Işte gebe kalmak için tek yol :) mutlaka bakmalısınız

bu gecemi sana ayırıcam face arkadaşlarımdan senin için dua isticem inş o test pozitif cıkıcak ALLAHIN izni ile sabh ilk işimde neti açmak olacak

arkadasları bu kürü nasıl uygukayacagım ne zaman içmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

genel anlamda rahmin rahatlaması için bende yapmak istiyorum bu kürü ama tam yumurtlama dönemim bi mahsuru olur mu bilmiyorum fisfisfis

arkadasları bu kürü nasıl uygukayacagım ne zaman içmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

bir soğanı 4 de böl caanım ama kabuğunu soymadan kaynat epey bir kaynasın rengi gelene kadar sonra soğusun suyunu sadece iç canım hemen basla hiç bir sakıncası yok ama 10 gün devam et inşa.s

nagiancım unuttunmu ben senden haber bekliyorum güzel haberlerini

arkadaşlar bu kür için detaylı bilgi verirmisiniz.bu ay 10 unda bekliorum adetimi.sorada bebiş bekliyoruz.düzenli adet görüyorum ama yinede yapim diyorum.
günde ne kadar içilcek bide ne kadar suya yapılıyo.c

yaa arakadaşlar ben adetimin 4.günü çörekotu tarçın bal karışımına başladım adetim bitti dün hala devam ediyorum şimdi bu küre de başlasam nasıl olur ayy aklım karıştı ya yumurtam çatlıcakmı sperm sayısı yetrli sayıda ve aktifmi düşünmakten bıktım ya bu ay istiyorum bebişimi nolur Allahım yaa isteyen herkese ver...

bu kürü adetinizin 7. gününde içmelisiniz bir adet soğanı kabuğuyla birlikte 4 de bölün ve 2 su bardağı suyla kaynatın ve için soğutarak sabah aksam taze olması gerekiyor... bol sanslar kızlar

Canim yanliz bu sogan kürünü biraz arastirdim bir profesör sogani dörde bölüp kaynatin ve öglen ve aksam yemeklerinden önce icin demis. Bu kürün 15 günden fazla yapilmamasi gerektigini söylemis simdi kafam karisti senin dedigin gibi mi yapsam yoksa onun dedigi gibi mi

nagiancım unuttunmu ben senden haber bekliyorum güzel haberlerini

bak bende merak ettim şimdi :)
gerçektende bu kürün bayagı bir faydası var.kadın hastalıklarına ,miyoma vb. çok faydası var.kaç kişi tanıyorum bu kürle miyomları küçüldü veya kayboldu.
başka bir taındığımında vücudundaki(böbrek üstü kistleri) kistler kaybolmuş.

Ben bugün bir bardak ictim ayni zamanda yemektende kesiyor yani rejim yapmak isteyenlerede duyurulur... Yanliz tadi cok kötü günde bir bardak icmeyi basarirsam iyi daha fazlasini icemem herhalde.

canım ya chocolate birşey soracağım bende denemek istiyorum ama şöyle bir durum var ben nöbetli çalıştığım için hergün taze yapamayacağım şartmı yani taze olması vakitte kısıtlı bana bir fikir verirsen sevinirim

sende fazla yap kavanoza koy canım benim olur bebişin ama muhakkak iç o bir vesiledir ALLAHIN izniyle dualrım sizinle

Ben bugün bir bardak ictim ayni zamanda yemektende kesiyor yani rejim yapmak isteyenlerede duyurulur... Yanliz tadi cok kötü günde bir bardak icmeyi basarirsam iyi daha fazlasini icemem herhalde.

aynen öle canım iştahoda kesiyor zayıflayanlar bile va r inş Allah gönlünüze göre versin...kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

ben yaptım 15 gün soğan suyunu ama ben hem kist için hemde hamile klamka için ma ben gebe kalmdım en azından işllah kist gitmiştir

canım elixircim taze olsun diyordun ya onun için sordum.o zaman etkisini geçirmez değilmi.bu durumda çok yapacağım için soğan sayısını arttırmam lazım değilmi

yok ALLAHIN izniyle birşey olmaz sen öle yap ama sabağhlerı yapEy büyük ALLAHIM!!! Ey büyük RABBıM!!! sana dünyada yarattığın herşeyin adedince hamd ve şükürler olsun havadaki oksijenden henüz bilmediğimiz tüm canlı ve cansızların sayısınca.. AMıN AMıN AMıN aksamada iç olurmu cnm

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

canım elixircim taze olsun diyordun ya onun için sordum.o zaman etkisini geçirmez değilmi.bu durumda çok yapacağım için soğan sayısını arttırmam lazım değilmi

Belki taze yapip icsen daha iyi olabilir ama önceden kaynatip bir kavanoza koysan bir zarari olacaginida sanmiyorum cokda birsey farketmez yani bence... Hic yoktan iyidir denemekte fayda var. Burda okuyunca arastirdim profesörlerve doktorlarda tavsiye ediyor sirf gebelige degil bircok seye iyi geliyormus.

Bosver kaynat kaynat buzdolabina koy sen a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…