Olmaz dimi abla ya migrenden ölücem vallaha yavruları görüpte kaybetmek korkusu çünkü herkez bana 1 hafta tehlikelidir onlar için diyor çok dikkatli ol diyolar
Bu arada kapıyı çok açmadık bademe göstermemek için ama bir ara geldi gördü fare gibi kıpraştıkları görünce gözlerini görmeniz lazımdı o şaşkoloz bakışları:asigim:
Sonrada korkup kaçtı cindyden de kan geliyordu ya onun başını sevdi yaladı sonra gene kaçtı:roflol:
Herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim Şeniz
Veterinerden geldik, içinde bişey kalmamış o kasılmaların sebebi emzirmesindenmiş sütden dolayı, yalnız vucütta su ve kalsiyum kalmamış neredeyse. İki iğne yaptı eğer yarın öğlene kadar mama yememeye devam ederse gidicez serum bağlanacak.
Dua edin nolur hepsi iyi olsun
Barçman ablam sana bir sorum olcaktı ya, hani bebeklerin ilk çıkarmaları gereken dışkı varya, az önce ikisindende sarı damla damla aktı çiş gibi katımı olması lazımdı ben görünce sevindim birden ama
evet o sarı sarı akan çişleri kakalarını görmezsin herhalde çoğunlukla anne onları ortadan kaldırır yani yer
Yani o tehlikeyi atlattılarmı abla:a015:Onu de de rahatlıyım hop oturup hop kalkıyorum:a015:
çok şekerler büyüyüncede bakıcanmı bunlara yoksa tanıdıklarına mı vericen
Minik tüy yumakları çok güzelsiniz3 haftalık olduğunuzda sizi görmek isterim :)
kusum cok tatlı bunlar yaa
uyumaya bakk allam harikalar
ismileri ne olucak düsündün mü
4 haftalıkken gösterelim-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?