• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Ben şöyle korudum onları kendimi kurban ettim canım:60:

İlk zamanlar yaz dönemiydi bende hep kapri giyerim, millet trafik kazası geçirdim sanmıştı bacaklarımı görünce olduğu gibi kanlı yaralar vardı:60:

Ben inanıyorum tez zamanda bu ikisi çok iyi anlaşacak sonuçta biri dişi yani:23:

Olan bizlere oluyor zaten, onlar yan gelip yatıyorlar :9: Benim de hala bir çok yerimde tırmık izi var, izleri de geçmiyor zaten, harita gibi geziyoruz işte :1:

Ben de çok iyi anlaşacaklarına inanıyorum nedense, iç sesim öyle diyor :51:

Olan bizlere oluyor zaten, onlar yan gelip yatıyorlar :9: Benim de hala bir çok yerimde tırmık izi var, izleri de geçmiyor zaten, harita gibi geziyoruz işte :1:

Ben de çok iyi anlaşacaklarına inanıyorum nedense, iç sesim öyle diyor :51:

Sorma ya bende de izler kaldı façacı gibi kollarım bacaklarım:27:

İç ses doğru söylüyor merkez tamam:51::49:

Sorma ya bende de izler kaldı façacı gibi kollarım bacaklarım:27:

İç ses doğru söylüyor merkez tamam:51::49:

Hiç sorma beni de görenler Müslümcü sanıyor :60:

Asil istemeeeeeezzzz diyenlere ben de şunu söylüyorum : İsteyecek... Yaptım, olacak....:37:

çok tatlılar annesi :1::1:
bende çok severim hayvanları küçükken bende bakardım kedi
kedilerle çok anım vardır ablamla ben kedi delisiydik hele yavruları o kadar tatlı oluyoki
hatta bitane kedimiz vardı hamileydi ablamın kucağında doğurdu:9::9: 3 tane çıktı ebelik yaptı bi nevi:9:

Son düzenleme:
Hiç sorma beni de görenler Müslümcü sanıyor :60:

Asil istemeeeeeezzzz diyenlere ben de şunu söylüyorum : İsteyecek... Yaptım, olacak....:37:

Yaptın, oldu:60::60:

çok tatlılar annesi :1::1:
bende çok severim hayvanları küçükken bende bakardım kedi
kedilerle çok anım vardır ablamla ben kedi delisiydik hele yavruları o kadar tatlı oluyoki
hatta bitane kedimiz vardı hamileydi ablamın kucağında doğurdu:9::9: 3 tane çıktı ebelik yaptı bi nevi:9:

Teşekkür ederiz:34:. Ben de ebelik yaptım zamanın da torun büyüttüm:90: Onların doğumlarına tanık olmak paha biçilemez bi'şey sizi öyle iyi anlıyorum ki:34:

Hayat puma reklamında oymaya karar verirse:10:

dsc0688c.jpg

Uslu ve mazlum rolu yapan Hayat, Çaki'ye dalmadan hemen önce:6:

dsc0683o.jpg

Kara panterimin göbeğindeki kalbi andıran beyaz lekesi:nazar:

dsc0691g.jpg

Ve son olarak Hayat'ımın kardeşi yuva arıyoruz lütfen aklınızda olsun:59:

dsc0812n.jpg

Hayat ın pozlar süper olmuş, ikinci fotosunda sırf o kalpli beyazlığı göstermek için poz vermiş sanki mannak :1:

Çaki de amma büyümüş maşallah ona, pofuduk şey :nazar:

Tekir yavrucağın da gözler çok güzel, yardım ister gibi bakmış zaten kuzum kurban olurum :69:

Bu Hayat için :nazar:

Bu Çaki için :nazar:

Bu da Hayatın kardeşi için :nazar:

:13::13::13:

Çaki'deki özgüvene bakınız, Hayat'a arkasını dönmüş :60: aktör velet nasıl da masum bakışlar atıyor :1:
Heh ilk fotoda tam panter duruşu avına hazırlık yapan panterr:18:
Hayat'ın kardeşinin bakışları bi başka be ya :69: :5: bahtı da güzel olsa bi yuva bulsa:5:

Yaptın, oldu:60::60:

Teşekkür ederiz:34:. Ben de ebelik yaptım zamanın da torun büyüttüm:90: Onların doğumlarına tanık olmak paha biçilemez bi'şey sizi öyle iyi anlıyorum ki:34:
:1::1: vay torun tıorba sahibi olmuşsun ben severim öyle şeyleri yaa keşke imkanım olsada tekrar bakabilsem ama alamıyorum evime malesef bebek var ama bi iki ay öncesine kadar başka odada balık bakıyordum oda vefat etti çok üzüldüm eşim almıştı onu bşka şehirde çalışmaya gitmişti iyi bak dedi iyide baktım ama vaadesi dolmuş yani sevgi doluyum bi karıncayı bile ezemem geçende hatta bi böceğe yol verdim ezmedim onunkide can sonuçta:34::34:

