Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

Birde çin takvimini nasıl hesapladın benimkini de hesaplayabilirsen çookk sevinirim 16.05 1981. Sat 6şubat

Benimde 14,haftalıkken hemen söyledi kız diye umarım değişir oğlum oldu istiyodum

eyham canim 12.haftada 3 boyutlu ultrasonda kiz dedi ama yanilma payim yuzde 30 dedi. gecen hafta biraz sancim vardi mecburen gittik o sirada kendi doktorumda bilmeden kiz bu dedi.birde dun 15.hafta icindeyim gittik yuzde 80 kiz dedi canim.
haftaya sali yine randevumuz var benim kucuk kuzum birazcik tontis sanirsam 70 gr onden gidiyor :)) haftaya gittigimde yine sorucam artik yuzde 100 luk bi pay isteyecegim:))) haklisin yanilma payi oluyor ama erkek cok rahat belli ediyor kendini.
ya senin canim???

Didoss rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim bir kızım var dünyaya bedel ilk çocuğum kız olmasını çok istemiştim rabbim verdi gerçekten bambaşka sevgisi....o yüzden çok şanslısın...şimdi ikinciye. Hamileyim gonlumden buseferde erkek geçiyordu.ama 14.haftada drum kesin kız dedi.biraz üzüldüm açıkçası çünkü insan beklentiye giriyor.çevremde kızı olanların hepsinin oğlu oldu dbir benim kız.nasip hakkımızda hayırlısı...ama içimden ya değişirse diye geçiyor....ama genelde kız çocuklarında depişmiyor....rabbim sağlıkla almayı nasip etsin

eyham allah razi olsun canim benim rabbim senin kuzunuda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.bende cok kiz istedim ama eskm annem kardeaim.herkes erkek istedi suan nasil mutluyum bilemezsin kizin yeri farkli cunku,2.side kiz senin olsun bundada vardir bir hayir ve 2 minik kiz ne sevimli olir aimdi.ilerde sana hem arkadas hem yar olucaklar, isim dusundunmu hic ben heyecandan isimde bulamadim daha :)

sonunundA bende öğrendim bebeğim kız olacakmış bütün testler yalan çıktı çok şükür herkes erke deği içinde bende öyle beklentiye girmiştim bugun 3 lü test de doktorum kesin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…