Akşam püskütle konuşunca merak ettiğinizi duyup kızım ve yavrularım uyurken kaçtım biraz.
Dün sabah kabus gibi başladı ve hiç beklenmedik sonla bitti bebek beklerken çıkan şey, korkum, endişem aldığım her nefes her saniye kalbime saplandı. Cindye bişey olmasına izin verme sakın diye tekrarladım durdum doktora. Eğer bişey olursa seninle bozuşuruz seni de yaşatmam dediğimi hatırlıyorum en son. Tabi 1 haftadır uyumamanın verdiği salaklıkta vardı.
Cindy gece çok çırpındı zor zapdettik ama sabaha karşı 7 gibiydi galiba yavruların seslerini duydukça bana diş gösterip hırlamaya başladı(ver yavrularımı anlamında) Bende hem dikişli hemde patisinde serum iğnesi takılı olduğu için kıyamamıştım ama çok bağırınca yavruları önüne koydum ve yaptığı ilk şey karnını açıp onları koynuna alıp emzirmek oldu. Bugünde tüm gün yerinden kalkmadan emzirdi onları. Onlar doktorların demesine göre mucize. Çünkü o rahimden canlı çıkması imkansız dediler dün akşam. Kistten arta kalanın kana karışmış olma ihtimaline karşılıkta her gün vete gidip serum ve anibiyotik yiyoruz.
Merak edip soran "arkadaşlarıma" teşekkürler, devamlı cindy ve yavruların başında nöbette olduğum için gelemedim. Dualarınız bizimle olsun .
Hayır abla sezeryan olmadı, veterinerde de suç yok çünkü içerde bebek yoktu. Biricik yavrumun o halsizliklerinin sebebi rahimi sarmış olan kistmiş. Eğer açılmasaydı farkedilmeyecekti çünkü bu lanet hastalığın belirtisi yokmuş internettede araştırdım. Rahmi alındı hemen, şimdide kana karışma olasılığına karşın hergün serum veriliyor.
Bir tek veterinerimden bugüne kadar yukarda allah var hiç pişmanlık duymadım hala güvenirim. Kasılmalar bizi hep yanılttı bir de anomali bebeklerin %90 ultrasonda dışkı ile karıştılıyor bunuda birçok vete danıştım.
Netice itibari ile kızım bu kistten kurtuldu, ancak hepsinin dediği tek şey bu rahimden canlı yavru çıkması imkansız bu bir mucize dediler. Çünkü bu rahimde canlı gelişimi imkansızmış. Rahimi görünce inanamadılar canlı yavru olduğuna. Şükürler olsun allahım hepsine uzun ömürler versin.
Hayır abla sezeryan olmadı, veterinerde de suç yok çünkü içerde bebek yoktu. Biricik yavrumun o halsizliklerinin sebebi rahimi sarmış olan kistmiş. Eğer açılmasaydı farkedilmeyecekti çünkü bu lanet hastalığın belirtisi yokmuş internettede araştırdım. Rahmi alındı hemen, şimdide kana karışma olasılığına karşın hergün serum veriliyor.
Bir tek veterinerimden bugüne kadar yukarda allah var hiç pişmanlık duymadım hala güvenirim. Kasılmalar bizi hep yanılttı bir de anomali bebeklerin %90 ultrasonda dışkı ile karıştılıyor bunuda birçok vete danıştım.
Netice itibari ile kızım bu kistten kurtuldu, ancak hepsinin dediği tek şey bu rahimden canlı yavru çıkması imkansız bu bir mucize dediler. Çünkü bu rahimde canlı gelişimi imkansızmış. Rahimi görünce inanamadılar canlı yavru olduğuna. Şükürler olsun allahım hepsine uzun ömürler versin.
eyvaaah desene sizin veterinerin günahını aldım inşallah az günahı vardırkaydirigubbakcemile3
senin yazdıklarının ışığında öyle düşünmüştüm ama ortaya o kadar extrem bir durum çıktıki neredeyse çektiğiniz sıkıntı ve üzüntüye şükreder duruma geldik
demekki cindynin yavru sahibi olması ve karnındaki anomali bebekler bu kistin vaktiyle ortaya çıkmasını sağladı ve ileride olabilecek vahim sonuçları önledi herşeyde bir hayır vardır sizin bu itinalı bakımınızla cindy kısa sürede iyileşecektir ve bebekleriyle mutlu bir yaşam sürecektir :Saruboceq:ben buna kalben inanıyorum tekrardan geçmiş olsun nevbahar
Sağol ablacım bizde bilemedik çünkü hiçbir belirtisi yokmuş hep kabıza yada doğum stresine bağladık. Kızım iyi çok şükür bugün son serumu yedi artık şurup içicek haftaya cumarteside dikişleri alınacak. Bebekleride istediler onları getir bir kontrol edelim dediler. Hala canlı yavru olduğuna inanamıyolar. Allahım nazarlardan korusun
Sağol ablacım bizde bilemedik çünkü hiçbir belirtisi yokmuş hep kabıza yada doğum stresine bağladık. Kızım iyi çok şükür bugün son serumu yedi artık şurup içicek haftaya cumarteside dikişleri alınacak. Bebekleride istediler onları getir bir kontrol edelim dediler. Hala canlı yavru olduğuna inanamıyolar. Allahım nazarlardan korusun
ayyyhhhhhhhhhhhhhh uyhhhhhhhhh, ay ayyyy ayyyyy vb fotoları görünce çıkardığım garip seslerden birkaç örnek
ya ama nası bi tatlılık, yer yorgun teyzeleri onları, yorgunluğunu unutur valla onları görünce, ufff, ayyyhhh, aman da amannn
(normal cümle kuramayacağım şu dakikalarda snaırım, resimleri sindirdikten sonra görüşürüz arkadaşlar kaydirigubbakcemile3)
nevim, eline-koluna- gözüne- kamerana en önemlisi yüreğine sağlık, bizlerle paylaştığın için bu dünya tatlılarını, tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?