Canım ister tanıdığın olsun ister yabancı kediyi verdikten sonra da iletişimi kesmezsin, en azından bakamayacak duruma gelseler bile atmaya korkarlar, bir yuva bulmaya çalışırlar en azından, biz eğer kediyi alırsak kadınla iletişimimizi hiç kesmeyeceğiz o şekilde anlaştık.
Kadının duruma bu kadar ciddi bakmasının nedeni ise şu: Bu kedi Ankara nın lüks bir semtinde o kadar para verilerek alınmış ama hamile kalınca karnı burnunda bir şekilde sokağa atılmış bir kedi. Onu sokaktan kurtaran kadın kedinin sağlıklı bir şekilde doğurmasını ve bebeklerini büyütmesini sağlıyor. Bebekler yuvalanmış ama anneye yuva bulunamamış. Onu da ben almak istiyorum.
Ki bu bayanı arayıp da bizim erkek kedimiz kızgınlık döneminde sürekli olmasa da bir kaç günlüğüne alsak çiftleştirsek şeklinde iğrenç teklifler de bile bulunan oluyormuş. Ne de olsa hayvan değil mi, ne olacak canım. Ağzı var dili yok... Bu tarz düşünen insanlarla aynı dünyada yaşamaktan bile utanıyorum.
Evet sen iletişimini kesmezsin ama bir çok insan müsvettesi böyle değil. Yavruları alıp alıp telefonlara cevap vermeyip iletişimi kesiyor sonra hayvanın durumundan bir haber kalıyorsun ortalıkta.
Daha önce 3 kez yaşadım ve çevremde de çok yaşayan oldu bu nedenle yabancılara karşı çok önyargılıyımdır.
Bu kediciğin hikayesinde olduğu gibi iğrenç "insanlar" her zaman daha iğrenç şekilde karşımıza çıkıyor maalesef hayvanlar aleminde görülmedik yürek kaldırılmaz şeyler yaşatıyorlar bu insansı mahlukatlar.
Dilerim o anne kedicik sağlıklı bir şekilde ailenize katılır ve çok mutlu olur.
Maalesef canım anne kedicik katılamadı ailemizeBayram öncesi bayanla konuştum hatta eşimle gidip görüştük yüz yüze, kediciği de gördük ve sevdik, ama bayan yeğeninin bir arkadaşı varmış yüzde doksan ona vereceğini söyledi, eğer karar değiştirirse bize haber verecekti, aramadı da biz de ümidi kestik.
Ama kötü haberin üzerine iyi bir haber vereyim sana, bu akşam gittik sokakta köpeğin boğmasından kurtarılmış iki kardeş yavru kediden birini aldık geldik evimize. Asil çok tepki verdi, ayırdık odaları, yavaş yavaş alıştırma işlemlerine başlıyoruz, Allah yardımcımız olsun, çok zor :26:
Sadece yeni kediyi eve gelince taşıma kabından çıkarmadan Asil e gösterdik, kızdı fıfladı, sonra kediyi çıkardık, daha ne olduğunu anlamadan Asil kovaladı, kedi yatağın altına girdi, bir daha da çıkartamadık oradan,
Bir de kediyi taşıdığımız kedi evini Asilin kaldığı odaya koydum, kedinin kokusuna biraz alışsın diye... Şimdilik bu kadar. Fotoğraf olayına gelince, kediciği eğer yatıştırabilirsek çekeceğim fotolarını, çünkü çok kıpır kıpır bir de ürkek, hiç sakin durmuyor kucakta, üstelik kardeşinden ve evdeki diğer kedi arkadaşlarından ayrıldı, üzülüyorum aslında haline...
