Cibiliyetsizzz:roflol::roflol::roflol:
Demen lazımdıki çok sağda kalmışsın çok özledik tam kadraj seni istiyoruz:mymeka:
Ahh ahh erken topluma karıştırdık bu yufkayı böyle oldu daha hazır değeldi aslındazemuszemus:kedi::roflol:
E pardon o zaman.. :gitme:Ama yok.. cevap vermiyorum çünkü nevkuşum gerekeni yapıştırmış zemuszemus
Lola yok ortada.. tatile mi gitti haspam nedir bilemedim.. Yine heveslenip yarı yolda kalırız bu gidişle..
Ohhhhhhh be.. İnsan böyle şeyler duymak istiyor kardişim.. kaydirigubbakcemile5 Şeniz
oyyyyy!!! ben yerim onlarıı yerimm!! cokacimcoook
ne kadar güzel şeylerr!! :sm_cool:
allah nazarlardan saklasın!
çok sevimli ve yenilesiler gerçektenn!! :icecream:
oyyyy :asigim:
Anam sizin evin kediler zaten tescilli çatlak eve dadanan kuşlar onlardan beter :roflol::roflol: Seni zaten biliyoruz :roflol::roflol::roflol: Bulaşıcı kanumca naniknanik
Anam sizin evin kediler zaten tescilli çatlak eve dadanan kuşlar onlardan beter :roflol::roflol: Seni zaten biliyoruz :roflol::roflol::roflol: Bulaşıcı kanumca naniknanik
kaydirigubbakcemile5 vereliniortak :roflol: Kesin, kesin :roflol:
Yaa, o baba oğulun camdan cama karesi yok muuu :asigim: Yahu nasıl bir takmamaktır anlamadım ki, görme yetisinde bir şey olsa ki umarım değildir, hisseder yahu kafamçokkarıştı
Arkada baba-oğul birbirine giriyor, korkusuz şey gerinip duruyor kaydirigubbakcemile3
Ama Mercan'ın o yalama ve sonrası yalanması iğrençtiii laelaelaelaelae kabul edin :dilcikar: zemuszemus
Ya yufkam dedim ki Mercan ve Çaki hala annede meme arıyor, göbekte bulamayınca o gördüğünüz yere gidiyor bunu hep yapıyorlar ama neden Bademde aradı bilmiyorum:roflol::roflol:
Kuş ise hakkaten manyak:roflol:Görüyor bu arada gözleri sağlam:asigim:Çünkü Badem cama pati atarken kuş da döndü onu izledi manyak:roflol:
"Ben senin gibi kaç kedi tanıdım senden mi korkacam ülenn" dercesine:roflol:
Bu bakışı bi'yerlerden hatırlıyorum ben.. Lulutla sokak gezmelerimizde kedilerle karşılaştığımızda, kediler de luluta aynen böyle bakıyor... :roflol: :roflol: ("ulen akılsız taktırmışsın boynuna tasmayı artizlik mi yapıyon" der gibi..)
Favorilerim Bademim ve Mercanımı aynı fidyoda yan yana görmekten mutluluk duyduğumu belirterek sözlerime başlamak istiyorum.. :lepi: :asigim:
Bademim 50 gr lık heves uğruna kötü az daha kötü kaptırıyormuş.. :roflol: :roflol:
Mercan' da ilk defa tanıştı sanırım malum bölgeyle.. O nasıl şaşkınlıktır.. :roflol:
Bu bakışı bi'yerlerden hatırlıyorum ben.. Lulutla sokak gezmelerimizde kedilerle karşılaştığımızda, kediler de luluta aynen böyle bakıyor... :roflol: :roflol: ("ulen akılsız taktırmışsın boynuna tasmayı artizlik mi yapıyon" der gibi..)
Favorilerim Bademim ve Mercanımı aynı fidyoda yan yana görmekten mutluluk duyduğumu belirterek sözlerime başlamak istiyorum.. :lepi: :asigim:
Bademim 50 gr lık heves uğruna kötü az daha kötü kaptırıyormuş.. :roflol: :roflol:
Mercan' da ilk defa tanıştı sanırım malum bölgeyle.. O nasıl şaşkınlıktır.. :roflol:
:roflol: ilk kas gevşetici bayaa bi' güçlü geldi sırnaşık şey
Ah düşünceli arkadaşın biri link vereydi de ben de izleyeydim, yorum yapaydım değil mi? ama nerde?:dilcikar:
Sorun değil canım alıştım ben :dilcikar:
Yalnız bıldırcın mıdır kuş mudur her ne ise o kadar kedileri gördüğü halde hiç tınlamıyor... Kıpırdamıyor bile yerinden... kaydirigubbakcemile3
Badem de amma sabırlı çıktı yavhu bizim Asil olsa o Mercan a iyi bir pati atardı herhalde :roflol: Mercan yavrucum daha yeni mi gördün totoyu kuşum benim... kaydirigubbakcemile3
Ya diyorum ya Badem bir vursa Mercan ordan düşer alimallah:roflol:
Oğluna iyi davrandıdelikafadulden:roflol:
Kuşu bekliyorum gene gelsin, ben başedemedim ama o 4 kediyle baş etti vallahi:roflol:
Ya diyorum ya Badem bir vursa Mercan ordan düşer alimallah:roflol:
Oğluna iyi davrandıdelikafadulden:roflol:
Kuşu bekliyorum gene gelsin, ben başedemedim ama o 4 kediyle baş etti vallahi:roflol:
Nice 2 ayaklı baba var ki, Badem Baba'dan öğrenecek çoook şeyleri olan :1closedeyes:
Nice 2 ayaklı baba var ki, Badem Baba'dan öğrenecek çoook şeyleri olan :1closedeyes:
Eee bazen böyle idareciler çıkar apışıp kalırız işte :roflol:
Garibim Badem baba yüreği işte kaydirigubbakcemile3
Maalesef katılıyorum yorguncum....a.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?