Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

bende daha öğrenmedim cinsiyeti çin takvimminde kız çıkıyor bunda erkek çıktı bu gidişimde öğrenicem bakalım hayırlısı ilk bebeğimyerimseniben

bende daha öğrenmedim cinsiyeti çin takvimminde kız çıkıyor bunda erkek çıktı bu gidişimde öğrenicem bakalım hayırlısı ilk bebeğimyerimseniben

kızlar dün doktordaydım bebişim erkek çok sağlıklı bu test doğru buna göre çin ve rusta kız çıkmıştıı

kızlar benimde d.t 15.12.1984 s.a.t 05.03.2009 adet döngüm 31 - 32 günde bir banada bakarmısınız lütfen
ben bakmaya çalıştım ama bişey anlamadım

ya lütfen benimkinde de bakın. doğum tarihim 01,11,1978. son adet tarihim 03,04,2009 şu an 5.5 haftalık hamileyim. erkek hissediyorum ama bilmiyorum. lütfen biri banada baksın...

ceylan,

hem yardımın hemde iyi dileklerin için teşekkürler. Allah hepimizin bebeklerini korusun, hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip kısmet etsin. çocuk sahibi olmak isteyenlerde en kısa zamanda çocuk nasip kısmet etsin...

uzun heycanlı bir dönem bizleri bekliyor.. bana çok uzun geliyor 9 ay..:)))

sanada erkek cıkıyor canım herkesin erkek mi ya yoksa ben mi yanlıs hesaplıyorum

kızlar ben baktım baktım anlamadım bu takvimdne bir şey. nolur bana da bakın ben erkek hissediyorum oğlum diye seviyorum hep 15 haftalık hamileyim. 4 ağus. 78 doğumluyum hamile kaldığım tarih 24 şubat 2009 bna da bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…