Evet canım, ürkmesi normal zaten, bunlar üç kardeşmiş, kardeşlerinden birini köpek boğmuş, bu iki kardeş de korkudan birbirlerine sarılı halde bulunmuş, eğer bir hayvansever kurtarmasaymış kesin bunlar da ölürdü. Biraz ortama alışsın zaten sonrası mır mır da mır mır
Kadının evine gidince epey bir oturup muhabbet ettik, görsen evin her yerinden bir kedi çıkıyor, çok hoşumuza gitti, hele eşim hasta oldu kediciklere, çok özendim biz de böyle mi yapsak evi dedi ama kirada bu iş zor tabiii
böyle iyi kalplidir benim Nevbaharım
çok seviyorum onuuu
Evet bugün itibariyle durumumuz: Yeni kedicik gece yatağımıza tırmanmaya çalıştı, tabii boyu yetmeyince zavallım tırnaklarıyla çıkmaya çalışıyor yatağa hoooop tekrar yerdeSonra aldım yanımıza, bugün içerisinde de alıştı bize, epey kucak delisi maşallah ayrılası gelmiyor kucaktan
Veterinere gidildi, muayene olundu, aşıları yapıldı, gayet sağlıklı hatta cin gibi
Asil e gelince hala çok sinirli ve gergin ama düne göre daha iyi sanki, gündüz odalarının yerini değiştiriyorum, birbirlerinin kaplarından yedirip içiriyorum, birbirlerinin tasmalarını taktım, böylece isteseler de diğerinin kokusundan uzaklaşamayacaklar
Oyy yavrum benim ya görmeden aşık oldum ben ona kucak delisine
Vay çakal hain vay kedişlere çaktırmadan neler ediyorTabi ki 1 günde barış beklenmez ama güzel adımlar kıskançlık illa ki olacak tek çocuktu sonuçta ama sonu daha güzel olacak kendi cinsinden biri ile oyun oynama şansı olacak yeri gelecek sevecek yeri gelecek dövecek
Yarın daha daha güzel haberlerini bekliyoruz
oyyyy asilim'e arkadaş gelmişşş, his hakkaten de çakalmışsın, çaktırmadan kanka edicen bıdıkları. nev kafa bu işlerde prof. malumm, taktik kardeşliği ilan ediyorum size, olur da bir gün evlenirsem ben de taktik kardeşliğinin veri bankasından yararlanmak ümidiyle
oyyyy asilim'e arkadaş gelmişşş, his hakkaten de çakalmışsın, çaktırmadan kanka edicen bıdıkları. nev kafa bu işlerde prof. malumm, taktik kardeşliği ilan ediyorum size, olur da bir gün evlenirsem ben de taktik kardeşliğinin veri bankasından yararlanmak ümidiyle
Veee yeri gelecek dövülecek
Eee çaktırmadan yapınca daha tatlı oluyor napiim...
Bugün kısa da olsa bir araya getirdim, daha olumlu sonuç elde edemedik ama olcak sabırlı ve azimliyiz
Bugün sık sık birini kucağıma alıp sevdim, sonra diğerinin yanına gittim onu da aynı şekilde kucağıma alıp sevdim, bizim ufaklık değişik kedi kokularına alışkın sorun çıkarmıyor, ama Asil kucağımda kedi kokusu alınca başlıyor hırlamaya...
Bugün kedicik yatağın altındaydı, Asili kattım odaya yatağın üstüne oturdu sev beni dercesine, alttan tıkırtı seslerini aldı, sonra miyavlama sesleri gelince korkup kaçtıGeri dönüp merakla yatağın altına baktı ve sinirli bir şekilde fıfladı. Ardından kediciği kucağıma alıp Asil in yanına gittim, hayııııır hayıııııır der gibi sesler çıkardı Fıflayınca bizim minik de fıfladı ona
Bugün de böylece bitti...
Kelime oyunlarını yerim seninTaktik kardeşliği veri bankası haa
Bütün cümlelerin için tebrik ederim seni gerçekten yürekten hem de.
Bizimki de tekir ama biraz sorunlu bir tekir evet çok oyuncudurlar vs filan ama bakma sen bu direk yerden bele omuza filan atlıyor yürümene katiyetle izin vermiyor cırmıklıyor.
Bunca yarama ve yaptıklarına rağmen onlar mutlu olsun da gerisi boş en güzelide bunu başarabilmek zaten.
Yoksa benimkiler de Hayat'ı hala tam anlamı ile kabul etmediler aralarına ama dediğim gibi biraz sorunlu bu çocuk.
Bu arada ballı püskütümü anmadan geçemem kara panterimin isim annesidir kendisi
Hain kadın nevmüzeyyennolcak işte bi seni okuycam, bi his'i okuycam olcak bitcek bi de ben varım, unutmam dersin hııh bu kadar mı olcak senin desteğin. sana güvenemediğimden işte taktik kardeşliği ilan ettim zati his bana kıyamaz paylaşır deneyimlerini
4 patilerle kara panterhepsini yormuş sermiş
4 pati' nin minik üyeleri ne kadar büyümüş, maşallah.ayırt edemedim yavru(!)ları
kara bıdık bir kardeş gelmiş, şanslı yavrum benim, kendine çok iyi bir yuva bulmuş. mutlu mutlu yaşar artık.
hayırlı olsun. uyumları günden güne artar umarım.
Hain kadın nevmüzeyyennolcak işte bi seni okuycam, bi his'i okuycam olcak bitcek bi de ben varım, unutmam dersin hııh bu kadar mı olcak senin desteğin. sana güvenemediğimden işte taktik kardeşliği ilan ettim zati his bana kıyamaz paylaşır deneyimlerini
4 patilerle kara panterhepsini yormuş sermiş
Teşekkür ederim canım...
O biraz sorunlu değil de ilgi çekmeye çalışıyor kesin, eee o kadar kedi arasında birazcık ilgi istemesi normal... Huyları öyle ne yapabilirler ki
Kabul ediyorlar ya da etmiyorlar bilemem ama saygı duyuyorlar sanırım, sonuçta aynı evdeler ve birbirlerini görmek zorundalar
Püsküüt nerelerde ki özletiyor kendini
Aslında adı Casus da olabilirmiş heheheee
[/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?