Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

teşekkürler... sana zahmet benimkine tekrar bakarmısın... üstünkörü tam da anlamayarak hesaplamıştım... 15 temmuz 1977 doğum tarihim... SAT.1 haziran 2007

kız çıkıyor hayatım bu takvime göre. hem de başı sonu ön arkası hep kız. yani şöyle diyelim eğer senin bebeğin erkek çıkarsa bu takvim doğruluğunu kesinlikle yitirir! ve hatırladığım kadaruyla doktorun erkeğe benziyor demişti. bebeğinin erkek olduğunu 10. 11. haftada duyan çok tanıdığım var. eğer erkekse senin bebek ki büyük ihtimal öyle ben bu takvimi de elieyeceğim artık !

teşekkürler... ben de bu yüzden tekrar hesaplamanı istedim zaten... kesinleşince yazarım buraya... o zaman bu takvimi daha net yorumlarız artık:)

waterhardeningsteelcim bu takvime bakarken yasin cin yasi hesaplanmasi gerekiyor.Click Here to Calculate Your Chinese Age buraya basip hesaplatip bakmak lazim.bende erkek yaziyo ama kizim olacakmis.bakalim dogumda degismezsefisfisfis::Roflol:

waterhardeningsteelcim bu takvime bakarken yasin cin yasi hesaplanmasi gerekiyor.Click Here to Calculate Your Chinese Age buraya basip hesaplatip bakmak lazim.bende erkek yaziyo ama kizim olacakmis.bakalim dogumda degismezsefisfisfis::Roflol:

biliyourum öyle hesaplıyourm zaten canım. hatta bir de lunar age calculation var. o da gebe kaldığın ayı çin ay takvimine çeviriyo. ona da baktım.

ya bende tam anlamadim ama erkek cikiyor benim icinde hesaplarmisin waterhardeningsteel dogum tarihim:02/06/1985 hamile kaldigim tarih:besinci ayin 2si

ya bende tam anlamadim ama erkek cikiyor benim icinde hesaplarmisin waterhardeningsteel dogum tarihim:02/06/1985 hamile kaldigim tarih:besinci ayin 2si

seninki karışık oldu biraz :bbo:şimdi normal bizim ay hesabımıza göre erkek bebek çıkıyor. ama çinlilerin ay hesabına göre 5,ayın ikisi mart ayı oluyo o zamanda kız oluyor bebeğin. bir ay öncesi ve sonrası erkek ama sadece o ay kız bebek.

biraz önce bi hesap yaptım. başkası için. çin ay hesabıyla tutmadı. bizim ay hesabı tuttu . o zman senin bebek erkek oluyor ya ! bizim ay hesabı bakmak lazım galibaa

biraz önce bi hesap yaptım. başkası için. çin ay hesabıyla tutmadı. bizim ay hesabı tuttu . o zman senin bebek erkek oluyor ya ! bizim ay hesabı bakmak lazım galibaa
Canım şu garibanınkine de bir el at ya.Kafam basmıyor.Bi zahmet sen bak benimkinin cinsiyetine.18 eylül 1978 doğumluyum.18 mayıs son adet tarihim.

merhaba canım. bu takvime göre senin bebeğin kız çıkıyor. am ayaşını 30 hesaplıyor bu takvim söyleyeyim.
Yok be güzelim tahlil kağıtlarımda filan bilgisayarlar yaşımıı hep 28 hesaplıyor.Sen 29u da geçtin 30 yaptın bacım beni.29 mayıs hamile kaldığım tarih.Doktor takibindeydik oradan biliyorum.Zannederim bitirdiğin yaşa değil gün aldığın sürdüğün yaşa bakıyorsun.Ben 28'i bitirmiş 29 yaşı sürüyorum.Bu durumda cinsiyet de değişiyor galiba.Neyse hayırlısı.Canım sana çoook teşekkür ederim kırmayıp baktığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…