- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
ay illa hevesimi kursağımda bırakacaksın ha! hiçbişeyin tutmaz mı senin ya! keisn bi yerini yanlış yapmışsındır sen! kırmıycam hevesimii!
bu arada görümcem öldü. kocam geldii gibi apar topar gitti. zırıl zırıl ağlıyo adam. kafam çok bozuk. :çok üzgünüm:
bu arada görümcem öldü. kocam geldii gibi apar topar gitti. zırıl zırıl ağlıyo adam. kafam çok bozuk. :çok üzgünüm:
canım öncelikle başınız sağolsun biraz erken kayıp galiba yaşı da gençtir hasta falan mıydı, sen ist.damısın, keşke adamı yalnız bırakmasaydın canım ya
Cok uzuldum canim basiniz sagolsun gencmiydi hastamiydi neden oldu.Allah rahmet eylesin..
benim 1. cocuğuma göre tutuyomu bakarmısın
dğum tarihi:7.8.80
hamile kaldığımgün:25 eylül 2004
Evet zaten insan kaybedince anliyo sevdigine doyamadigini.Mekani cennet olsun diyelim.Esiniz icin ayri kotu bir durum.Bu arada waterhardningsteel siz yurtdisinda yasmiyormusunuz istanbuldayim demissinizde.Birde isminizin anlami ne cok meak ettim.Beni maruz gorun cok merakliyimda :))
kızlar biri bana yardım ederse çok sevinirim sat 28 mayıs doğum tarihim 9 temmuz 1978 doğru hesapladığımdan emin olmak istedim bilen biri benimkini de hesaplayabilirse çok sevinirimfisfisfis
canım sana da kız çıktı. öğrenince haber verir misin lütfen?
seninki karışık oldu biraz :bbo:şimdi normal bizim ay hesabımıza göre erkek bebek çıkıyor. ama çinlilerin ay hesabına göre 5,ayın ikisi mart ayı oluyo o zamanda kız oluyor bebeğin. bir ay öncesi ve sonrası erkek ama sadece o ay kız bebek.
canim benim bebisimin cinsiyeti bugun belli oldu ve kiz bu takvimi pek anlamadim ama haber edeyim dedim
46 yaşındaydı. 7 çocuğu vardı. istanbuldayım çünkü gidemezdim. kadın israilde yaşıyordu benim vizem yok ki ! aniden oldu .kaldım ben de napim.
canım tekrar başınız sağolsun 7 çocuk düşünemiyorum napıcaklar çok zor allah sabır versin yardımcıları olsun bu arada sen ansılsın kızın nasıl hayatım umarım herşey yolundadır
sağol hülyacım. zor tabi ama herşey insanlar için. ölüm herkesin sonu ama işte insana hiç gelmeyecekmiş zamanı gibi görünüyor.
ben de iyiyim.bebeğim de iyi çok şükür. bizde bi yaramazlık yok.tetanoz aşısı oldum bugün. herşey yolunda çok şükür.
benim fındık pipilim ne yapıyo içerde ?? keyfi yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?