İşte geldim burdayım!10 kiloya elveda diyelim beraber,katılın bana;)

Bende kahvaltımı yazıyorum :)
1 haşlanmış yumurta 5 siyah zeytin orta boy bir domatesin yarısı 1ince dilim kaşar peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği. Şekersiz çay.
Hepimize az kalorili bol hareketli bir gün olsun. Aksama görüşürüz

hoşbulduk teşekkür ederim.ben sabah kalkınca 2 bardak su içtim.
kahvaltıda
1 yumurta
yarım d b peynir
3 zeytin
1 ince d.t.tahıllı esmer ekmek
2 bardak çay ve maydanoz
şimdi ara yeşilçay
35 dakika plates yaptım
aslında aynada 64 kg gibi görünüyorum plates çok etkili görenler 62 sanıyor.evet buraya yazmak bizi motive edecek az bir yolum kaldı hep birlikte ince bir beden olmaya.........

hoşgeldiniz cemre hanım:)

Homuk ve hand maşallah diyorum size menüleriniz gerçekten diyet listelerine çok uygun gitmekteDediğiniz gibi bu kilolar 10 günde alınmadı yılların ya da ayların birkimi...Hemen gitmeyecek yavaş yavaş gidecekk ama gitsinnnn nasıl giderse gitsin diyoruz.Spor ya da yürüyüş yapmazsak kızlar ne kadar az yersek yiyelim bir arpa boyu yol gidemeyiz günde en az yarım saat yürümeye çalışın...Biliyorum havalar soğukk ama ne bileyim tempolu markete gidin,durağa yürüyün vs. gibi de olabilir ama yürüyün:)

Benim menüme gelirsek:

kahvaltı(07.30)

1 kase nesfit çkolatalı
üzerine süt

Ara:su

Öğle(12.30)
1 kase ezogelin
Salata
tavuk şnitzel avuç içi kadar
patates püre

Akşam(16.30)
1 kase yoğurt
salata
Musakka(5-6 kaşık)
1 dilim ekmek
2-3 kaşık patates yemeği
Yine biraz abarttım

Ara(18.30)
Şekersiz türk kahvesi

Ben kahvaltimi yazmistim öglen ve aksami yazcam.
Kahvaltidan sonra ara ~yarım armut 1 ceviz
Öğlen ~1kase çorba 1dilim tam buğday ekmeği 1 kase yoğurt
Akşam 1 tabak kuru fasülye 1kase yoğurt ekmek yok.
Akşam 7de kestim yemeği. Böyle arkadaşlar.

Karayel1988 sen belki biraz fazla olmuş demişsin ama akşam 16:30dan sonra bişey yemediğini düşünürsek bence çok iyi.

Gel gel bugüne gel:)

kahvaltı

6 yeşil zeytin
Çeri domates
yarım gözleme
şekersiz çay
ceviz

Öğle
1 gözleme
1 şekersiz çay

Akşam yemek yemicem sanırım karnım tok belki ara öğün yapabilirim
su içemiyorum fazla,idrar yollarındn iltihap oldum doktora gitmem lazım:/

merhabalar kızlar komşu topiktenim sizide takip ediyorum bol kilo vermeler karayel canım sen tartıldınmı varmı gelişmeler

Karayel1988 eğer dediğin gibi akşamyemediysen yine güzel olmuş menün:) tebrik ederim

Bende yazayım yediklerimi,
Kahvaltı 1dilim tam buğday ekmegi 1haşlanmis yumurta,yarım domates, 1dilim kaşar (orta kalınlıkta bir dilim),6tane siyah zeytin,şekersiz yeşil çay
Ara 1kahve (kremalı şekersiz) 2ceviz
Öğlen haşlanmış ıspanaklı bulgurlu bir salata yapıyorum ondan yedim:) ve 2 kuru kayısı
Akşam 1tabak yeşil fasulye yemeği ve 1kase yoğurt yarım dilim tam buğday ekmeği.
Akşam 7de yedim en son.
Ben hazır light yoğurt yemiyorum. Annem evde kendisi yapıyor ve hazırı yememi istemiyor. Dolayısıyla yoğurttan aldığım kalori de biraz artıyor sanırım :) ama biliyorum ki sağlıklı.
Içtiğim su sanırım bir buçuk litre olmuştur. Yatana kadar 2ye tamamlarım.

Ben haftada bir cumartesi günü tartılacağım için şu an kilo verdim mi bilmiyorum. Ama sanki göbeğim azaldı gibi :)

Hnd tebrik ederim sana gayet örnek menülerin yaaa...bu hafta kaç kilo vereceksin merak ediyorum

akşam dayanamadım çay eşliğinde çizi yedik annemle şimdi meyve yiyorum abartmadan

Diyete başlayalı yani dikkat edeli 4 gün oluyor çok az oynama var kilomda menekşehaftasonu bir hafta olcak bakalım az verirsem yön vericem kendime ona göre...

cumartesi anlıycaz ne kadar verdiğimi :)senin diyetin de iyi gidiyor bence. ufak kaçamaklar olabilir. ben akşamları kendimle savaştayım. genelde çay içmekten kaçıyorum çünkü çay tepsisinde gelen atıştırmalıklara dayanamam. o yüzden akşamları suya dadanıyorum. elimde şişeyle geziyorum evde

Destekliyorum ve ben de katılıyorum...

2 sene önce 130 kiloydum 75 kiloya kadar düştüm... Boyum 1.72/73... Hedefim ise 65 kiloya düşmek. İşe başladığımdan bu yana 1 yıl geçti ve sürekli hamburgerler, kebaplar yemekten 1 yılda 10 kilo alıp 85 kiloya çıktım... Moralim çok bozuk, kıyafetlerim olmuyor yine eski hallerime döneceğim eğer ''dur'' demessem. Şu sıralar dikkat ediyorum ama ciddi bir diyete başlamam lazım... Ben de yarından itibaren neler yediğimi yazacağım ve sıkı bir diyete gireceğim. Şimdilik hedefim 75 kiloya düşmek sonrasında bir 10 kilo daha vermek. Bana şans dileyin :)

Leto yazdığını okudum ve azmine hayran kaldım. yani 55 kilo vermişsin tebrik ederim. umarım son 10 kilonu da verip hedefine ulaşırsın :) bol şans dilerim.

Ben de sizi tebrik ederim...Moralinizi bozmayın,hepimiz gireceğiz o kıyafetlere:)Bugünkü menüm:

Kahvaltı09.30)
Süt eşliğinde 1 kase nesfit

Öğle13.30)
1 avuç karışık çerez(badem,leblebi,üzüm)

Akşam(17.00)
1 kase mercimek çorbası
7-8 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim tam buğday
yoğurt(3-4 kaşık)

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 minik sütlü çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…