İşte geldim burdayım!10 kiloya elveda diyelim beraber,katılın bana;)

karayel1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
76
0
86
İzmir
Merhaba,
Geçen sene verdiğim 5 kiloyu bu yıl geri aldım;(
Boyum 163
Kilom 65
Hedefim 55'e düşmek(ideal kilom)...
Her gün ne yediğimi buraya yazmaya çalışacağım,birbirimizi gaza getirebilceğimiz benimle aynı kaderi paylaşan balık etli (ben gibi)arkadaşlara ihtiyacım varBekliyorum:)
Yarın başlıyorum maratona,Allah'ım beni utandırma!

ben 165 cm 70 kiloyum hedefim şubata kadar 60 kilo olmak seninle bu işi yaparız.

çok teşekkür ederim:)
mönülerimizi mutlaka yazalım çok kaçırdığımızda eleştirelim:)
Yarın başlıyomuyuz?

eleştirme ve takdir etme bence önemli bi motivasyon . zamanla hırsın azalıyo ve birinin kendine getirmesi gerekio insanı o nedenle yanlışta olsa yediklerimizi dürüste yazalım ki kendimize gelelim
karşı koyduğumuz yiyecekleri bildirip takdir edelim ki gaza gelelim ve kilolara elveda diyelim

sevgili 1988 diyet günlüğün hayırlı olsun. hedeflerimiz benzer. benim kendi günlüğüm var kabul edersen diyet arkadaşı olarak bende sana katılmak isterim :) yani diyetini takipteyim

sevgili 1988 diyet günlüğün hayırlı olsun. hedeflerimiz benzer. benim kendi günlüğüm var kabul edersen diyet arkadaşı olarak bende sana katılmak isterim :) yani diyetini takipteyim ne demişler birlikten kuvvet doğar :)

kızlaaaar homuk kararyel1988 neden yazmadınız yediklerinizi :) ilk günden pes etmediniz di mi diyet arkadaşlarım :2:

kızlaaaar homuk kararyel1988 neden yazmadınız yediklerinizi :) ilk günden pes etmediniz di mi diyet arkadaşlarım :2:

Hyrr,konuyu ben açtım pes edermiyim ilk günden

Kahvaltı(11.00)
1 yumurtadan maydonozlu omlet(tereyağla yapıldı)
1 dilim nohut mayalı ekmek
5 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 ceviz
1 kk peynir(süzme peynir)
1 fincan şekersiz çay

ara
ceviz(1-2)

Akşam(17.30)
1 kase domates çorbası
1 porsiyon salata(salata tabağında dolu)
3 isveç köfte
1 porsiyon uno kepekli ekmek
1 bardak light ayran

ara
2 fincan şekersiz çay
3 adet yağlı simt (burda hatalıyım biliyorum )
2 parça ayva

aktivite
ev temizliği yapıldı
İkea gezildi
Spor yapamadım başka

eeee siz ne yaptınız?

gayet güzel olmuş ilk gün için canım kahvaltın aynı benimkine benziyor bende genelde haşlanmış veya yağda yumurta yapıyorum kendime :)otlu omlete de bayılırım. Bugünkü beslenmende dediğin gibi göze çarpan yağlı simit var ama genel olarak bakıldığında bence iyi gitmişsin.
ben de yazıyorum hemen :)
kahvaltım. bir dilim kepekli ekmek1 tane haşlanmış yumurta ,5-6 zeytin, peynir ve yeşillik yine,Çay tabi ki :)
öğlen çorba 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt ve 1 dilim kakaolu kek yedim. bunları 3 gibi yedim sanırım.
akşam ise yine mercimek çorba içtim. ve yine yoğurt. 5-6 tane siyah kuru üzüm
yemekten bir saat sonra falan da nar yedim :) 1 narı 3 kişi paylaştık yani o kadar. 19:30 dan sonra bişey yemedim.
bu arada ceviz yemişsin ben de yemiştim ( kendi günlüğüme yazmayı unutmuşum sende okuyunca hatırladım daha doğrusu nar yerken annem üstüne atmıştı) 3 ceviz yedim bende.
Hareket olarak da iki mil Leslie yaptım az önce. o yediğim keki belki eritir diye :)

evdeyken kahvaltımı yazayım:)

