Güle güle oturman dileğiyle
Darısı başıma internetten evlere baktıkça içim daralıyor umarım bende içime sinen bir ev bulabilirim...
Aynı durum bende de mevcuttu biliyor musun...
Nasıl üzüldüm, nasıl strese girdim, ne ağladım bir ben bilirim...
Ama çok sıkma kendini, ben o kadar sıkmışım ki yüzümde çıban çıkmıştı düşün artık...Şimdi suratımda bir iz kalacak malesef...
Bizim hiç ummadığımız ve en umutsuz olduğumuz anda çıktı karşımıza.
İnşallah seninde karşına tez zamanda içinize sinen bir yer çıkar ve bir an önce stresten kurtulursunuz canım...
İnşallah canım ama sen yinede İstanbulu bilen birisin birde beni düşün :)
Başka şehirden oraya geleceğim ve evler cok kötü durumda Eyüp yeşilpınardan bakıcaz eşimin işi nedeniyle bakalım hayırlısı artık umarım güzel bir ev bulurum...
Amin canım, bizim bu evi tutmamız da enteresan oldu.
Kayınvalidem benim çok rahatsızlıklar geçiren bir insan (biraz da psikolojik olabiliyor) o akşam biz bir emlakçı ile görüşecektik.
Bir kaç daire bakacaktık fakat ne hikmetse 3 sefer randevulaşmıştık bu emlakçı ile bi türlü görüşememiştik.
Cuma akşamı (geçen hafta) randevulaştık tekrar ve dedik ki saat 7 gibi buluşalım.
Gittik saray muhallebicisinin oraya, telefon bekliyoruz emlakçıdan.
Bu arada ben ve nişanlımda defalarca aradık tel cevap vermiyor.
O sırada kayınpederim aradı nişanlımı, tahlil için onlar hastaneye gitmişlerdi oradan dönerken eve gitmeden bir kaç sokağa bakalım demişler, bu evin olduğu sokağı tarif etti gelin diye.
Bizde gittik, onlarda tesadüfen görmüşler kiralık yazısını ve zor okunuyordu telefon numarası, biz bile şaşırdık nasıl aradılar da buldular adamları diye.
Gerçi yan apartmanda oturuyor daire sahibi
Kadın baya aksi davranmış kayınvalidemlere "ne biliyorsun gelin beğenecek mi daireyi, gelinin ailesi beğenecekmi" diye.
Kayınvalidemde kadına demiş ya ben konuştum gelinimle biliyorum nasıl birşey düşünüyor, hem bir görsünler falan gibisinden bi sohbet geçmiş aralarında.
Neyse biz hemen yanlarına gidince zaten ev sahipleri de şaşırdı. O akşam öyleydi böyleydi derken tuttuk evi.
Kayınvalidem bile şoktaydı "tarih yazmaz böyle 1 günde ev tutanı" diye
Zaten evi alan bu kadının kızıymış.
Evi alalı 40 gün olmuş ve daha o gün asmış kiralık yazısını.
Bizim de nasibimizdeymiş.
Kayın pederim kıza dedi ki "sen belki daha güzel daire alır bunu da bize satarsın"... Ay öyle birşey olsa dünya benim olur.
Ev tam istediğim genişlikte ve istediğim düzende... Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Tek dileğim o, yoksa dediğin gibi ev almak en mantıklısı ve en doğrusu...
Kira havaya gideceğine, bari ödediğimiz para ile mal sahibi oluruz...
Hep öyle olur zaten çünkü emlakçıların geneli üç kağıtçı oluyorya ilandaki resimler fazla süslenip püsleniyor daha devasa gösteriliyor odalar ya da ararsın bulunmaz 100 binlik arıyorum dersin 120 binlikleri sunup durur
Nasip olunca cidden böyle güzel tevafuklar oluyor.. Sevindim.
Bizde evimizi internetten bulup emlakçı ile kontağa geçenlerdeniz.. Evi görmeye götürdü bizi emlakçı , bir de ne görelimcamda sahibinin numarası Bizden kaçar mı o numarayı telefonumuza kaydedip emlakçıdan dönüşte aradık sahibi ile görüştük 11bin daha uyguna geldi ev şükürler olsun
Amin inşallah bizde 2 ay kala evi alabildiğimiz için iki ayağımız bi pabuca girmişti ama
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir , o günleri de görürüz burda
Bir de şey diyecektim ev çok güzel geniş ama çok eşya alma şimdilik... Çünkü satın aldığınız eve fazla gelebilir eşyalar, eksik gelirse tamamlarsın da fazlası boşa masraf olur diye aklıma geldiBizim ev biraz küçümen de ordan biliyorum Yatak oda sığmamıştı mesela ikeadan ölçüye göre yaptırmıştık dolabı
Aynı durum bende de mevcuttu biliyor musun...
Nasıl üzüldüm, nasıl strese girdim, ne ağladım bir ben bilirim...
Ama çok sıkma kendini, ben o kadar sıkmışım ki yüzümde çıban çıkmıştı düşün artık...Şimdi suratımda bir iz kalacak malesef...
Bizim hiç ummadığımız ve en umutsuz olduğumuz anda çıktı karşımıza.
İnşallah seninde karşına tez zamanda içinize sinen bir yer çıkar ve bir an önce stresten kurtulursunuz canım...
of ya eşyalar cumartesi geliyormuşyetiştirememişler cumartesi öğlen inş. evmde olcak eşyalrımız :)
Allah mesut etsin cnm..Evlilik hazırlığında en zor iş ev tutmaktı bence..Hele İstanbulda hele ki Fatihte hakkaten iyi bulmuşsunuz tebrikler
evin çok güzel canım ya güle güle otur içinde inşallah darısı evi olmayanlara olsun insanın kendi evi gibisi yok tabide ama evim dediğin bir evinin olmasıda bu şartlarda güzel
tatlım foto göremedm
canım fotoğraf göremedim
Eki Görüntüle 448405 Eki Görüntüle 448403 Eki Görüntüle 448404
.
Eki Görüntüle 448408 Eki Görüntüle 448409
Evimiz 2 + 1, 110m2 civarı sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?