Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

zaten bu tür hesaplayicilara insan kendisin kaptirmamasi lazim bu tür hesaplar sadece eylence amacli bakilabilir...benimde 3 kizim var ona bakarsan benim hesaptada ocakta kiz gösteriyordu ama ben önemsemedim...yani bir bebek daha istiyoruz Allahin izniyle...önemli olan yumurtlama günlerini takip etmek.......bu hesaplara güvenmeyin arkadaslar

kıslar benikinide hesaplar msınz...1 hafta içinde dr gitcem cinsiyetini ögrenmek için 15+3 günlük hamileyim...:CüvCüv:ögrenince burayada yazarım...bakalım bende tutacak mı...
sat 28 ekim
25mart 1985 dogumluyum....

ya ben hiçbişey anlamadım bu takvimden ilk kızıma da yaptım oğlan çıkıyor.allah rızası için biri benim için bakabilirmi ikinciye hamileyimde noooollllllluuuurrr

son adet 03,ocak 2009
doğum tarihim 03,05,1982

canim bu tür takvimlere sakin inanipda hamile falan kalmayin ha,hic bir garantisi yok....senin hesapta erkek cocuk gösteriyo

canim bu tür takvimlere sakin inanipda hamile falan kalmayin ha,hic bir garantisi yok....senin hesapta erkek cocuk gösteriyo

zaten ben hamileyim canım yaa.bunlara göre yapsaydım daha ilerde yapmam lazımdı rastgele yaptık valla.allah gönlüme göre sağlıklı bi bebiş versin ama oluş versin.ilk kızdı çünkü:tomato::tomato:

kızlar çarşanba veya perşenbe kesin dr. gidiyoruz cinsiyetini ögrenmek için..
bu takvime göre kız çıkıyo bakalım ne çıkıcak...
çok merak ediyorum...allh ım herşeyin hayırlısını versin
16 haftalık hamişim:CüvCüv:

heheh kızlar bugun dr. gittik ...bebeişimn cinsiyeti için doktor erkek dedii....hihoyyyt
burdaki hesaplayıcıda kız çıkmıştı .kaydirigubbakcemile2

demek ki bu testin pekde geçerliligi yokmuş.......delikafadulden

bende ayni düsüncedeyim...hamile kaldiktan sonra öyle eylence-merak amacli bakilabilir ama hamilelelikten önce kesinlikle güvenli bir sey deyil..yumurtlama döneminde sanci hissiyetini takip edin..sanci yumurtlamadan genelde bir kac gün önce basliyo.. yumurtlama testleri var onlarlan birlikte takip edebilirsiniz....birde ay burcu var....ay burcu günlerini yumurtlama gününe denk getirebilirsiniz erkek bebek icin..ay burcu günleri olarak erkek cocuk icin...terazi''yay''kova''koc''ikizler''aslan
kiz cocugu icin...oglak''balik''boga''yengec''basak''akrep..bu takvimden takip edebilirsiniz....tikladiktan sonra takvimin alt kisminda iki kücük oklar var ileri veya geri tiklayabilirsiniz....http://www.paungger-poppe.com/index...04&PHPSESSID=1qqj23ej6a88t52a6c41dgpaao8j52uc........ilk gördügünüz ay burcu günü hangi gün tikladiysaniz o günü gösterir...
birde erkek cocuk icin kadin önce gelmesi gerekliymis.. pozisyonunuda..arastirin gogleden tam olarak yazamiyacagim..kiz cocuk icinde erkek önce...hamile kalmadan 2 ay önce erkek cocuk icin daha cok tuzlu yiyecekler.....kiz cocuk icin tatli yiyecekler........ayrica bu ay burcu takvimi almanya icin gecerli türkce ay burcu takvimi de vardir muhakkak...bu takvimi sadece örnek icin verdim..

Son düzenleme:
iste gercek cinsiyet takvimi
hicte gercek deilllllllll...
buna gore hamile kalmadim ama burda kiz cikiyordu benim ise bi oglusum olcak..şakkıdı

canım ben senın daha önceki yazını da okudum ve hesaplamasını da yapmıştım erkekti,diğer hesaplayan arkadaşımız yani kız diyen sanırım senın yaşını 2009a göre hesapladı ama sen 2008 de hamıle kalmışsın o yuzden 2008 dekı yaşın baz alınacaktı ona göre hesaplayınca erkek cıkıyo zaten yani emin olki tuttu sende hihoyyyt Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah güzelim sağlıcakla kal sevgileerr..:sm_cool:

hesap dogru ciksin veya cikmasin ben inanmiyorum bu takvime...dogu cikti diyenlerde tesadüfen tutmustur ..ay burcu takvimi daha ilginc birde ona bi göz atin derim,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…