Kızlar bu soğan kürünü kullandığımız ay aynı zamanda bebiş çalışması yapabilir miyiz yoksa sonraki ayı mı beklemek gerekiyor çalışma yapmak için.
Çok sağolun Allah kısmet ederse bu ay soğan kürünü kullanmayı düşünüyorum. İnşallah bebek isteyen herkese vesile olur.
canım biber görmek bebek sahibi olacağın anlamına geliyor inş biran önce yaradılışı tam bir evlada kavuşursun allah bize bu sene bebek verir inş.
gelelim soğan kürüne ben sadece 2 gün içmiştim nedense bıraktım halbuki tadı bana göre süper sanki pırasa yemeği yer gibi bi tadı var yalnız tam sonuç almak istiyorsanız soğanı yıkayın 4 e bölün kaynayan suya atıp 5 dk haşlayın suyunu süzün ve ılıyınca yudum yudum için öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden 15 dk önce içmelisiniz ibrahim saraçoğlu böyle anlatmıştı.kaydirigubbakcemile5
bu arada ben ayın 30unu bekliyorum adetim olsun 3.günü başlayacağım çünkü şöyle düşünüyorum yumurtlama zamanları adetin 12. ve 18.günleri arasıdır genelde 14. günü tam yumurtlama günüdür.şimdi 3.günü başlarsam 15 gün yaparsam tam 18.gün biter ve yumurtlama günlerimi daha aktif hale getirmiş olurum.guclubacismile
tabi bide o günleri eşimle değerlendirirsem gebe kalabilirim inşboshayallersmile
yalnız ibrahim saraçoğlu günde 2 kez yapılmasını tavsiye ediyor yani öğlen yemeğinden önce bir soğan 2 bardak su zaten su kaynayınca 1 bardağı buharlaşıyor geriye kalan bir bardağı içiyorsunuz akşam yemeğinden önce olanıda aynen bu şekilde hazırlanıyor kısacası 15 günde 30 soğan içmiş oluyorsunuzkaydirigubbakcemile3
kızlar nerdesiniz neden yazmıyorsunuz aaaa kıızyorum bakın :) ben soğan kürüne devam ediyorum 5 günüm kaldı fayadasaını şimdiden görmeye başaldım ben size tavsiye edrim kullanan arkadşlar lütfen sizde yazın bilgi alışverşinde bulunalım
slm canım.
ben sölemiştim başladım ama mide rahatsız olduğu için devam edemedim.
sen kist için mi içiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?