yerdik
biz bayan olarak böyleyiz onlarınki nasıldır kimbilir. genede allah hergün dışardan yemekten korusun bizi ve evlatlarımızı arada bir yemek en ideali. zehirleneceklersede analarının elinden zehirlensinler

bende annemlere gidince eve dönmek istemiyom. oh ne güzel tertemiz

Son düzenleme:
sen o yemeğe sevgini katıyosun anne sevgisi bişiycik olmaz ,git bak uğur dündarın evi böcekten geçilmiyodur :118::118::118:

uğur dündar ve böcek. ikisni aynı karade düşünmedim. adamın yardımcıları vardır kız. o kadar para kaznıyolar bi zahmet böcekleri olmasın

kız datlucadu senin konu epey ilgi gördü ,meğer hepimizin içinde biraz pislik mi yatıyomuş neymiş ,baksana birazdan tüm kirli çamaşırlar dökülecek

valla baktım da çocuklu bazı kişilerin evi benimkinden toplu, peki ya benim çocuğum olduğunda benim halim nolur acep?:44::44::44::44::44::44::44::44:

uğur dündar ve böcek. ikisni aynı karade düşünmedim. adamın yardımcıları vardır kız. o kadar para kaznıyolar bi zahmet böcekleri olmasın

aman onlar tv önünde öyleler,eve git bak donla geziyodur çorapları filan mutfak tezgahındadır

kız datlucadu senin konu epey ilgi gördü ,meğer hepimizin içinde biraz pislik mi yatıyomuş neymiş ,baksana birazdan tüm kirli çamaşırlar dökülecek
evet ya . dökülsün canım. biz doğallıktan yanayız

valla baktım da çocuklu bazı kişilerin evi benimkinden toplu, peki ya benim çocuğum olduğunda benim halim nolur acep?:44::44::44::44::44::44::44::44:
merak etme o zamana kadar bir ritim oturtursun. çocuklar yokken ben şimdiki halimden beterdim. zamnala insan kendini her şarta alıştırıyo
aman onlar tv önünde öyleler,eve git bak donla geziyodur çorapları filan mutfak tezgahındadır

ahbi görem öyle içime su serpilir ( çok gaddar gördüm kendimi)

Son düzenleme:
üzülme o zamanda yüksek lisans yaparsın

bir de kalpazanlık var ki sorma. 06,30'da kalk 7'de servise bin 8'de işe başla 18:00'de çık işten evde 19:00'da ol. e yemektir mutfaktır duştur saat en az 22:00. ee o saatten sonra insanın canı ne toplamak istiyo ne de bişey. yıkarsam bir iki makine çamaşır yeter

temizlik memizlik değil bu şartlarda sosyallik istiyoz demi kızlar , sosyallik ,sosyallik

Son düzenleme:
temizlik memizlik değil bu şartlarda sosyallik istiyoz demi kızlar , sosyallik ,sosyallik

aynen iki sohbet etmek istiyo insan eşinle dostunla falan. Haftasonu canım isterse yapıyorum süpür sil toz al banyo tuvalet yeter :) arada bir halıları silkiyorum (malum shaggy'ler) arada bir camlar yeter daha ne olsun :)

Şaka maka insan bi yerde bunalıyo.

fazla bile

filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı

yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra ,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlar saat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..

ben o saate kadar ayakta dursam ertesi gün 10 da işde olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…