ayy hayırlı olsun cnm yengemde öle kaldı olmuyordu bebeği şimdi kızı var
ALLAH razı olsun çok sğl. ama ben hala sevinemiyorum içimde çığlıklar kouyo ama kimseye diyemiyorum çizgi silik olunca tam sevinemedim. ama olası bi gebelik olmasa ordaki çizgi neden belirsin diyorum. sabah tekrar denicem ve sonra doktora randevu alıcam kısmet olursa. ama rabbim min bu soğan kürü mucizesini herkez uygulamalı
hamilesin kesin ve kesin hayırlı olsun canım o silik dai olsa bebe oluyor ilerde odaha belirleşir :)
gerçekten mi :)) ya walla sayenizde yüzüm güldü inanın.. rabbim tüm isteyenlere nasip etin .. bana ve tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
hamile bırakıyormuş o kısmına şimdi bişey diyemem ama adet düzenleyici özelliği de varmış bu çok iyi.peki bunu nasıl uygulayabilirim? kürü evde kendimiz mi hazırlıyoruz yoksa aktarda hazır mı satılıyor? detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.:)
denicem çok teşekkür ederim:)))
amin inş canım banada dua et emi ben nişanlıyım ama daha önce evlenmiştim ayrıldım hamileydim öle tek silik cıktı ama hamileydim düşük yatım o ayrı hayırlı olsun ama soğan suyu cok iyi adetede iyi geliyoŞeniz
bende bugün başladım bu küre..hayırlısıyla bebeğim gelir inşallah bu ay.
ÇOK sğl. inanın size ve tüm herkeze dua ediyorum. rabbim nişanlınla sana hayırlı evlilik ve hayırlı evlat nasip etsin inşaallah. ağzınızın tadı hiç bozulmasın
dualarım sizinle inşallah hem dualar müsterektir ALLAH C.C razı olsun nagigancım ama eminim ki hamilesin inş sabah test yapınca yazarsın bende sevincine ortak olurum belliki zamanın gelmiş ALLAH bu zamanda anne yapacakmıs seni oba çiğdemcim inş sende bu ay kalırsın heamişş bana dua edin inş unutmayın dünya DUALARLA ayakta
ne kadar içten bi insansın .ALLAH senden binkere razı olsun rabbim sana gönlündeki muradlarını nasip etsin inş. ne olursa olsun sabah testi yaptıktan sonra burada yazıcam .. inş rabbim hayırlı şeyler görmemi nasip eder.. uyku bile tutmuyo inanın
neyse ben yavaştan kalkım uyumalıyım ki birazn evvel sabah olsun. çok sğl bende dua edicem senin için ve diğer cemil cümlemiz için. herkeze hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?