- 7 Temmuz 2013
- 1.352
- 1.473
- 358
- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
canım kaçıncı haftada söylüyorlar bende cok merak ediyorum bebişimibanada erkek dedi bakalım sonucunu öğrenince anlarız dogrumu yanlısmı
kız cıkıyor :=)Birde çin takvimini nasıl hesapladın benimkini de hesaplayabilirsen çookk sevinirim 16.05 1981. Sat 6şubat
göğüslerin normalde de biri buyuk dıgerı hafif küçük olmaz mı? :=) yanı hamılelıkle ılgılı bır durum degıl buselam arkadaşlar ben de 12+2 günlükken gittiğimde dr kız olacağını söyledi acaba yanılmaya payı varmıdır bakıyorum belirtilerime erkek gibi duruyo mesela mide bulantım olmadı ekşiyi tuzluya çok düşkün oldum tatlıyı görmek dahi istemiyorum sağ gögsüm sol gögsüme göre daha büyük bilemedim valla yorumlarınızı bekliyorum
Benimde iki doktorum kız diyor ama başından beri ben erkek diyorum umarım yanılırlarcanimmmm butun dr larim yanildi az once ogrendik oglusumuzz geliyooo cok sukurrrrrr :))))))
canım normalde 13-14 gibi tahminde bulunuyolarcanım kaçıncı haftada söylüyorlar bende cok merak ediyorum bebişimi
benim yanlış çıktıarkadaslar once test ettik sonra buraya koyduk! tutuyor hepimizde ! umarim yardimci olurrr !
http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
birine dogum tarihi ikinciye yumurtlama tarihi yazilacak
Ben bi türlü işin içinden çıkamadm banada bakarmısınz Doğum tarihim 03.03.1986 SAT 20.03.2015benim yanlış çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?