- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
g girl yani kız demek. b boy yani erkek. bana doğum tarihiniz ve son adet tarihinizi verin ben bakayım isterseniz kızlar
teşekkürler... sana zahmet benimkine tekrar bakarmısın... üstünkörü tam da anlamayarak hesaplamıştım... 15 temmuz 1977 doğum tarihim... SAT.1 haziran 2007
kız çıkıyor hayatım bu takvime göre. hem de başı sonu ön arkası hep kız. yani şöyle diyelim eğer senin bebeğin erkek çıkarsa bu takvim doğruluğunu kesinlikle yitirir! ve hatırladığım kadaruyla doktorun erkeğe benziyor demişti. bebeğinin erkek olduğunu 10. 11. haftada duyan çok tanıdığım var. eğer erkekse senin bebek ki büyük ihtimal öyle ben bu takvimi de elieyeceğim artık !
waterhardeningsteelcim bu takvime bakarken yasin cin yasi hesaplanmasi gerekiyor.Click Here to Calculate Your Chinese Age buraya basip hesaplatip bakmak lazim.bende erkek yaziyo ama kizim olacakmis.bakalim dogumda degismezsefisfisfis::Roflol:
ya bende tam anlamadim ama erkek cikiyor benim icinde hesaplarmisin waterhardeningsteel dogum tarihim:02/06/1985 hamile kaldigim tarih:besinci ayin 2si
seninki karışık oldu biraz :bbo:şimdi normal bizim ay hesabımıza göre erkek bebek çıkıyor. ama çinlilerin ay hesabına göre 5,ayın ikisi mart ayı oluyo o zamanda kız oluyor bebeğin. bir ay öncesi ve sonrası erkek ama sadece o ay kız bebek.
Canım şu garibanınkine de bir el at ya.Kafam basmıyor.Bi zahmet sen bak benimkinin cinsiyetine.18 eylül 1978 doğumluyum.18 mayıs son adet tarihim.biraz önce bi hesap yaptım. başkası için. çin ay hesabıyla tutmadı. bizim ay hesabı tuttu . o zman senin bebek erkek oluyor ya ! bizim ay hesabı bakmak lazım galibaa
Canım şu garibanınkine de bir el at ya.Kafam basmıyor.Bi zahmet sen bak benimkinin cinsiyetine.18 eylül 1978 doğumluyum.18 mayıs son adet tarihim.
bekliyorum...ben ne çıkacak acaba?
biraz önce bi hesap yaptım. başkası için. çin ay hesabıyla tutmadı. bizim ay hesabı tuttu . o zman senin bebek erkek oluyor ya ! bizim ay hesabı bakmak lazım galibaa
Yok be güzelim tahlil kağıtlarımda filan bilgisayarlar yaşımıı hep 28 hesaplıyor.Sen 29u da geçtin 30 yaptın bacım beni.29 mayıs hamile kaldığım tarih.Doktor takibindeydik oradan biliyorum.Zannederim bitirdiğin yaşa değil gün aldığın sürdüğün yaşa bakıyorsun.Ben 28'i bitirmiş 29 yaşı sürüyorum.Bu durumda cinsiyet de değişiyor galiba.Neyse hayırlısı.Canım sana çoook teşekkür ederim kırmayıp baktığın için.merhaba canım. bu takvime göre senin bebeğin kız çıkıyor. am ayaşını 30 hesaplıyor bu takvim söyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?