Ağır abişakkıdı
Hangisi Cindylaelaelaelaelae
O mercan ama:kedi:
Evet son skorları bildiriyorum.
Nev 2 - Bambi 0
Akşama cenazeni ben kaldırcam imamlığını yufka yapcek ama sızmamışsa yaparzemuszemus
:roflol: ağır abi heee :roflol:
:lepi: Olay budur işte, valla pis bakışlarda Garfield'i sollamış gibi duruyor bizim prenses Şeniz Ee koaly değil tabii, o kadar erkekle uğraşmak zemuszemus
Adım mı geçti :içelim: :roflol:
şaka yapıyorsun de mi? pc nin dibine girdim resmen, yanlış söylemeyeyim diye. bu krem değil ki, sarı resmen. poffff! renk körü de mi oldum yoksa(
Biz hariç ayrımı başkaları zor yapıyor rahat olzemuszemus
Püf nokta vereyim pati uçlarında bariz beyaz uçlar varsa Çakidir yoksa Mercanzemuszemus
Ama artık bu püflere ihtiyacın yok akşamdan sonra göremeyecen yaaaa 6.maddeye geçmek istiyorum:sinifsinif::1closedeyes:
doğru ya, hatta krema benzetmesi yapmıştı Püsküüt.
ama haksızlık bu. bana senin 5 e kadar saymayı bildiğini söylemiştiler. 1-2-3-4-5-1-2-3-4-5-1-2-3-4-5-1-2-3-4-5 .....
senin 6. maddeye hiç gelememen lazımdı :gitme:
ben sana yeni aldığım kediden bahsetmemiştim değil mi? adı bambahar. sokak kedisi. bana da bir bağlandı sorma. ben olmadan ne yemek yiyor, ne su içiyor. hep peşimde... yokluğuma en çok o üzülecek heralde :çok üzgünüm:
O zaman şöyle yapalım onu ben alayım hemen benim 4 pati ailesi ile uyum sağlar sonra beni annesi bilir zaten alışırlar bana hemenceksırnaşık şey
Alışma evresi bitince de senin ümüğünüzemuszemus
assolistimiz de geldi
buyrunnnnnnnnn
Ellerine sağlık bambim en bayıldığım karesinde harikalar yaratmışsın:asigim:zemuszemusopuyorumnanaktan
assolistimiz de geldi
buyrunnnnnnnnn
]
Ellerine sağlık bambim en bayıldığım karesinde harikalar yaratmışsın:asigim:zemuszemusopuyorumnanaktan
:asigim:ellerine, gözlerine, yüreğine sağlık bambusimmm Şeniz
ben bu kareyi neden görmedim, hadi körüm neden gözüme sokulmadı daha önce :mymeka:
Demek ki fazla gözüne sokmuşum ki körlük meydana gelmiş ben ne edemzemuszemus Sokalım derken oyduk galibazemuszemus
:mymeka: :1shok: kafamçokkarıştı :1shok: :roflol:
5. madde zemuszemus:jeyyar::jeyyar:
Bu kare de cindyi bulunuz:roflol:
Ağır abişakkıdı
Hangisi Cindylaelaelaelaelae
Tüm maddeler bitti. Allah rahmet eylesin iyi insandı akşama görüşürükcokacimcoookGelsin 6.maddesositosositoşakkıdışakkıdızemuszemus
assolistimiz de geldi
buyrunnnnnnnnn
Mercan'ım Çakiden çaça öğrenmiş anlaşılan.. Kedicik ne yapsın.. Annesini dansa kaldırmış.. aslında patileri omza koyacak da Cindy de omuz yok tabe.. O da mecburen kafaya koymuş..
Ağır abimiz konusunda endişelerim var.. Badem diyecem, tüyleri ne güzel görünüyor diyecem ama emin de olamadım yani..
