Dün cindy iğnelerin etkisi ile mama yedi ancak önemli olan bugündü ve maalesef yemedi, gene kasılmaları ve titremeleri var. Bugün serum yiyecek:a015:
Yavrulara gelirsek iyiler devamlı süt emiyorlar çişlerini ilk ben yaptırmıştım artık cindy'de yaptırıyor.
Badem yavruları görmeyince cindye yaklaşıp onu seviyor ama yavruları görünce şaşkoloz gibi bakıp pırrr kaçıyor:asigim:
Evet ablacım ama halsiz olduğunda hiçbişeyi gözü görmüyor titresede kasılsada sadece yavrularıyla ilgileniyor içirtemedik bir türlü. Bugün serum etkisiyle gene akşam hareketlenir ama yarına umarım kendiliğinden yemeye başlar[/QUOTEtoparlanır hemen merak etme çok kötü durumda olsa yavrularınıda görmez gözü dediğim gibi kediler çok dayanıklıdır onun için halk arasında onlara 9 canlı denir
Dün cindy iğnelerin etkisi ile mama yedi ancak önemli olan bugündü ve maalesef yemedi, gene kasılmaları ve titremeleri var. Bugün serum yiyecek:a015:
Yavrulara gelirsek iyiler devamlı süt emiyorlar çişlerini ilk ben yaptırmıştım artık cindy'de yaptırıyor.
Badem yavruları görmeyince cindye yaklaşıp onu seviyor ama yavruları görünce şaşkoloz gibi bakıp pırrr kaçıyor:asigim:
Evet ablacım ama halsiz olduğunda hiçbişeyi gözü görmüyor titresede kasılsada sadece yavrularıyla ilgileniyor içirtemedik bir türlü. Bugün serum etkisiyle gene akşam hareketlenir ama yarına umarım kendiliğinden yemeye başlar
Az önce apar topar vete taşındık, eve geldiğimde cindynin arkadasında tüylü bit top gördüm fırladık.
Meğerse bir bebek daha varmış, onu aldılar hemen yalnız çok nadirde görülse gene bizi buldu bu nadirlik anomali bir bebekti. Gördüğüm an içim dışım bilmiyorum midemi zor tuttum kafası kocaman kaburga gelişmemiş lastik gibi bişey. bu nedenle dışkı sanılmış, sonra rahim kasıcı bir iğne yapıldı 15 dakika bekledik ve içerde 5.ci bir yavru daha olduğunu tespit ettiler ancak yavruya ulaşamadılar, cindy bu gece o yavruyu ağıza getirirse gene çekecekler yok yarın akşama kadar gelmezse sezaryenle alınacak. çok pişmanım çok kızım anne olmak adına çekmediği acı kalmadı geberiyorum kahrımdan ona bu acıları yaşatan birinci kişi benim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?