- Konu Sahibi karayel1988
-
merhabalar :) aramıza hoşgeldiniz cemre76 . Biz de yeni başladık henüz birkaç gün oldu :) ben buraya yazcam diye yediklerime baya dikkat etmeye başladım. Gerçekten motive ediyor.
Hnd tebrik ederim sana gayet örnek menülerin yaaa...bu hafta kaç kilo vereceksin merak ediyorum
akşam dayanamadım çay eşliğinde çizi yedik annemle şimdi meyve yiyorum abartmadan
Diyete başlayalı yani dikkat edeli 4 gün oluyor çok az oynama var kilomda menekşehaftasonu bir hafta olcak bakalım az verirsem yön vericem kendime ona göre...
Merhaba,
Geçen sene verdiğim 5 kiloyu bu yıl geri aldım;(
Boyum 163
Kilom 65
Hedefim 55'e düşmek(ideal kilom)...
Her gün ne yediğimi buraya yazmaya çalışacağım,birbirimizi gaza getirebilceğimiz benimle aynı kaderi paylaşan balık etli (ben gibi)arkadaşlara ihtiyacım varBekliyorum:)
Yarın başlıyorum maratona,Allah'ım beni utandırma!
Destekliyorum ve ben de katılıyorum...
2 sene önce 130 kiloydum 75 kiloya kadar düştüm... Boyum 1.72/73... Hedefim ise 65 kiloya düşmek. İşe başladığımdan bu yana 1 yıl geçti ve sürekli hamburgerler, kebaplar yemekten 1 yılda 10 kilo alıp 85 kiloya çıktım... Moralim çok bozuk, kıyafetlerim olmuyor yine eski hallerime döneceğim eğer ''dur'' demessem. Şu sıralar dikkat ediyorum ama ciddi bir diyete başlamam lazım... Ben de yarından itibaren neler yediğimi yazacağım ve sıkı bir diyete gireceğim. Şimdilik hedefim 75 kiloya düşmek sonrasında bir 10 kilo daha vermek. Bana şans dileyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?