Işte gebe kalmak için tek yol :) mutlaka bakmalısınız

çok saolun kızlar.yarın 6,günüm kaynatıp içerim umarım olur

kürü uygulayan arkadaşalar yarıdmcı olurmusunuz.tok karnına içersem aynı etkiyi gösterirmi.aç karnına içmek zorundamıyım

günaydın arkadaşlar bende 3 gündür başladım soğan kürüne sizlerde oldumu bilmiyorum bende garip bir akıntı oluşturdu acaba ne ki? bu arada benim sağ böbreğimde taşım var o yüzden iltahpla sürekli cebelleşip duruyorum

Arkadaşlar ben pkoluyum 2 aydır adet görmüyorum.soğanı denemek istiyorum..1,5 yıldır bebiş olmuyo
Ama sabah öğlen yapamam işimden dolayı.sadece akşam yemeğinden önce olur mu?
Bi de ne zaman başlayıp kaç gün içicem?sonra ne zaman ne kadar devam edicem
Yardımlarınızı bekliyorum:Saruboceq:

akıntı olması normal bendede oluyor içini temizliyor kür bende adet olmak için içmiştim cok ağrım var sanırım adet olacağım tüm belirtiler varkaydirigubbakcemile2

adetin bittikten sonra 7 gün baslıyor 10 gün sabah akşam içiliyor cnmolumunekankayizsmile

ewet canım.senin için temizlenmeye başlamış.ben içemedim.miideme dokunuo.bende maydanoz suyu içiorum

canım ben burnumu tıkayarak içiyorum ve biraz ılıdıktan sonra içiyorum maydonoz suyuda dikkatli içilmelii herhangi bir gebelik oluşursa maydonoz suyu düşüğe sebep oluyormuş

günaydın arkadaşlar vallhi bu soğan suyu harbiden garip birşey tavsiye ediyorum hepinize kızlar resmen içimi temizliyor inanamıyorum bu işe bunu 15 gün kullanacağız galiba değilmi? bu ay gebelik planım yok ama bu soğan suyu hormonlarımıza iyi geliyor birde yumurtaları temizliyormuş harbi mucize bende akıntı olmazdı bugün 5. günüm garip akıntılarım var

ne güzel ya keşke bende içebilsem.ama dokunuo bana.

ne güzel ya keşke bende içebilsem.ama dokunuo bana.

canım dene ya ne var bunda bak azıcık ılıt sonra hiç düşünmeden iç benimde midemde sorun var ve kokular karşı çok duyarlıyım en küçük şeyden midem bulanır beyinde nokta bu işi ve yap şiddetle tavsiye ediyorumkaydirigubbakcemile2

canım içesi sorun değil benim için.ama midemde gastrit var.aç karnına bi kere içtim bütün gün kıvrandım yandı midem ağrıdı.tok karnına denemedim.ölede faydası olur mu bilmiorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…