- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
Selam arkadaşlar banim 2 kızım var 3. yü istiyoruz ama allah izin verirse erkek onun için lütfen bana yardım edebilirmisiniz DOĞUM TARİHİM :01-08-1980 son adet tarihim 24-12-2008 benim için en uygun aylar hangisi bakıp söyleyebilirmisiniz[
Tabiki de herkes allahtan hayırlısını istiyordur, Kız yada erkek olacak diye psikolojisini bozanlar varsa zaten sağlıklı insanlar olmadıklarını düşünüyorum. Bende merak edip takvime baktım aaa kızım olacağını gösteriyor dedim ve allahtan hayırlısını diledim. Hepimiz için hayırlısı ne ise ol olsun. Sevgiler...
ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLACAK KİMSE
YOKMU KADINLAR KULUBÜNDe canim sana özelden mesaj yazmistim bir kac gün önce demek almamisin senin hesabinda kiz cikiyor yazmistim hatta bazi seyler yazmistim onlari uygulaman icin
ya kızlar banada bakın....daha öncede yazdım eylül arkadaşımız erkek hürrem de kız dedii...:bbo:
25 03 1985
sat 28ekima.s.
sagol arkadaşım ama deprosyana girecek kadar piskolojim bozulmadı tabikide o söz gelimi kullandıgım bir kelimeydi gayet saglıklıyım ve çocugumada tapacak kadarda seviyorum ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.saglıklıda eger piskolojim bozuk olsaydı sizin tabirinizle ben 3 kızdan sonra 4 .kızımı kabullenmezdim.ozaman kendimi can sıkıntısı ve merakla kendimi fazla kaptırdıgımı gerçek dışı olan bişeye bunu ima etmeye çalıştım .yorumcuymuş çin takvimiymiş bunun gibi şeyler bana şammalıktan başka bişi ifade etmiyor. bazılarınızda tuttugunu sandıgınız şeyler sadece birer tesadüf.ALLAH DİLEDİGİNE KIZ DİLEDİGİNEDE ERKEK VERİRMİŞ.4 KIZIM OLDUGU İÇİNDE ÇOK ŞANLIYIM.SEVGİLER ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.ayrıca pisikolojisi normal olan bir insan da burada bana görede oyalanmaması gerek.sizin tabirinizle. eglence amaclı olan arkadaş :a015: ya arkadaslar benim sayfamda bi sorun var galiba kusura bakmayin
sagol arkadaşım ama deprosyana girecek kadar piskolojim bozulmadı tabikide o söz gelimi kullandıgım bir kelimeydi gayet saglıklıyım ve çocugumada tapacak kadarda seviyorum ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.saglıklıda eger piskolojim bozuk olsaydı sizin tabirinizle ben 3 kızdan sonra 4 .kızımı kabullenmezdim.ozaman kendimi can sıkıntısı ve merakla kendimi fazla kaptırdıgımı gerçek dışı olan bişeye bunu ima etmeye çalıştım .yorumcuymuş çin takvimiymiş bunun gibi şeyler bana şammalıktan başka bişi ifade etmiyor. bazılarınızda tuttugunu sandıgınız şeyler sadece birer tesadüf.ALLAH DİLEDİGİNE KIZ DİLEDİGİNEDE ERKEK VERİRMİŞ.4 KIZIM OLDUGU İÇİNDE ÇOK ŞANLIYIM.SEVGİLER ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.ayrıca pisikolojisi normal olan bir insan da burada bana görede oyalanmaması gerek.sizin tabirinizle. eglence amaclı olan arkadaşlar degil tabiki.
canım arkadaşım veren ALLAH ama tedbir almak istiyorum bide o söylediğin takvim yabancı dil türkçesi yokmuki sanırım bu sene ailemize bir kişi daha sokacağız inşallah rabbim hem bizim hem de herkesin gönlüne göre verirkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLACAK KİMSE
YOKMU KADINLAR KULUBÜNDe canim sana özelden mesaj yazmistim bir kac gün önce demek almamisin senin hesabinda kiz cikiyor yazmistim hatta bazi seyler yazmistim onlari uygulaman icin
canım arkadaşım veren ALLAH ama tedbir almak istiyorum bide o söylediğin takvim yabancı dil türkçesi yokmuki sanırım bu sene ailemize bir kişi daha sokacağız inşallah rabbim hem bizim hem de herkesin gönlüne göre verirkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
malesef Eisprungkalender in türkcesi yok bende aradim ama bulamadim zaten en güvenlisi o doktorlar tarafindanda kanitlanmis bi takvim ....o takvim bile 100 de yüz deyil doktoruma sordum yüzde 30 güveni var dedi ama denemekte fayda var...istersen ben senin icin bakiyim dogum tarihi en son regl tarihinin ilk günü ve kac günde bi geliyo o dönem lazim yani 21 gündemi 28 mi 32mi yoksa 42 günde birmi...bu arada özelden yazdigim mesaji alabildinmia.s.
malesef Eisprungkalender in türkcesi yok bende aradim ama bulamadim zaten en güvenlisi o doktorlar tarafindanda kanitlanmis bi takvim ....o takvim bile 100 de yüz deyil doktoruma sordum yüzde 30 güveni var dedi ama denemekte fayda var...istersen ben senin icin bakiyim dogum tarihi en son regl tarihinin ilk günü ve kac günde bi geliyo o dönem lazim yani 21 gündemi 28 mi 32mi yoksa 42 günde birmi...bu arada özelden yazdigim mesaji alabildinmia.s.
bitanam sana özel mesaj yazıyorum ama gitmiyor doğum tarihim 01-08-1980 son adet tarihim 24-12-2008 hesaplayıcıda 30 günde bir çıkıyor ilgin için çok teşekkürler haa şey sana attıgım mesajları ya alamıyor ya da almak istemiyor yazıyor kontrol et istersen k.i.b kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
canim tabiki önemli olan saglikli ve hayirli olmasi bebislerimizin..benim teyzemde kiz cocugu hasreti cekti hep kizi olsun istedi ama 5 tane oglu oldu ve hepsini seviyor.. bu demek deyilki piskolojisi bozuk teyzemin..insanlari o sekilde yargilamak yalnis..Allah ne verirse tabiki seve seve kabullenmek zorundayiz..ama yorum yaparken lütven biraz daha dikkatli ve duyarli olalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?