Güle güle oturun canım evinizde..Satınmı aldınız kiramı birde nerde bu ev sanırım sıfır daire değil ama beğendim çok ferah aydınlık..
Güle güle oturun çok beğendim evinizi sanırım cadde üzeri ferahta bir görüntüsü var.Mutluluğunuz kocaman olsun sıcak yuvanızda..
güle güle otur canım gayet güzel bir ev huzur içinde oturun inş. bende yarın evime eşyalarımı yerleştiricem inş. gerçi buugun olcaktı ama eşyalar yarın gelcekmiş yarın yerleştiricez inş. bende çeker eklerim :) benim çok geniş değil benimde ev kiralık ama evmi çok seviyorum :) bazı rötüşları var ama olsun :) biz olcaz canımcımla :) bakalm yarından sonra bende konu açarım inş. :):)
Güle güle oturun düğünden sonra takıları da koyup istediğiniz semtten bir ev alabilmeniz dileğiyle
inşallah daha iyilerini de görürsün canım. çok sevindim :)
Çok sevindim canım.. Hayırlı uğurlu olsun.
Fotoları mutlaka bekleriz, merak ettim şimdiden.
İnşallah gönlünüze göre mutlulukla yaşayın evinizde
Bizim evinde rütüşlara ihtiyacı var, olucak o kadar.
İlla bi badana ufak bir tadilat yapmadan olmuyor.
Ama olsun, onlar hallolur... Önemli olan evinde mutlu olduğunu hissetmen
Kocamustafapaşa çevre tıyatrosu yakınında sanırım o daire
teşekkür ederim canım :) bende bende merak edıorm :)
bende badana falan var ama renginii pek beğenemesemde olck öyle artık ne yapalm yeni tadilattan çıkmış ev brdaha ellemeyelim dedik bizde :) ellemedik tadilatı tam güzelde br tek rengine çok takmıştım ama takmıorum artık benle yaşamıcak ev nasılsa die aynen mutlu hissediorum kendimi çok şükür :)
Sen benim diğer konumu da biliyorsun değil mi kadercim?
Bak nerden nerelere geldik, buna şükür yani... Dediğin gibi düğün takılarını da ekleyip yine FATİH'tenev alıcaz nasipse.
3 ay kadar zaman kaldı, bu darlıkta gidip saçma sapan bir ev alırız dedik o psikoloji ile, en iyisi salim kafa ile almak...
Yok canım, koyunbaba parkının oraya yakın... Kocamustafapaşa'yı çok duydum da... Nerde bilmiyorum açıkçası...
Bizim için önemli olan Fevzipaşa caddesine yakın olmasıydı, malum ulaşım anlamında en rahat nokta orası olacaktı.
Ev tam kayınvalidem ile eltimin evinin ortasında kalıyor
Evet biliyorum o yüzden hemen damladım buraya
Düğünden sonra da olur birkaç ay önemli dğeil ama düğünden hemen sonra halledin derim , kira parası boşa gideceğine kredi ödeyip uzun vadede olsa ev sahibi oluyor insan. Bizde takıları eve verenlerdeniz de ordan biliyorumAllah ağız tadı ile oturmayı nesip etsin
Fatihte yetişmiş biri olarak oldum olası heryerini beğenirimUlaşım heryönden rahattır dediğin gibi insanlarıda eskilerden kalma yerleşiklerdir tam bir mahalle kültürü vardır oralarda.Sevindim senin adına güzel bir muhitte oturacağın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?