:1::1: vay torun tıorba sahibi olmuşsun ben severim öyle şeyleri yaa keşke imkanım olsada tekrar bakabilsem ama alamıyorum evime malesef bebek var ama bi iki ay öncesine kadar başka odada balık bakıyordum oda vefat etti çok üzüldüm eşim almıştı onu bşka şehirde çalışmaya gitmişti iyi bak dedi iyide baktım ama vaadesi dolmuş yani sevgi doluyum bi karıncayı bile ezemem geçende hatta bi böceğe yol verdim ezmedim onunkide can sonuçta:34::34:

Ne kadar güzel, sizin gibi insanların çoğalması tek temennimiz :34:

Espri iyi geldi valla :emir_bebek: Puma Hayat :nazar:

Bu kareleri çektiğimde ya sen ya yufka demişti puma reklamı diye ordan aklıma geldi buraya koyarken ama hanginiz dedi valla hatırlamıyorum:emir_bebek:

Kuşlar söyledi birileri fotoğraf istemiş sanki:27:

5+1 patilerden seçmeler :1:

1 -
151079_495580533815_652033815_5515923_6632885_n.jpg

2 -
150822_495579398815_652033815_5515904_6601444_n.jpg

3 -
165304_10150096645383816_652033815_5711431_8017803_n.jpg

4 -
167505_10150096646068816_652033815_5711443_4091161_n.jpg

5 -
167320_10150096646368816_652033815_5711450_6443457_n.jpg

Yakalanan iki kardeşten Hayat, kardeşinin yüzünü medyadan saklamaya kalktı :1:

İsim koymadım uğraşın bakalım hangisi Badem hangisi Çaki yada Mercan:1::1:

Tahminlerimi söylüyorum:
1. foto : Badem
2. foto : Çaki
3. foto : Mercan

Doğru mu doğru mu bariii biri tutsun yaaaw :9:

Bu arada yerim ben onların güzelliklerini yakın poz fotolarını eee foto makinesi de kaliteli olunca bütün güzellikler çıkıyor ortaya :34:

Demek Hayat kardeşiyle anlaşmaya başladı, bir bizimkiler kaldı anam ne zaman öpüp koklaşcak bunlar :26:

Son düzenleme:
Oleeeeeeeeeeeeeeykimleri görüyorum burada.. tıpkısının aynısı eski günlerdeki gibi.. :69:

Cevap veriyorum:

1- Çaki :nazar:
2- Mercan :nazar:
3- Badem :nazar:
4 ve 5 belli Allahtan :1:

Bunca egzersize hala bilemeyeceksem vurun beni! :25:

Oleeeeeeeeeeeeeeykimleri görüyorum burada.. tıpkısının aynısı eski günlerdeki gibi.. :69:

Cevap veriyorum:

:13: bence de sence diyorum. o kadar takibe rağmen ben de yanıldıysam nev kafa beni de yolar zaten:10:

Ya karelerde Cindy'de olsaydı, sadece 3 isim verdim diye nasıl atladınız 3 isme ama:86:

Tahminlerimi söylüyorum:
1. foto : Badem
2. foto : Çaki
3. foto : Mercan

Doğru mu doğru mu bariii biri tutsun yaaaw :9:

Bu arada yerim ben onların güzelliklerini yakın poz fotolarını eee foto makinesi de kaliteli olunca bütün güzellikler çıkıyor ortaya :34:

Demek Hayat kardeşiyle anlaşmaya başladı, bir bizimkiler kaldı anam ne zaman öpüp koklaşcak bunlar :26:

His'cim bu kadar çorba yapman normal sürekli görmediğin için:1:

Bu arada bu kare sadece 1 dakika filan yaşanır bizim evde sonrası Hayat, kardeşinin boğazını ısırır elimi araya sokarım ikisi şaşırıp benim elimi ısırır, elimi çekerim "ahh" diyip bunu duyan badem, mercan gelir bildiğin curcuna yani. Kardeşini biz yokken gündüzleri kapalı salonda tutuyoruz yoksa kesin bi bacağını daha sakatlar.

Cevap veriyorum:

Ehh yani bilmesen zaten ki önceden gördüğün kareler antrenmanlısın yani püskütüm:1:

:13: bence de sence diyorum. o kadar takibe rağmen ben de yanıldıysam nev kafa beni de yolar zaten:10:

Doğru ülen sen de bildin aferim:1:

Back
X