Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

canım aynı yaşyayız seninle . biliyourm elbette kaç yaşında olduğunu. ama çin takviminde bizim yaşımız 30 olarak geçiyor. bu takvimde böyle bi takvim işte

canım aynı yaşyayız seninle . biliyourm elbette kaç yaşında olduğunu. ama çin takviminde bizim yaşımız 30 olarak geçiyor. bu takvimde böyle bi takvim işte
Hımmmmmm.Tamam o zaman fıstığım.Canım ya rumuzun çok zor be güzelim.Ya adını söyle ya da rumuzunun anlamını.Sana daha kolay hitap edebilelim.Ben seni ilk günden beri takip ediyorum.

Teşekkürler serapcım.Güldürdün beni.Bir edebiyatçı olduğum için rumuzuna pek çok hikaye uydurabilirim o yüzden nedeni sormuyorum hayal gücüme bırakıyorum.İlginç bir insansın vesselam.Senden de böyle bir rumuz beklenirdi.

Teşekkürler serapcım.Güldürdün beni.Bir edebiyatçı olduğum için rumuzuna pek çok hikaye uydurabilirim o yüzden nedeni sormuyorum hayal gücüme bırakıyorum.İlginç bir insansın vesselam.Senden de böyle bir rumuz beklenirdi.Bu arad benim adım da Elif.Nilda kızıma koyacağım isimdi.Mucize anlamına geliyor.Ama içime öyle doğuyor ki bebeğim erkek olacak.Zaten Nilda isminden de vazgeçtim.Esila ya da Elvin koymak istiyorum.Keşke kızım olsa da bu ismi ailem sülalem ilk benden duysa.

Harika bir fotoğraf bebişe isim düşünmüşsünüzdür?

ben şirin koymayı düşünüyodum ama eşimin pek içine sinmedi galiba. daha belli değil. bakalım eğer onun dha güzel bi fikri varsa değerlendiririm. yoksa annemin ismi şirin. onu koyarım. bir arada seray düşündüm ser*ay . eşiimin ve benim isimlerimizden oluşuyo diye. azra ya da dila isimlerini de beğeniyorum. ama bi ara eşimle konuşup kararlaştırırız artık.daha çook var doğmasına bebişin zaten

ne o kız serap tahmin işleri almış başını gidiyor

sorma şekerim. felaket yoğun . ama otomatik hesaplamalı olanını bulup koydumen başa beceremeyen ordan bakar artık. bu takvim doğru mu yanlış mı kanıtlamaya çalışıyorum bundan sonrakileri ona göre yapıcaz güme gitmeyelim boşu boşunaa! şu otomatik olanına sen de bak bakayım ya. ilk mesajın altına yazdım. bu çinlilerin ay hesabuı da farklı oluyomuş 2 ay önden gidiyolar bizden çekik gözler

Ikiside dogru cikti bende. Oha falan oldugum tek konu bütün sene nerdeyse hep kiz ben bula bula marta denk getirmisim oda oglan ugrassam denk gelmez altili yani :)
saka saka Allahin dedigi olur.

ya serap yaaaaa kız diyor senin çekik gözlüler, zaten bu işten anlasalar dünyada milyarlarcxa çinli olmazdıı

ay illa hevesimi kursağımda bırakacaksın ha! hiçbişeyin tutmaz mı senin ya! keisn bi yerini yanlış yapmışsındır sen! kırmıycam hevesimii!

bu arada görümcem öldü. kocam geldii gibi apar topar gitti. zırıl zırıl ağlıyo adam. kafam çok bozuk. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…