Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

kız cıkıyor cnm senin şimdi baktım kendımede bakıyordum ama ben otomatık olandan baktım ilk cocugum tuttu kız 2ciyi düşünüyorum ben erkek olsun istıyoruz ama tabi allah bilir saglıklı evlat nasip etsin allah hayırlı evlatlar versin erkek için yumurtlama gününde olursa erkek olur diolar yumurtlama günüme göre baktım şimdi bu ayın 23 ü yumurtlama günüm gercekten erkek dio acaba yapsammı ayın 23 ünde yinede güvenemıyorum bu takvimlere ya günah ama doktora danıscam valla hayırlısı allah sanada hayırlı dogumlar nasip etsin saglıklı mutluluk dolu günler olsun

kızlar selam,
benim 1 oglum var ve su anda 2. planlıyorum, allahın izniyle kızım olsun istiyorum.
taktlerinizi bekliyorum
bu arada hesaplıyıcılar cok kafamı karıstırdı.
yardımlarınızı bekliyorum
sevgiler

günaydın kızlar valla bende hesaplayamadım.
doğum tarihim 29.01.1984 son adet tarihim 02.11.2008
benim içinde bi bakar mısınız ilk bebeğim ve oldukça heyecanlıyım...

cnm meraba ilk sayfada bir arkadaşın göndermiş oldugu 2 tane yabancı site var takvimde senin erkek cıkıyo ama diger hesaplayıcı siteyede baktım kız cıkıyo bende 84 lüyüm 11 ci ay banada erkek cıkıyo hesaplayıcıdada erkek cıkıyo ama sende birinde kız birinde erkek cıktı dogruluk payı yokmu ne bu sitelerin daha yeni hamilesin sanırım allah hayırlısını nasip etsin adına saglıklı sıhatli bebiş versin allah ama sen 1ci ayda dogmussun ozaman sana 26 yaşınamı bakmak gerekiyo dur bide otomatik hesaplayıcıya bakıyım yazarım şimdi sana tekrar

zeynepcim şimdi otomatik çin takviminede baktım 25 yaş ve kasım ayı erkek cıkıyo senin ama yabancı sitede regli gününü yazarak baktıgımda kız cıktı diger 2 hesaplayıcıda erkek cıktı erkek olabilir tabi en iyisini allah bilir allahın takdiri

canım kız çıkıyor ama tuttuğu kesin değil sen yinede cinsiyeti belli olunca bize haber ver

merhaba canım,nasılsın?
ptesi doktora gittim tam 12 haftalıktı bir ara döndü evet doktor çok büyük olasılıkla erkek dedi resim de de pipisini gördük doktor bir daha ki gidişimizde daha çok emin oluruz dedi ama büyük bir ihtimalle erkek çünkü çok belirgin dedi :):)a.s.

regli gününü değil... regli gününe 13-14 gün ekleyerek yazmalısınız....yanı hamile kaldığınız gün yada yumurtladığınız gün....mesela 30 ekim reglinin ilk günü ise 13 kasım yazılmalı...yani kasım ayında hamile kalmış oluyorsunuz....a.s.

Arkadaşlar,
bu takvim annemin eline 15 sene önce geçmişti, ve şimdiye kadar sadece tanıdığım iki kişide tutmadı. Tutma oranı 95 %' in üstünde diyebilirim, bizim çevrede buna göre çocuk yapan çok, Hesaplama şekli ise şöyle; gün aldığınız yaşa göre bakacaksınız. Örneğin en son 29. yaş gününüzü kutladınız diyelim cinsiyet için 30. yaşa bakacaksınız çünkü 30'dan gün alıyorsunuz.
Ufak bir uyarı yaş 35'i geçince tutma ihtimali azalıyor ve kız çocuk ihtimali artıyor, ayrıca çoğul gebeliklerde kesinlikle işe yaramaz.

senin adına çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısıda başıma

bende bi türlü hasaplıyamadım banada bakarmısınz rica etsem gerçe ben cinsiyetini biliyorum ama tutuyormu diye merak ettim rica etsem hürrem 2000 banada bakarmısın
doğum tarihim 01.11.1977 sat 18.05.2008 şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…