Kahvaltı(11.00)

1 dilim nohut ekmeği
5 zeytin
2 cherry domates
2 ceviz
2 küçük çay(şekersiz)
2 kk peynir

4 BARDAK SU İÇTİM

bence güzel ama omleti tereyağla yapma
sıvıyağ kullan

sabah 9 buçuk 1 dilim köy peyniri ve yarım domatesli 2 dilim ekmek arası sandviç okula arkadaş poğaça getirmişYEMEDİM fındık verdiler YEMEDİM
öğlen veliye bebek görmeye gittim 5/6 tane izi 1 gofret 3 petibör yedim biliyorum yememeliydim ama açlıktan ölürdüm başka seçeneğim yoktu zaten tabağın yarısını bıraktım
akşam 18 az yağlı salata 4 yemek kaşığı kurufasulye 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 6 bardak su bu arada öğrtmn arkada 2 de aşure getirdi gene YEMEDİM

Ara 13.00 süt ve nesfit

Akşam(20.00)
çok acıktım 7 saat bişey yemeyince gözüm döndü(
sucuklu patates yemeği (1 tabak)
3 kuru patlıcan dolması
turp otu salatası
Ekmek yok!
Spor:yok (bugün yine çok gezdim)

Sevgili homuk tüm yemediklerin için seni kutluyorum. Böyle devam o kilolar gidecek:)
Sanırım yediğin bi kaç biskuvi falan çok aç olduğun bi zamana denk geldi.Çünkü bende dışarda olduğumda genelde biskuvi tarzı yiyorum kaçamıyorum. Ben bugun kendi günlüğüme bile yeni yazdım ama bundan sonra söz en geç 9da yazcam ki değerlendirebilelim birbirimizi:)

Baya bi geç paylaşıyorum ne yediğimi:) dediğim gibi yarından itibaren daha erken paylaşıcam :)
kahvaltım 2haşlanmış yumurta 5tane falan siyah zeytin 1dilim tam buğday ekmeği ve yarım salatalık Kahvaltıdan bir saat falan sonra yeşilçay Öğlen 1muz 5 tane kepekli altınbaşak ve sabahki salatalığın kalan yarısı ( bir pakette 177kalori var yani 5tanesi yaklaşık 90kaloriye denk oluyor) Akşam 1tabak bulgurlu patatesli anne çorbası ve 1kase ev yoğurdu 1kuru kayısı Akşam 7den sonra bişey yemedim. Çay içtim:) Ve bugun iki litre su içtim sanırım. Pek hareketsiz gündü :) ama yemekleri çok kaçırmadığımdan dengeledi sanırım.

Kilo vermeyi çok istiyorum yaaaaaa:)) ama bu bi süreç ve sabırlı olmamız gerek. bi günde almadığım gibi bi günde veremem bu on kiloyu. ama kararlıyım iki ay sürsün veya üç ay. bu fazla kilolar gidecek.

kızlar iyi geceler,kk normalde tl takip ederim.sizin günlüğü görünce pc geldim tl yazmak zor neyse,benim boyumda 1.63 kilom 66 epeydir plates yapıyorum baya inceldim sıkılaştım.şöyle 63 64 olsam bana yeterli,yaşım 37 sizden büyük olabilirim.kendimi tanıtayım.ev hanımıyım 21 yaşında oğlum 18 yaşında kızım var,ikiside babaannelerinin yanında okuyor oğlum edebiyat öğretmenliği kızım imamhatip son senede bir yandan oda üniye hazırlanıyor.ben evde yanlızım eşimle ikimiziz,diyete adapte olmam kolay olur.ben hergün menü ve spor paylaşımı yapmaya çalışırım.böylece biribirimize destek oluruz.2 gün oruç tuttum borçlarım çok.diyet fena gitmedi dün plates yaptım bugün çok halsızdim. oruca 2 gün ara vericem perşembe yine düşünüyorum inşallah.hedefimize ulaşmamız dileği ile.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…