- 13 Nisan 2007
- 15.554
- 36.070
- 1.123
Sağol Püsküüt'üm :asigim: İyiki varsın Şeniz
İyi ki varız didsim.. Hep beraber.. :lepi:

:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol Püsküüt'üm :asigim: İyiki varsın Şeniz
Sen dur daha dur hıncımı alcem senden, demek benle başa çıkamayıp piskite söylersin he:1closedeyes:
İkinizide furucamşakkıdıasigim:)
Hoh-hooyt
Ben bir k....k olaraktan didsimin önünde dururum.. Ona hiçbi'şeycik olmaz..
Vur beni vur..
Bana zati bi'şey olmaz...şakkıdı
PS: Bu arada az önce k....t yazmışsın.. Yanlış olmuş o.. Başka şey anlaşılmaz inşallahkaydirigubbakcemile3
çok yaşa sen e mi nevcim Şeniz bir yerde ağlatıp, bir yerde güldürüyor bu veletler bizi :teselli: çim repliklerine bayıldım kaydirigubbakcemile3
Bu topiğe o günden beri fotoğraf ekleyemedim canım ya hatta inan bir kare bile çekmedim, çekememiştim.
Bugün püskütüm artık yeter bir foto çek koy deyince o an hemen çektim ve koydum.
Her ne kadar ağlasakta onlar var da Allah'tan acılarımızı bir nebze hafifletmemizi sağlıyorlar.
Durun daha bakalım bir hayırlısıyla bebeler gelsin gör sen diyaloglarıŞeniz
Hamile kızım, karnı artık aşağılara doğru inmiş melek kızım inşallah sağlıcakla bebeklerini dünyaya getirirsin ailemiz çoğalır hepiniz sağlıklı olun ablanızı üzmeyin emi:asigim:
![]()
![]()
Ablanızın sevgisi ömrünüze ömür katsın inşallah
ayy maşallah ne kadar büyümüş geldi gözüme mart sonu doğum demişsin ama çok uzun değilmi ben o kadar uzun olacağınıı düşünemiştim hiç:1shok:daha çok foto istiyoruz püskküüt'ün dediği gibi