Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

canım senin kini hesaplamaya çalıştım kız çıktı.. acaba doğrumu .....?:uhm:

21 yaşında kız çocuk olasılığı fazla, Çin Takvimine göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor 30 yaşındaki bir anne adayının mart ve mayısta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti kız, diğer tüm aylarda ise erkek olurken, 21 yaşındaki anne adayının ocakta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti erkek, diğer tüm aylarda kız oluyor

teşekkür ler arkadaşlar doktorum bana ilk önce 5 aylık olduğumda kıza benziyor dedi sonra ki aylarda erkek dedi daha sonra tekrar sordum göstermiyor dedi yani şuan biz de
emin değiliz kızmı erkek mi birdaha da doktoruma sormadım cinsiyetini ama 3 hafta sonra
kontrolum var o zaman kesin sorucam hakkımda hayırlısı neyse o olsun öncelikle sağlıklı
olması tabiki ama kızım olursa da havalara uçarım kesin 8 yaşında bi oğlum var çünkü.

hayırlısı olsun tatlım....
benim dr um da bana 14 haftada erkek dedi.
20 haftada kız dedi...bence ikimizin bebeği de kız...ne mutlu sana.. sıralı bebek vermiş rabbim...hayırlısı ile kucakla ,güle güle büyüt...:ecrin_bebek::

benim dr um önce erkek sonra kız dedi....
takvim erkek gösteriyor her ikisindede...
başka cin takvimi falan varya onlardada erkek gösterdi...
yorumcudada erkek görünüyor..
ama benim bebeğim kız...
genelde tutuyor .fakat.nedense..bende tutmadı...

Son düzenleme:
amin canım hayırlısıyla hep beraber sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız inşallah kız veya
erkek hayınlısı neyse o olsun canım ama tabiki gönlümden kız geçmiyor desem yalan olur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım senin doğum kısmetse ne zaman hürrem ciğim
benimki şubat 2 veya 13 sezeryan.

Herkese Merhaba ;
Waterhardeningsteel arkadaşımızın gönderdiği orjinal çin takvimine göre bebeğimizin cinsiyeti erkek ve dün öğrendik %100 erkek olduğunu.
1,5 yaşında bir kızım var ve 16 haftalık hamileyim cinsiyet takvimleri ve tahminleri hakkında tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.Öncelikle web sayfalarının çoğunda gördüğümüz çin takvimine göre biz direk yaşımızı ve gebe kaldığımız ayı hesaplıyoruz ya bu takvimin doğruluğuna inanmıyorum çünkü çinlilerle bizim takvimimiz arasında fark var.Yorumcuya göre de bebek erkek ti ve o da doğru çıktı.Yorumcunun takvimi daha bilimsel , dr umda bana erkek çocuk için aynı tarihlerde ilişkiye girmemi tavsiye etmişti.Başka yorumlarda bebeğin sol yumurtada olursa kız olacağı sağ yumurtada olursa erkek olacağı yazıyordu , ben bunuda çürütüyorum çünkü benim sağ yumurtalarım yeteri kadar büyümemişti ve bebek sol yumurtada oldu.Bu belki büyük oranda doğru olabilir ama asla %100 gerçek olamaz, eğer olsaydı bilim adamlarının yıllardır savunduğu bebek cinsiyetini erkek spermi belirler tezinin çöpe gitmesi gerekir.Onun dışında büyüklerimizin tezleri bendede bir kez daha doğruluk kazandı.Kızımda göbeğimin alt kısmı büyümüştü ve şimdi tam tersi göbek deliğimin üstünden itibaren karnım bayağı bir şişti ve popo'dan kilo almadım.Kızımda canım sadece turşu ve mandalina çekiyordu , şimdi hem ekşi hem tatlı çekiyor.Kızımda cildim çok bozulmuştu , çok sivilce çıkmıştı , şimdi var olan sivilcelerde geçti.Ama neticede bütün bunların kişiden kişiye farklılık göstereceğine inanıyorum.Umarım Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder...

arkadaşlar bunları birebir dokuz ay kendimi fena kaptırarak piskolojimi bozarak yaşadım ama şunu belirtmeliyimkişaçmalıktan başka bişi degilsize tavsiyem bu şaçmalıkları boş verip ALLAHTAN saglıklı ve hayırlı bir evlat isteyiniz şuan sizleri takip ediyorum da çok komik geliyor bana yanlış anlamayın birzamanlar bende aynı sizin gibiydim ama istedigim cinsiyette bir çocugum olmadı ama ÇOK TATLI ALLATTAN SONRA ŞUAN ONA TAPIYORUM herşeyin başı saglık saglıklı ve hayırlı olsun evlatlarımız benim ikizde dahil 4 kızım oldu ve çok mutluyum şuan. herşey ALLAHTAN oldugunu size hatırlatmak istedim sizin denediginiz herşeyide denedim bana hep erkek çıkıyırdu hamilelikten öncede erkek çocuga göre kendimi hazırladıysamda olmadı ve şunu anladımki bizi yaratan ne isterse o oluyor .kucanıza salıcakla alın evlatlarınızı.

canım az kalmış senin hayırlısı olsun RABBİM sağlıkla kucaklamayı nasib etsin inşallah...
bana 6 mayıs verdi dr...hayırlısıyla...ayy çok heyecanlıyım ben ....
içimde kıpırdadıkça RABBİME şükürler edriyorum...
inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasib eder...:Saruboceq:

Tabiki de herkes allahtan hayırlısını istiyordur, Kız yada erkek olacak diye psikolojisini bozanlar varsa zaten sağlıklı insanlar olmadıklarını düşünüyorum. Bende merak edip takvime baktım aaa kızım olacağını gösteriyor dedim ve allahtan hayırlısını diledim. Hepimiz için hayırlısı ne ise ol olsun. Sevgiler...

arkadaslar size zahmet benimkinide hesaplar mısnız?bennim bioluşum var ve şimdi 10 haftalık hamişim bununda allahtan kız olmasını istiyorum .en bası sağlıklıo ve hayırlı bi evlat tabi..doğum tarihim 12 10 1984 sat tarihimde 19 10 2008 hesaplarsanız cok sevinirim şimdiden tesekkürler.hepiniz sevgiyle kalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…