İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

ben de sabırsızca senden haber bekleyenler arasındaydım
herşeyin yolunda olmasına sevindim cindy adına
herşey çok daha da güzel olacak ben çok inanıyorum aslı'cım
cindy çok şanslı
güzel haberlerini bekliyoruza.s.

nevbahar cok gecmis olsun.. yazmasam da sürekli bakiyordum haber var mi diye ....

umarim tatli cindy cik taze anne cok cabuk iyilesir minnoslariyla kosturup oynamaya baslar ...

dikişli dediğine göre sanırım cindye sezeryan yapıldı

yaa bu durumda ben veterinerinizi suçluyorum doğumu sona ermiş bir kedide kasılmaların devam etmesi hemen içeride ölü yavru yada parça kaldığını hatıra getirmeli
hatta sen öyle deyince ben umarım içeride ölü yavru kalmamıştır yazmıştım

veterinerinde bunu bilmesi gerekirdi ve hemen müdahele etmeliydiklava:

şaşırıyorum bazı veterinerlere ben doğrusu

bizim nazlıcana oğlum dişi dedi diye defalarca aşı yaptığı halde pembe kimlik hazırlayan bizim veteriner gibi

allahtan ben erkek olduğunu farkettimde kız muamelesi görmekten kurtuldu oğluşum

nevbahar sonuç olarak sakınan göze çöp battı sen cindynin üstüne titredikçe başına gelmeyen kalmadı

ama bunada şükür yinede onu allah korudu inşallah çabucak iyileşir yavrularıyla mutlu bir hayat sürer

Hayır abla sezeryan olmadı, veterinerde de suç yok çünkü içerde bebek yoktu. Biricik yavrumun o halsizliklerinin sebebi rahimi sarmış olan kistmiş. Eğer açılmasaydı farkedilmeyecekti çünkü bu lanet hastalığın belirtisi yokmuş internettede araştırdım. Rahmi alındı hemen, şimdide kana karışma olasılığına karşın hergün serum veriliyor.

Bir tek veterinerimden bugüne kadar yukarda allah var hiç pişmanlık duymadım hala güvenirim. Kasılmalar bizi hep yanılttı bir de anomali bebeklerin %90 ultrasonda dışkı ile karıştılıyor bunuda birçok vete danıştım.

Netice itibari ile kızım bu kistten kurtuldu, ancak hepsinin dediği tek şey bu rahimden canlı yavru çıkması imkansız bu bir mucize dediler. Çünkü bu rahimde canlı gelişimi imkansızmış. Rahimi görünce inanamadılar canlı yavru olduğuna. Şükürler olsun allahım hepsine uzun ömürler versin.

:Saruboceq: amiin :Saruboceq:

hergün baktım haber varmı diye ALLAH onu yavrularına bağışladı :Saruboceq:yerim ben onu ya hastayım senin kedilerine nevbahar:asigim:ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİNonlaraŞeniz

eyvaaah desene sizin veterinerin günahını aldım inşallah az günahı vardırkaydirigubbakcemile3

senin yazdıklarının ışığında öyle düşünmüştüm ama ortaya o kadar extrem bir durum çıktıki neredeyse çektiğiniz sıkıntı ve üzüntüye şükreder duruma geldik
demekki cindynin yavru sahibi olması ve karnındaki anomali bebekler bu kistin vaktiyle ortaya çıkmasını sağladı ve ileride olabilecek vahim sonuçları önledi herşeyde bir hayır vardır sizin bu itinalı bakımınızla cindy kısa sürede iyileşecektir ve bebekleriyle mutlu bir yaşam sürecektir :Saruboceq:ben buna kalben inanıyorum tekrardan geçmiş olsun nevbahar

Sağol ablacım bizde bilemedik çünkü hiçbir belirtisi yokmuş hep kabıza yada doğum stresine bağladık. Kızım iyi çok şükür bugün son serumu yedi artık şurup içicek haftaya cumarteside dikişleri alınacak. Bebekleride istediler onları getir bir kontrol edelim dediler. Hala canlı yavru olduğuna inanamıyolar. Allahım nazarlardan korusun

41 kere :Saruboceq: vet. fakülteye ders konusu olabilir bizimkiler, haberin olsun yerimseniben

Kocaman kocaman geçmişler olsun tekrar nevkuşuma ve pisicik ailesine..

Çok büyük geçmiş olsun nevbahar...Ne zamandır bebişler için yeni konu açıldımı diye bakınıyorum ama bu başlığa yazacağını düşünememişim :1no2:
Hayırlısıyla dikişlerini de aldırırsınız inşallah..Bebişler için de gözünüzaydın

:teytey:ya ben bunlari var ya icime sokarim nasil bir sekerler bayildim resmen bende istiyorum bakimi zormu bu sekerlerin hayatim fikir edinmek icin soruyorum ama kesin olan seninde dedigin gibi karsilik beklemeden sevgi bu iste ellerine saglik sekerim harika fotolar.

Başımıza gelen onca şeyden sonra lütfen önce maşallah deyin çok korkar oldum artık:çok üzgünüm:

Geçen haftaya göre kilo aldık göbüş yaptık:asigim:

Bu cumartesi yavrularda veterinere gidicek, tek korkum annemizde ki rahatsızlık kan yolu ile yavrulara geçmiş midir diye. Dua edin bizim için olur mu:asigim:

canım..çok geçmiş olsun..bebekler çoook şekerler yaw....bayıldım bunlarada....

devamlı dua ediyorum nevim. inşallah sağlıklı haberlerini iletirsin bizlere... 41 kere maşallah bebelere.
bu kadar küçük yavru ilk kez gördüm. çok değişik geldiler:)

delikafadulden delikafadulden delikafadulden tütütütüü, binlerce kere

Şeniz Şeniz sanalş oalrak öpüyorum, gerçekte öpmem asla, hastalanmasınlar diye sengözlerimebaksanab bu kadar küçükken.

ayyyhhhhhhhhhhhhhh uyhhhhhhhhh, ay ayyyy ayyyyy vb fotoları görünce çıkardığım garip seslerden birkaç örnek

ya ama nası bi tatlılık, yer yorgun teyzeleri onları, yorgunluğunu unutur valla onları görünce, ufff, ayyyhhh, aman da amannn

(normal cümle kuramayacağım şu dakikalarda snaırım, resimleri sindirdikten sonra görüşürüz arkadaşlar kaydirigubbakcemile3)

nevim, eline-koluna- gözüne- kamerana en önemlisi yüreğine sağlık, bizlerle paylaştığın için bu dünya tatlılarını, tekrar

Kendine gel nan:roflol::mymeka::roflol:Toparlan ayıl kendine gel:roflol:

Tuce'cim anneleri başında olmadığında birbirlerine sokulup ısınıyorlar bu süre zaten en fazla 30 saniye sonra korna yüksekliğinde bir vikleme ve homurdanarak cindynin gelip yavruları koynuna alması:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…