Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

canım öncelikle başınız sağolsun biraz erken kayıp galiba yaşı da gençtir hasta falan mıydı, sen ist.damısın, keşke adamı yalnız bırakmasaydın canım ya

Ayyyy kiz cikti hadi insallahhhhhh dogrudur fena kaptirdim kiza vallahi oglan olursa adapte olmam zor belli olmaz benim isim cocuga pembe pembe seyler giydirir sacinada toka takarim:Roflol:

ben karıştırdım herhalde birinde erkek çıktı birinde kız rabbim bilir en iyisini zaten bunlar takvimle falan olacak işler değil gır gır olsun diye baktım benim böyle bir inancım yok bu tamamen rabbimin yaratmasıyla ilgili o neyi uygun görürse onu yaratır

canım öncelikle başınız sağolsun biraz erken kayıp galiba yaşı da gençtir hasta falan mıydı, sen ist.damısın, keşke adamı yalnız bırakmasaydın canım ya

46 yaşındaydı. 7 çocuğu vardı. istanbuldayım çünkü gidemezdim. kadın israilde yaşıyordu benim vizem yok ki ! aniden oldu .kaldım ben de napim.

Cok uzuldum canim basiniz sagolsun gencmiydi hastamiydi neden oldu.Allah rahmet eylesin..

canım teşekkür ederim. allah razı olsun.46 yaşındaydı gençti daha. mide kanseri olduğu ortaya çıktı. hemen ameliyat oldu. ameliyat olduğu günün sabahı da öldü.eşim 6 aydır görmüyordu ona çok üzüldü. sevdiklerinizden uzak kalmayın sık sık görüşün arkadaşlar .

Evet zaten insan kaybedince anliyo sevdigine doyamadigini.Mekani cennet olsun diyelim.Esiniz icin ayri kotu bir durum.Bu arada waterhardningsteel siz yurtdisinda yasmiyormusunuz istanbuldayim demissinizde.Birde isminizin anlami ne cok meak ettim.Beni maruz gorun cok merakliyimda :))

canım sağol.tabi kardeş kaybetmek zordur allah göstermesin.yurtdışında yaşıyurm. buraya ailemin yanına geldim. istanbuldayım şu an ama dönücem ürdüne. waterhardeningsteel de suyla sertleştirilmiş çelik demek hayatım

kızlar biri bana yardım ederse çok sevinirim sat 28 mayıs doğum tarihim 9 temmuz 1978 doğru hesapladığımdan emin olmak istedim bilen biri benimkini de hesaplayabilirse çok sevinirimfisfisfis

canim benim bebisimin cinsiyeti bugun belli oldu ve kiz bu takvimi pek anlamadim ama haber edeyim dedim

46 yaşındaydı. 7 çocuğu vardı. istanbuldayım çünkü gidemezdim. kadın israilde yaşıyordu benim vizem yok ki ! aniden oldu .kaldım ben de napim.

canım tekrar başınız sağolsun 7 çocuk düşünemiyorum napıcaklar çok zor allah sabır versin yardımcıları olsun bu arada sen ansılsın kızın nasıl hayatım umarım herşey yolundadır

canım tekrar başınız sağolsun 7 çocuk düşünemiyorum napıcaklar çok zor allah sabır versin yardımcıları olsun bu arada sen ansılsın kızın nasıl hayatım umarım herşey yolundadır

sağol hülyacım. zor tabi ama herşey insanlar için. ölüm herkesin sonu ama işte insana hiç gelmeyecekmiş zamanı gibi görünüyor.
ben de iyiyim.bebeğim de iyi çok şükür. bizde bi yaramazlık yok.tetanoz aşısı oldum bugün. herşey yolunda çok şükür.
benim fındık pipilim ne yapıyo içerde ?? keyfi yerinde mi?

bende bu hafta tetanoz aşımı oldum iki gün sürdü ağrısı çok şükür geçti şimdi fındık pipili çook fena oldu hiç durmuyor tekmelerinden iç organlarım zarar görecek diye korkuyorum yaa kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…