İşte geldim burdayım!10 kiloya elveda diyelim beraber,katılın bana;)

karayel bugünkü menün çok güzel olmuş :) özellikle sabah ve öğlen yediklerin. bende üniversitedeyken hep böyle besleniyodum avuç içim kadar çerezle çok sağlıklı besleniyomuşum meğer ve 57 kiloydum.36 bedendim. yediğim tek tatlı akşam kahvesinin yanındaki bitter çikolataydı. eski günlerimi hatırlattı :)
bende sabah ve öğlen yediklerimi yazmıştım . şimdi akşamda yediğimi yazıcam.
Akşam==> 1 tabak tarhana çorbası 6-7 kaşık yeşil fasulye yoğurt ve domates salatası söz verdiğim gibi ekmek yemedim :)
akşam çayın yanında babamla anneme kekler kuru meyveler çıkardım. hiçbirinden yemedim. sanırım en son 19:15 te yedim. sonra yarım saatlik bir yürüyüş yaptım. işte böyle.

Merhaba arkadaşlar :) ilk ben yazıyorum bugun:) kahvaltımda pek kaçamak yapmıyorum ama akşam dışarda olacağım o nedenle yediklerime dikkat etmeliyim.
Kahvaltım""" 1dilim tam buğday ekmeği 1haşlanmış yumurta 1dilim kaşar peynir 6zeytin 1salatalık biraz maydonoz.2ceviz şekersiz çay
Akşama görüşürüz:)

selam
ben bayramdan önce 6 kilo vermiştim bırakınca aldım yine 4 kilya yakn
ismek giyim kursuna gidorum pantolon diktim yok dar oldu popom çok çirkin duruyor bol kıyafetle ömür geçmez başlasın diyet
kilo 70
yalnız evde kahvaltı yaptım diyelim öğlen ne yicem gevrekmi yesem acaba
sabah 1 dilim ekmek peynir domates salatalık haftada 3 gün yumurta
ara yeşilçay öğlen müsli süt
akşam çorba sebze yada et yemeği salata yoğurt
ekmek 1 dilim yada hiç form çayı meyve
bu şekilde düşünüyorum bakalım hadi bismillahirrahmanirrahim

Hoşgeldiniz...

Bugünkü menüm:
Kahvaltı(07.30):1 kase süt eşliğinde nesfit
Öğle(12.30):Şekersiz çay eşliğinde 1 simit
Ara:1 bardak ayran
Akşam (17.00):
Kırmızı et sote (4-5 kaşık)
3-4 kaşık pilav
yoğurt
salata
1 dilim tam buğday

diyetsiz gün menüsü
sabah 1 açma
ara 1 top kek
öğlen 1 açma 1 meyva suyu
saat 5 te 1 tabak nohut yemeği 1 buçuk dilim ekmek
ama şimdi açım birazdan yoğurt ve ıspanak yemeği yicem

Gunaydın millet :)
Kahvaltım 1yumurta ,1dilim tam buğday ekmeği ,6zeytin ,1dilim kaşar peynir,1 küçük salatalık,yarım domates ve 1 ceviz ve şekersiz çay.
Karayel1988 ben dün yazamadım:)dizilere daldım. Bu sabah tartıldım 69.1 çıktım. Yani tam iki kilo olmamış ama 1.9kilo vermişim

Benim tartının aksi gibi pili bitti ne zaman bulursam o zaman tartılcam artıkBiraz verdim gibi ben de ama yürüyüş yapmadan olmuyor önümüzdeki hafta ister evde ister dışarda kat kat giyinerek en az tarım saat yürüyeceğim...

Bugüne gelirsek---------Kahvaltı:3 dilim sucuk,2 dilim tam buğday,6 yeşil zeytin,ceviz,biraz bal,2 çeri domates ve 2 ince dilim peynir
Öğle yemek yemedim
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
4-5 kaşık kırmızı et sote
4 kaşık pilav

kızlar internetim bozuldu bi süre yokum şimdi annemden yazıyorum ekmek türünü biraz fazla mı tüketiyosun çorba ekmek pilav hep ekmek yerine geçiyo

bugünkü menüm

12.00 kahvaltı 1 dilim köy peyniri domatesli biberli az yağlı kavurma 1 dilim ekmek şekersiz çay
bütün gün dışardayım ara öğünü atladım
17.30 akşam yemeği
1 kase ebyapımı ezogelin ,yarım biber olma 6 kaşık yağsız tavuk sote 1 kase yoğur az yağlı salata
burda bana istediğinizi söyleyin kıza da bilirsiniz saat 18.30 gibi 2,5 gofret ( centro bizde satılandan) 3 tane gofret yedim çok pişmanım ne yapmalıyım gaza getirin beni

Ekmeğe dikkat edicem canım sağol...

