Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

merhaba arkadaslar!Bende yaklasik dokuz haftalik hamileyim.Normal cin takvimine göre erkek bebegim olacak.bir tane oglum var zaten.ilk hamileligimde cin takvimi erkek demisti ve dogru cikti.Ama sizinkini anlayamadim.Benim icin hesaplarmisiniz?SAT:29.10.2008 DOGUM TAR:07.09.1981

selam sarmasik rumuzlu arkadas...senin icin hesap yaptim erkek cikiyo..benim 4 cocumun günlerinide hesapladim hepsi dogru cikti cok sasirdim...

cok tesekkürederim canim hesapladigin icin.Söyledigim gibi ilk oglumda yaptigimda dogru cikmisti.bana yolda yine bir oglan daha var herhalde.Aman saglikli dogsunda önemli olan bu ama yinede merak iste!!!!! :CüvCüv: :ecrin_bebek:

selam sarmasik rumuzlu arkadas...senin icin hesap yaptim erkek cikiyo..benim 4 cocumun günlerinide hesapladim hepsi dogru cikti cok sasirdim...

canım.. özel masaj ayarlarını açarmısın acaba...sana bişi yazmak istiyorum....mümkünse...a.s.
kontrol panelinden seçenekleri düzenleyi tıklıyorsun aşağı in ve özel mesaj almayı aktifleştir.. bölece özel mesaj alabilirsin......:1hug:

arkadaslar bende yazdım doğum günümü ve sat tarihimi ama kimse cvp vermedi.lütfen banada bakar mısnız doğum tarihim 12 10 1984 ve sat tarihimde 19 10 2008 ben baktım ama bişey anlamadım sanki üstteki ve alttaki farklı diyor.şimdiden teşekkürler

Selam arkadaşlar banim 2 kızım var 3. yü istiyoruz ama allah izin verirse erkek onun için lütfen bana yardım edebilirmisiniz DOĞUM TARİHİM :01-08-1980 son adet tarihim 24-12-2008 benim için en uygun aylar hangisi bakıp söyleyebilirmisiniz[

selam canim..senin hesapta kiz cocugu gösteriyo

Son düzenleme:
banada bakarmisin bu ayki sat ya 1 ocak ya 2 ocak olacak benim dogum tarihim 30.06.1981 tesekkürler

arkadaslar bu cin takvimi dogru cikabilir ama daha güvenli olsun istiyorsaniz birde eisprungkalender yani yumurta sicramatakvimine bakin orda gösteriyo hangi günlerde kiz hangi günlerde erkek cocuk olma ihtimali yüksek diye..yani hem cin takvimini hemde eisprunkalender taktigi uygulanirsa daha iyi olur..ve bazi takdikler daha var onlarida arastirin

Son düzenleme:
şimdi ben 22 ocak 1985 doğumluyum nisan 2009 da hamile kaldım diyelim.Eğer ordaki conception year kısmına 10 veya 22 veya 23 nisan yazarsam erkek derken neden 24 nisan yazdığımda kız yazıyo.Sonuçta aynı ay.ve 25 yaşın nisanı sizin verdiğiniz takvimde kız olmasına rağmen otomatik hesaplayıcıda 22 nisan erkek çıkıyor..Ama benim verdiğim tarihleri deneyin erkek çıkıyo mesela 22 nisan yazın göreceksiniz.Bu çin takvimi diğer sitelerdekiler ile aynı değil 25 yaşın nisanı diğer sitelerde erkek iken bu sizin verdiğinizde kız.tamamen farklı.9 ay eklesekde farklı.kısacası aynı ay içinde hem erkek hem kız çıkar mı??

benim erkek çıkyor bir kızım var onunkini hesaplattım kız çıktı hayırlısı .doğrusu nasipte ne varsa o olacaktır.ALLAH eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize .MUTLU YILLAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…