- 25 Nisan 2013
- 11.310
- 9.206
- 448
- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
Benimkini de hesaplar mısın canımKiz cikiyor canim
Canım benim içinde hesaplayabilir misin beceremedimCanım doğruluk payı yok banada kız diyo ama erkek :)
Canım benim içinde hesaplayabilir misin beceremedimbir türlü doğum tarihim 10/04/1988 son adet tarihim 06/02/2015 28 günde 1 oluyordum
ayyy hayırlısı ile inşallah heyecanlandımCanım erkek çıkıyor :) ama doğruluk payı yok tabikii :))
Te
ayyy hayırlısı ile inşallah heyecanlandım
Canım resmi de bir kontrol edebilir misin rica etsemRabbim gönlüne göre versin :)
Kızlar belki konuyla bir alakası yok ama yüzünde hafif tek tük lekelenme olupta erkek bebişe hamile olan var mı aranız da....
canım tatlı daha çok erkek bebekler için diyorlar zaten ekşide kız için.....ama bunlar çok değişiyor sen yinede dr inanselam arkadaşlar ben de 12+2 günlükken gittiğimde dr kız olacağını söyledi acaba yanılmaya payı varmıdır bakıyorum belirtilerime erkek gibi duruyo mesela mide bulantım olmadı ekşiyi tuzluya çok düşkün oldum tatlıyı görmek dahi istemiyorum sağ gögsüm sol gögsüme göre daha büyük bilemedim valla yorumlarınızı bekliyorum
Her yerim sivilce doluydu kiz geliyor diyordum hep doktorumuz da ilk kiz dedi simdi %100 erkek diyor birine daha gittim o da erkek dedi :) erkek de olabilir yani canim leke ve sivilcelere ragmen:)Kızlar belki konuyla bir alakası yok ama yüzünde hafif tek tük lekelenme olupta erkek bebişe hamile olan var mı aranız da....
Harika ne güzel rabbim sağlıkla nasip etsin...kaçıncı haftada tahmin etti drun...birde belirtilarin varmıydıKizlarrr beninkide tuttu erkekk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?