Ehh 15 gündür bende 4 patilerime hasrettim yufkamda tatile çıkmadan 4 patilerimi göremeyecem mi diyordu.
Bu akşam annem lütfettide :roflol: Cam açtı bana 4 patilerimi tek tek gösterdi bendeeee ekran fotosu aldım:roflol: Görüntü berbat ama bir kaç kişi için önemli olduğunu bildiğim için ekliyorum.
Ben izlerken özellikle bademi tanımadım küçülmüş gibi geldi:roflol: çaki kocaman adam olmuş
Off özledim üleyynnn
]
Şeniz ne diyeyim yahu, hızırlığın bu kadarı da korkutuyor beni:1shok: Bizim eve kamera yerleştirilmiş de sanki zaman bu kadar ayarlanamaz ki :sm_confused: anlamadım gitti...
Allahım ya ne poz onlar yaa, yapışmışlar resmen, hele cindyim "apla gel kurtar beni bu kadar erkekle baş edemiyom tek başıma" der gibi değil mi?:teselli::1hug:
Ee oğlanlar büyüyünce Badem minik kalmış hakkatenkaydirigubbakcemile3 genç göstermek için farklı tüy kesimi falan mı seçti acabazemuszemus
Allah hep güldürsün be yufkam Şeniz
Çaki sesimi aradı ben seslendikçe içim gitti. Annemde dediki mercan hariç diğer üçü sanki seni kamerada farkettiler dedi aynı noktaya bakıp durdular çünkü. Acep beni ordan görme ihtimalleri varmıdır ki?
Anam çok özledim bee anlatamam
Senin bu topiüe uğramayalı uzun zaman olmuş resimlere tek tek baktım. Özlem giderdim. Çok şirinler çok. Uzun uzun ekrandan seyrettim tatlı yaramazları. Allah nazardan saklasın.
Nevim kocaman adam olmuşlar bunlar :asigim:
yalnız cindy nin bakışlarını gördün mü adaş nasıl şaşırmış
şok olmuş gibi bakmış kilo mu aldın yoksa :jeyyar:
Nevim kocaman adam olmuşlar bunlar :asigim:
yalnız cindy nin bakışlarını gördün mü adaş nasıl şaşırmış
şok olmuş gibi bakmış kilo mu aldın yoksa :jeyyar:
[/COLOR]
vereliniortak :jeyyar: :roflol:
:roflol: Hadi lem ordan :umursamaz:
Pikinili poz verdim ondan korktu çocuk-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
Ehh 15 gündür bende 4 patilerime hasrettim yufkamda tatile çıkmadan 4 patilerimi göremeyecem mi diyordu.
Bu akşam annem lütfettide :roflol: Cam açtı bana 4 patilerimi tek tek gösterdi bendeeee ekran fotosu aldım:roflol: Görüntü berbat ama bir kaç kişi için önemli olduğunu bildiğim için ekliyorum.
Ben izlerken özellikle bademi tanımadım küçülmüş gibi geldi:roflol: çaki kocaman adam olmuş
Off özledim üleyynnn
cindy = gördüğüne inanamaz gibi
mercan =gördüğünden utanır gibi
çaki = gördüğüne anlam verememiş gibi
badem = gördüğünden utanmış gibi
bakmışlar ne gösterdin yeğenlerimize nev:jeyyar:
aç aynısını banada göster camdan:roflol:
gelmedin zaten bu sefer ziyaretime:çok üzgünüm:
hala büyük bir umutla beklemekteyim senisengözlerimebaksanab
Allama parçalarımlmaz:şakkıdı:roflol:
cindy = gördüğüne inanamaz gibi
mercan =gördüğünden utanır gibi
çaki = gördüğüne anlam verememiş gibi
badem = gördüğünden utanmış gibi
bakmışlar ne gösterdin yeğenlerimize nev:jeyyar:
Sağolun teşekkür ederim, evet uzun zamandır yoktunuz, torunlarımızda var artık bu aile eklenen :)
AA o zaman ben hep gelirim buraya torunları sevmeyeŞeniz
Off özledim üleyynnn
aplam haberin yok sanırsam bugün son günüm yarın sabah ben yola çıkıyorum gidiyorum
Evime gidiyorum 4 patişlerime kavuşcam :asigim:
Sana gelemedim çünkü ilk hafta kalabalıktık. 2.haftada evdekiler gitti tek ben kaldım gelemezdim sanada demiştim:gitme:
Hem izmirli olan sensin sen geleydin :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?