Sana gelince 2.5 gofret miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bildiğimiz 2,5 yani :26:Sık dişini,azcık sabır...Giremediğimiz kıyafetleri düşün canım daha fazla bekletme onları:)))Bu gaz yeter miii?

bence ekmek çok sorun değilde eğer yediğin pirinç pilavı ise orda sorun var. çünkü yediğimiz çavdar ,kepeklli, tam buğday ekmekler bizi tok tutmaya yarıyor ama pirinç pilavı tok tutmaz glisemik indeksi çok yüksek olduğundan :)
ben pilav dışında yediklerini beğendim. tartı sana ne diycek merak ediyorum.

günaydın , iyi pazarlar :)
kızlar ben iki gündür düzenli olarak yazamadım . sabah yazdım akşamları kaldı bunun için üzgünüm :) annem eve iş getirdiği için bilgisayarımı zapt etti hep. bugünden itibaren tekrar düzenli yazıcam.
Kahvaltım ---> 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 ince dilim peynir yarım domates yarım salatalık 1 ceviz

bende başlamak istiyorum siz diyetisyene gittiniz mi

merhaba :) ben diyetisyene gitmedim bildiğim kadarıyla kilo vermeme engel bir sağlık sorunum da yok. netten araştırdım sağlıklı beslenme konusunda kitaplar okudum ve daha önceden zayıfladığımda kullandığım deneyimlerimi birleştirdim.

ben bi kaç defa denedim kilo vermeyi aslında başardım da ama bırakınca eskisinden daha fazlası geri alınıyo kiloların bu sefer de diyetisyene gitmeye karar verdim tahlillerimi yaptırdım salı günü gidicem inşallah

anladım :) umarım diyetisyen sağlıklıca zayıflayabileceğiniz bir program hazırlar size. ben de daha önce verdiğim kiloları aldım çünkü beslenmeme dikkat etmedim düzensiz uyudum günlerce masa başında hareketsiz kaldım. biraz dikkat etseydim hareketi kesmeseydim almazdım verdiklerimi. diyetisyenden sonra da yazın buraya :) yediklerini yazınca daha iyi fark ediyor insan.

kimse yazmıyor karayel1988 nerelerdesin ?
bende iki gündür kendi günlüğüme yazdım burayı ihmal ettim.
neyse bugun yediklerim,
sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta, bir tatlı kaşığı kadar krem peynir.1 tatlı kaşığı bal,5 zeytin, şekersiz çay
öğlen 2 dilim ıspanaklı börek yanında ayran 1 mandalina
ara 1 avuç karışık çerez (leblebi badem kuru üzüm)
akşam 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kase mercimek çorbası 4 köfte
kalori hesaplamadım. ama aşmış olabilirim. emin değilim. gün içinde hareket ettim ama spor sayılabilecek bir şey yapamadım.

Geldiiiimm yazamadım birkaç gündürSebebi haftasonundan beri pek dikkat etmiyorum yazıp utanmak istemedim
Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmeğin arasına peynir
Şekersiz çay
Ara
Ceviz,badem
Öğle
Yarım paket diyet bisküvi
Akşam
1 kase çorba
1 dlim ekmek
4-5 kaşık pilav
1 kase yoğurt

Dikkat etmediğim menüm oldu bugünde((

karayel1988 cim ya şükür kavuşturana :) ben de boşladım sen yazmayınca çok kötü gitti diyetimi yapamadım. kahvaltılar çikolatalı geçti , akşam yemeklerinden sonra çerezler yedim
sanırım günlük tutmak ağzımı da tutmamı sağlıyor.
bugun kendi günlüğüme de yazdım artık düzenli bir liste yapmalıyım diye . o listeme uymaya çalıştım.
Sabah:
2 etimek,peynir,1 haşlanmış yumurta

Ara:
Az şekerli Türk kahvesi

Öğle:
2 etimek,yanında salata, 2 ceviz

Ara:
2 kuru kayısı

Akşam:
1 dilim kepekli ekmek, tarhana çorba,2 kaşık yoğurt

en son 19:00 da yedim ve iki litreye yakın su içtim. şu an aç ötesiyim :) ama myfitness pall programında hesapladığma göre bu şekilde devam edersem iki ay içinde hatta 7 haftada falan hedefime ulaşıyorum

Ben yarın yeniden başlıyorum,1 hafta pek dikkat edemedim canım umarım sen kilo vermişsindir?

Olmaz ama boyle devam etmiyorsunuz iradenize sahip cikin canim
biraz elestiriden sonra 174 boyunda 20 yasinda 74 kiloyum 10 kilo vermek tam bana gore beni de araniza alin lutfen takipteyim kolaylar gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…