- Konu Sahibi karayel1988
-
karayel bugünkü menün çok güzel olmuş :) özellikle sabah ve öğlen yediklerin. bende üniversitedeyken hep böyle besleniyodum avuç içim kadar çerezle çok sağlıklı besleniyomuşum meğer ve 57 kiloydum.36 bedendim. yediğim tek tatlı akşam kahvesinin yanındaki bitter çikolataydı. eski günlerimi hatırlattı :)Ben de sizi tebrik ederim...Moralinizi bozmayın,hepimiz gireceğiz o kıyafetlere:)Bugünkü menüm:
Kahvaltı09.30)
Süt eşliğinde 1 kase nesfit
Öğle13.30)
1 avuç karışık çerez(badem,leblebi,üzüm)
Akşam(17.00)
1 kase mercimek çorbası
7-8 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim tam buğday
yoğurt(3-4 kaşık)
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 minik sütlü çikolata
selam
ben bayramdan önce 6 kilo vermiştim bırakınca aldım yine 4 kilya yakn
ismek giyim kursuna gidorum pantolon diktim yok dar oldu popom çok çirkin duruyor bol kıyafetle ömür geçmez başlasın diyet
kilo 70
yalnız evde kahvaltı yaptım diyelim öğlen ne yicem gevrekmi yesem acaba
sabah 1 dilim ekmek peynir domates salatalık haftada 3 gün yumurta
ara yeşilçay öğlen müsli süt
akşam çorba sebze yada et yemeği salata yoğurt
ekmek 1 dilim yada hiç form çayı meyve
bu şekilde düşünüyorum bakalım hadi bismillahirrahmanirrahim
Gunaydın millet :)
Kahvaltım 1yumurta ,1dilim tam buğday ekmeği ,6zeytin ,1dilim kaşar peynir,1 küçük salatalık,yarım domates ve 1 ceviz ve şekersiz çay.
Karayel1988 ben dün yazamadım:)dizilere daldım. Bu sabah tartıldım 69.1 çıktım. Yani tam iki kilo olmamış ama 1.9kilo vermişim
Benim tartının aksi gibi pili bitti ne zaman bulursam o zaman tartılcam artıkBiraz verdim gibi ben de ama yürüyüş yapmadan olmuyor önümüzdeki hafta ister evde ister dışarda kat kat giyinerek en az tarım saat yürüyeceğim...
Bugüne gelirsek---------Kahvaltı:3 dilim sucuk,2 dilim tam buğday,6 yeşil zeytin,ceviz,biraz bal,2 çeri domates ve 2 ince dilim peynir
Öğle yemek yemedim
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
4-5 kaşık kırmızı et sote
4 kaşık pilav
kızlar internetim bozuldu bi süre yokum şimdi annemden yazıyorum ekmek türünü biraz fazla mı tüketiyosun çorba ekmek pilav hep ekmek yerine geçiyo
bugünkü menüm
12.00 kahvaltı 1 dilim köy peyniri domatesli biberli az yağlı kavurma 1 dilim ekmek şekersiz çay
bütün gün dışardayım ara öğünü atladım
17.30 akşam yemeği
1 kase ebyapımı ezogelin ,yarım biber olma 6 kaşık yağsız tavuk sote 1 kase yoğur az yağlı salata
burda bana istediğinizi söyleyin kıza da bilirsiniz saat 18.30 gibi 2,5 gofret ( centro bizde satılandan) 3 tane gofret yedim çok pişmanım ne yapmalıyım gaza getirin beni
Benim tartının aksi gibi pili bitti ne zaman bulursam o zaman tartılcam artıkBiraz verdim gibi ben de ama yürüyüş yapmadan olmuyor önümüzdeki hafta ister evde ister dışarda kat kat giyinerek en az tarım saat yürüyeceğim...
Bugüne gelirsek---------Kahvaltı:3 dilim sucuk,2 dilim tam buğday,6 yeşil zeytin,ceviz,biraz bal,2 çeri domates ve 2 ince dilim peynir
Öğle yemek yemedim
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
4-5 kaşık kırmızı et sote
4 kaşık pilav
bende başlamak istiyorum siz diyetisyene gittiniz mi
ben bi kaç defa denedim kilo vermeyi aslında başardım da ama bırakınca eskisinden daha fazlası geri alınıyo kiloların bu sefer de diyetisyene gitmeye karar verdim tahlillerimi yaptırdım salı günü gidicem inşallah
kimse yazmıyorkarayel1988 nerelerdesin ?
bende iki gündür kendi günlüğüme yazdım burayı ihmal ettim.
neyse bugun yediklerim,
sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta, bir tatlı kaşığı kadar krem peynir.1 tatlı kaşığı bal,5 zeytin, şekersiz çay
öğlen 2 dilim ıspanaklı börek yanında ayran 1 mandalina
ara 1 avuç karışık çerez (leblebi badem kuru üzüm)
akşam 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kase mercimek çorbası 4 köfte
kalori hesaplamadım. ama aşmış olabilirim. emin değilim. gün içinde hareket ettim ama spor sayılabilecek bir şey yapamadım.
Geldiiiimm yazamadım birkaç gündürSebebi haftasonundan beri pek dikkat etmiyorum yazıp utanmak istemedim
Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmeğin arasına peynir
Şekersiz çay
Ara
Ceviz,badem
Öğle
Yarım paket diyet bisküvi
Akşam
1 kase çorba
1 dlim ekmek
4-5 kaşık pilav
1 kase yoğurt
Dikkat etmediğim menüm oldu bugünde((
karayel1988 cim ya şükür kavuşturana :) ben de boşladım sen yazmayınca çok kötü gitti diyetimi yapamadım. kahvaltılar çikolatalı geçti , akşam yemeklerinden sonra çerezler yedim
sanırım günlük tutmak ağzımı da tutmamı sağlıyor.
bugun kendi günlüğüme de yazdım artık düzenli bir liste yapmalıyım diye . o listeme uymaya çalıştım.
Sabah:
2 etimek,peynir,1 haşlanmış yumurta
Ara:
Az şekerli Türk kahvesi
Öğle:
2 etimek,yanında salata, 2 ceviz
Ara:
2 kuru kayısı
Akşam:
1 dilim kepekli ekmek, tarhana çorba,2 kaşık yoğurt
en son 19:00 da yedim ve iki litreye yakın su içtim. şu an aç ötesiyim :) ama myfitness pall programında hesapladığma göre bu şekilde devam edersem iki ay içinde hatta 7 haftada falan hedefime ulaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?