Cindy de hakikaten Garfield in dişisi olmaya namzet.. :roflol:
Ayrıca, günün sözcüklerini seçiyorum:
Çakitur ve Nevkör :roflol: :roflol:
Ohhhhh be nihayet Çakitur arz-ı endam eylemiş de... Yahu anlamıyorum.. Türkçe konuştuğumu sanarken başka bir dilde mi derdimi anlatıyorum acaba...
Hepsini özledik diyorum..
Çaki hariç herkes burada.. Yoksa Çaki, Çakitur otobüsünü kullanmaya mı gitti?
Mercan'ım Çakiden çaça öğrenmiş anlaşılan.. Kedicik ne yapsın.. Annesini dansa kaldırmış.. aslında patileri omza koyacak da Cindy de omuz yok tabe.. O da mecburen kafaya koymuş..
Ağır abimiz konusunda endişelerim var.. Badem diyecem, tüyleri ne güzel görünüyor diyecem ama emin de olamadım yani... Gözleri görünseydi anlardık.. :kedi: Eğer Badem değil de Mercansa... o zaman Badem de otobüsün lastiklerini şişirmek için gitmiş olabilir..
Kedinin adı da fena değil.. Bambahar :roflol: kaydirigubbakcemile5
Bu foto zaten çok güzeldi.. Bu çalışma biçimiyle iyice şahane olmuş..
Güzel kız be vesselam..
1- :roflol::roflol::roflol:Koptum ancak bu kadar güzel yorum yapılırdı bunun üstüne:roflol:
2-Evet Badem ballı püskütüm:asigim:Tesbih sallayıp evde korku salıyo:kedi:delikafadulden
Çaki ortada olmaz tabi çünkü şöyle bir problemimiz var gerçi bunun büyük bölümü benim suçum ama, şimdi bu manyak kapı açıldığı gibi apartmana fırlıyor, bende her sabah işe giderken iyi gez bakalım diye izin veriyor bu merdivenden inip filan çıkıyor. Kesin bu fotolar çekilirken aradan fıymıştır:roflol:Geçen komşu veledi gelmiş:1shok:Kapıyı açtım neyse konuştum kapatıcam babam dediki dur kızımmmm farkında olmadı çaki bacak arandan tüydü bile dedi bi baktım zıpa yan komşu kapısını cırmıklıyo lenn dedim o ev senin değil gel:roflol:Şimdi yan komşuda da kedi kokusu alıyolarya hep onların kapıya gidiyolar:roflol:
1- :roflol::roflol::roflol:Koptum ancak bu kadar güzel yorum yapılırdı bunun üstüne:roflol:
2-Evet Badem ballı püskütüm:asigim:Tesbih sallayıp evde korku salıyo:kedi:delikafadulden
Çaki ortada olmaz tabi çünkü şöyle bir problemimiz var gerçi bunun büyük bölümü benim suçum ama, şimdi bu manyak kapı açıldığı gibi apartmana fırlıyor, bende her sabah işe giderken iyi gez bakalım diye izin veriyor bu merdivenden inip filan çıkıyor. Kesin bu fotolar çekilirken aradan fıymıştır:roflol:Geçen komşu veledi gelmiş:1shok:Kapıyı açtım neyse konuştum kapatıcam babam dediki dur kızımmmm farkında olmadı çaki bacak arandan tüydü bile dedi bi baktım zıpa yan komşu kapısını cırmıklıyo lenn dedim o ev senin değil gel:roflol:Şimdi yan komşuda da kedi kokusu alıyolarya hep onların kapıya gidiyolar:roflol:
Çakimiz babasına çekmiş olduğunu belli etti demek ki..
Tip anne.. Huy baba.. Karmaya bakınız..
.
.
Kedinin adı da fena değil.. Bambahar :roflol: kaydirigubbakcemile5
.
nevkör, yorgunumun buluşu Püsküütüm. ben de çok beğeniyorum.
bir isim, bu kadar mı sahibini yansıtır? -tatlicadiarzu-
(sen zahmet etme nevkör, aman parmağım sürçtü, pardon, nevbahar apla :tomato:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?