Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLACAK KİMSE YOKMU KADINLAR KULUBÜNDEkaydirigubbakcemile5

sagol arkadaşım ama deprosyana girecek kadar piskolojim bozulmadı tabikide o söz gelimi kullandıgım bir kelimeydi gayet saglıklıyım ve çocugumada tapacak kadarda seviyorum ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.saglıklıda eger piskolojim bozuk olsaydı sizin tabirinizle ben 3 kızdan sonra 4 .kızımı kabullenmezdim.ozaman kendimi can sıkıntısı ve merakla kendimi fazla kaptırdıgımı gerçek dışı olan bişeye bunu ima etmeye çalıştım .yorumcuymuş çin takvimiymiş bunun gibi şeyler bana şammalıktan başka bişi ifade etmiyor. bazılarınızda tuttugunu sandıgınız şeyler sadece birer tesadüf.ALLAH DİLEDİGİNE KIZ DİLEDİGİNEDE ERKEK VERİRMİŞ.4 KIZIM OLDUGU İÇİNDE ÇOK ŞANLIYIM.SEVGİLER ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.ayrıca pisikolojisi normal olan bir insan da burada bana görede oyalanmaması gerek.sizin tabirinizle. eglence amaclı olan arkadaşlar degil tabiki.

ya kızlar banada bakın....daha öncede yazdım eylül arkadaşımız erkek hürrem de kız dedii...:bbo:
25 03 1985
sat 28ekim
a.s.

ya kızlar banada bakın....daha öncede yazdım eylül arkadaşımız erkek hürrem de kız dedii...:bbo:
25 03 1985
sat 28ekim
a.s.

arkadasim senin hesapta kiz cocugu gösteriyo...hesap örneyi:dogum tarihinin üstüne 9 ay ekliyoz mesela 1985.03.25 arti 9 ay... esit 1985.12.25 regl günü üstüne 14 gün ekliyoz mesela 2008.10.28 arti 14 gün esit 2008.11.11

ilk sayfadaki otomatik hesaplayana yaptırdım ben üstteki yere kendi doğum tarihinizi alttakine hamile kaldığınız ayı yumurtlama gününüzü yazıyorsunuz ben öyle yaptırdım doğrumu acaba

Son düzenleme:

canim tabiki önemli olan saglikli ve hayirli olmasi bebislerimizin..benim teyzemde kiz cocugu hasreti cekti hep kizi olsun istedi ama 5 tane oglu oldu ve hepsini seviyor.. bu demek deyilki piskolojisi bozuk teyzemin..insanlari o sekilde yargilamak yalnis..Allah ne verirse tabiki seve seve kabullenmek zorundayiz..ama yorum yaparken lütven biraz daha dikkatli ve duyarli olalim.

Son düzenleme:

kizlar ben bu hesaplayicilardan hic bise anlamadim,benimkinide hesaplarmisiniz. 28.12.1978 dogumluyum. son adet tarihim 26 kasim 2008......

arkadaşım sözüm meclisten dışarı ben normal yorumumu yaparken arkadaşımın biri.ilk mesajımı okumadınız galiba.ben düşüncelerimi ve bu gibi hurafelere kapılmayın demek istedim ama arkadaş kendince yorumlar yapmış insanlar kendilerin aynısıdır baktıkca kendilerini görürler.bu yorumla alakası olmayanlar alınmasınlar lütfen.bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…