İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Ana oğul uyurken:)

Bugün çektiklerimden en beğendiğim karesi oldu son kare.

bu arada Badem'in burnundakiler "ben"leri ağzında da bir sürü var:)

on, yüz, bin, milyon kere maşallah pati sahiplerine... :asigim: opuyorumnanaktan

bu arada ben kesin yaşlandım mafoldumben, bademi cindy zannettim, ta ki sondaki yazıyı okuyana kadar. cindy' min suratı değişmiş sanki diyorum.
:gitme:
benlerini yerim, çok ben = çok şans, derler. sahiplerinden belli :)

Aralarda Cindy'de var ama:roflol:

Hani ben biliyorum diye izim yazmamışım pardon :sinifsinif:

Aralarda Cindy'de var ama:roflol:

Hani ben biliyorum diye izim yazmamışım pardon :sinifsinif:

:umursamaz: Sorun sen de deel, bizim melahat teyze'de nevkafam, hala öğrenemedi gitti lmaz:

Adı C ile başlayanlar Turuncular! Diğerleri badem rengi kaydirigubbakcemile3

C ile başlayanların krema kasesine düşmüş olanı Chucky! Saf tüylü portakal Cindy!

Hee Badem'le Mercan'ı tam boy görünmeden ayırabilen beri gelsin, hani diyorum Mercan'ın şapşal bakışları ama velet her an karizmatik takılıp ters köşe yapabilir CADIARZU Onu da portakal suyuna mı batırsak ne :kedi:

Ana oğul uyurken:)

Yakında hangisi ana/baba hangisi yavrusu anlaşılamayacak Şeniz

He iyi iyi, yani sen pasaklı anne değilsin, çocuğunun ağzını silmekten acizlerden kaydirigubbakcemile3 Açık tenli Badem'im ne de olsa aman tüylü, :roflol: benler olacak tabii zemuszemus

Badem Paşa'ya, nazar değmesin kuzuya :Saruboceq: Gerçekten iyi iş çıkarmışın yine Nev'im ama modelin hakkını modele vermek lazım dii mi? sengözlerimebaksanab

:mymeka: bi' öğrenemedin gitti, sen masaüstüne fotolarını al altlarına isimleri yaz, bi' daa öyle bak e mi bambamım :roflol: Ay hakkaten yaşlandın galiba sen yaa:1hug: yaşlılara hürmet göstermek lazımmış di mi nine, şey yani melahat tiyzeee:tomato:

Son düzenleme:

1- :roflol::roflol::roflol::roflol:

2-Dağaldım geneeeee:roflol::roflol::roflol:

Bak şuan Cindy uyuyor onun altına da Mercan girmeye çalışıyor süt yok emmeye çalışıyorlar ya:gitme:Yok Çaki de olabilirkaydirigubbakcemile Ama ışıktan öyle sanırsam kesinlikle mercan kaydirigubbakcemileBen bir kalkıp bakam:umursamaz:

poz verirken, havaya bakan dünya yahuşuklusu mercan oluyor. o bakışı zihnime kazıdım ben. badem ile karıştırmam. bademde ben de varmış, önemli bir ayrıntı süprizzzzz

renkleri algılayamıyorum işte. bana sarı geldi o badem rengi, diyorum ya, yaşlanıyorum ben :a015:
krema kasesi de tamamdır. renk algılama sorunum baş gösteriyor şu ara.
yüz çekimi ise, çaki ile cindy karışır bende yine laelaelaelaelae

öğreneceğiz elbette, ne kadar zaman alacak, orası muamma :kedi:

Ya yufkam vallaha ben devamlı mama sanıyodum onları silip duruyodum. Tabi çıkmayınca o çıkartır diyodum. Geçen muayenede veteriner söyledi vay vayy dedi benlerimiz var birsürü dedi:rofloledim ben onları hergün çitiliyodum çıksın diye mama sanıp:roflol::roflol::tomato:

Bu arada melahat nene sana dalmadan kaçak

:roflol: :roflol: :roflol: hangisiymiş??? delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: hangisiymiş??? delikafadulden

Gittim baktım fotoda çektim Mercan:roflol::roflol:

Ama tam üstüne ışık gelmiş renk belli olmiydi bembeyazdı çünkü üstleri ondan öyle oldu, sonra da gitti Çaki'm uyurken bir baktım kafasını tutmuş yalıyorkaydirigubbakcemile3

Manikür pedükür itina ile yapılır berber Mercan:roflol::roflol:

MEGAVIDEO - I'm watching it

Ballı püskütüm salıya kadar eklenir mi bişeyler demişti...

Sebebini bilmemekle beraber hemen hizaya geçtik oyunumuzu oynadık ekledik :asigim:

Salı olayını çözememiş olmakla birlikte... (iç ses: püsküütüm hani aynı tarihlerde çıkacaktık tatile de nevkuşumu çifte kavrulmuş aman çifte çatlamış edecektik :jeyyar:)

Her birine ayrı ayrı 4X, 4XŞeniz, 4Xcokacimcoook kaydirigubbakcemile3

:sm_cool: Kulak çıbığı şenliği alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile2

Bademim anti-yaşlanma losyonu falan mı kullanıyor ? CADIARZU Yine saf delikanlı, bebiş suratına dönmüş fidyonun başında Şeniz

Çakimin manyaklığını tekrar kanıtlayan sahnelerde :1shok: :roflol: şeklinde tepkiler çıktı bünyemden :roflol:

(Cindy iç ses: aman oyalansınlar da bi' pazar rahat edeyim :Saruboceq: ay ama patime kadar geldi çıbık, dayanamıycam ben de oynuyorum gamyoncuiremsu)

Özlemişim be Nevkafam, hafta sonu fidyolarımızı opuyorumnanaktan

Ya videoyu çekerken katıldım nan bende, ben çıbık atacam durup dururken Çaki, Mercanın üstüne atladı ısırıyo:roflol:

ama dün gece de Çaki'm bir uyuyordu ağız açık bacaklar havada. Mercan tam geçerken şöyle bir durdu Çaki'ye baktı( ay dedim bak seviyiii) Baktı ve direk üstüne atladı oğlanın :roflol:

Valla manyak bunlar :roflol:

çok tatlı manyaklardan bunlar, çoooook.

gözümde canlandı da, iyi ki orda yoktum. yoksa ikisini birden cokacimcoookcokacimcoook

videoyu izledim. bendeki son durum; delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkis hihoyyythihoyyythihoyyytsositososito :asigim::asigim: opuyorumnanaktan ŞenizŞeniz:asigim:

siz ve 4pati ailesi çok uzun ve sağlıklı bir ömür geçirin, keyifleriniz bol olsun. sen de bu videoları bizimle paylaş nevim. :asigim:

Amin bambicim amin

Bende onları izlerken sen gibi değişik duyguları bir arada yaşıyorum zaten her an ruh halelri değişiyor manyakların:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: Ay ağrım hafifledi valla Şeniz Şeniz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…