- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
- 683
- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
ya ben bi türlü hesaplayamadım...
dogum tarihim 25 03 1985
sat 28 ekim
lütfen biri banada hesaplasınn
bende bi türlü hasaplıyamadım banada bakarmısınz rica etsem gerçe ben cinsiyetini biliyorum ama tutuyormu diye merak ettim rica etsem hürrem 2000 banada bakarmısın
doğum tarihim 01.11.1977 sat 18.05.2008 şimdiden teşekkür ederim.
kızlar yaa banada bakın ne olur..doğum tarihim 28.07.1984...sat 13 kasım
kızlar yaa banada bakın ne olur..doğum tarihim 28.07.1984...sat 13 kasım
bende bi türlü hasaplıyamadım banada bakarmısınz rica etsem gerçe ben cinsiyetini biliyorum ama tutuyormu diye merak ettim rica etsem hürrem 2000 banada bakarmısın
doğum tarihim 01.11.1977 sat 18.05.2008 şimdiden teşekkür ederim.
hürrem 2000Alıntı:benim hesabıma göre erkek olucak sizinki allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
teşekkür ler arkadaşlar doktorum bana ilk önce 5 aylık olduğumda kıza benziyor dedi sonra ki aylarda erkek dedi daha sonra tekrar sordum göstermiyor dedi yani şuan biz de
emin değiliz kızmı erkek mi birdaha da doktoruma sormadım cinsiyetini ama 3 hafta sonra
kontrolum var o zaman kesin sorucam hakkımda hayırlısı neyse o olsun öncelikle sağlıklı
olması tabiki ama kızım olursa da havalara uçarım kesin 8 yaşında bi oğlum var çünkü.
amin canım hayırlısıyla hep beraber sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız inşallah kız veya
erkek hayınlısı neyse o olsun canım ama tabiki gönlümden kız geçmiyor desem yalan olur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım senin doğum kısmetse ne zaman hürrem ciğim
benimki şubat 2 veya 13 sezeryan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?