:tomato::jeyyar:
alkisalkisalkis :lepi: :tomato:
Bugün çektiklerimden en beğendiğim karesi oldu son kare.
bu arada Badem'in burnundakiler "ben"leri ağzında da bir sürü var:)
Aralarda Cindy'de var ama:roflol:
Hani ben biliyorum diye izim yazmamışım pardon :sinifsinif:
Ana oğul uyurken:)
Bugün çektiklerimden en beğendiğim karesi oldu son kare.
bu arada Badem'in burnundakiler "ben"leri ağzında da bir sürü var:)
on, yüz, bin, milyon kere maşallah pati sahiplerine...:asigim: opuyorumnanaktan
bu arada ben kesin yaşlandım mafoldumben, bademi cindy zannettim, ta ki sondaki yazıyı okuyana kadar. cindy' min suratı değişmiş sanki diyorum. :gitme:
benlerini yerim, çok ben = çok şans, derler. sahiplerinden belli :)
:umursamaz: Sorun sen de deel, bizim melahat teyze'de nevkafam, hala öğrenemedi gittilmaz:
Adı C ile başlayanlar Turuncular! Diğerleri badem rengi kaydirigubbakcemile3
C ile başlayanların krema kasesine düşmüş olanı Chucky! Saf tüylü portakal Cindy!
Hee Badem'le Mercan'ı tam boy görünmeden ayırabilen beri gelsin, hani diyorum Mercan'ın şapşal bakışları ama velet her an karizmatik takılıp ters köşe yapabilir CADIARZU Onu da portakal suyuna mı batırsak ne :kedi:
:umursamaz: Sorun sen de deel, bizim melahat teyze'de nevkafam, hala öğrenemedi gittilmaz:
Adı C ile başlayanlar Turuncular! Diğerleri badem rengi kaydirigubbakcemile3
C ile başlayanların krema kasesine düşmüş olanı Chucky! Saf tüylü portakal Cindy!
Hee Badem'le Mercan'ı tam boy görünmeden ayırabilen beri gelsin, hani diyorum Mercan'ın şapşal bakışları ama velet her an karizmatik takılıp ters köşe yapabilir CADIARZU Onu da portakal suyuna mı batırsak ne :kedi:
Yakında hangisi ana/baba hangisi yavrusu anlaşılamayacak Şeniz
He iyi iyi, yani sen pasaklı anne değilsin, çocuğunun ağzını silmekten acizlerden kaydirigubbakcemile3 Açık tenli Badem'im ne de olsa aman tüylü, :roflol: benler olacak tabii zemuszemus
Badem Paşa'ya, nazar değmesin kuzuya :Saruboceq: Gerçekten iyi iş çıkarmışın yine Nev'im ama modelin hakkını modele vermek lazım dii mi? sengözlerimebaksanab
:mymeka: bi' öğrenemedin gitti, sen masaüstüne fotolarını al altlarına isimleri yaz, bi' daa öyle bak e mi bambamım :roflol: Ay hakkaten yaşlandın galiba sen yaa:1hug: yaşlılara hürmet göstermek lazımmış di mi nine, şey yani melahat tiyzeee:tomato:
1- :roflol::roflol::roflol::roflol:
2-Dağaldım geneeeee:roflol::roflol::roflol:
Bak şuan Cindy uyuyor onun altına da Mercan girmeye çalışıyor süt yok emmeye çalışıyorlar ya:gitme:Yok Çaki de olabilirkaydirigubbakcemile Ama ışıktan öyle sanırsam kesinlikle mercan kaydirigubbakcemileBen bir kalkıp bakam:umursamaz:
:roflol: :roflol: :roflol: hangisiymiş??? delikafadulden
MEGAVIDEO - I'm watching it
Ballı püskütüm salıya kadar eklenir mi bişeyler demişti...
Sebebini bilmemekle beraber hemen hizaya geçtik oyunumuzu oynadık ekledik :asigim:
Ya videoyu çekerken katıldım nan bende, ben çıbık atacam durup dururken Çaki, Mercanın üstüne atladı ısırıyo:roflol:
ama dün gece de Çaki'm bir uyuyordu ağız açık bacaklar havada. Mercan tam geçerken şöyle bir durdu Çaki'ye baktı( ay dedim bak seviyiii) Baktı ve direk üstüne atladı oğlanın :roflol:
Valla manyak bunlar :roflol:
Amin bambicim amin
Bende onları izlerken sen gibi değişik duyguları bir arada yaşıyorum zaten her an ruh halelri değişiyor manyakların:roflol:
Ya videoyu çekerken katıldım nan bende, ben çıbık atacam durup dururken Çaki, Mercanın üstüne atladı ısırıyo:roflol:
ama dün gece de Çaki'm bir uyuyordu ağız açık bacaklar havada. Mercan tam geçerken şöyle bir durdu Çaki'ye baktı( ay dedim bak seviyiii) Baktı ve direk üstüne atladı oğlanın :roflol:
Valla manyak bunlar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?