- 29 Temmuz 2015
- 553
- 483
- 23
- 32
- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
SAT değil cnm ovülasyon (yumurtlama) tarihin lazım.Birisi bnm için bunu yapabilir mi lütfen gerçekten kafam allak bullak oldu yapamiyorum
d.g 19.12.1992 Sat 13.06.2015
onlara bişey yazma canım, tarihleri girdikten sonra ok de.Slm ya bende bir sey anlamdim bu tarihlerin sonundaki kutulara ne yazcam yardim edin
takvimin olmuş cnm hayırlı olsun
SAT değil cnm ovülasyon (yumurtlama) tarihin lazım.
kız çıkıyor sizin.Anladim cnm. İnternetten yaptigim hesaplamaya gore 28.06.2015 diyor.
kız çıkıyor sizin.
evet canim subata denk gelyo dogum bakalim erken gelmezse tabi :) aminn hepimizin cocugunu sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insaallahh...takvimin olmuş cnm hayırlı olsundemek 7 şubatta geliyor yavru. sağlıkla gelsin inşallah.
12+6 gün demek 13'e 1 gün kalmış demek. yani 1 hafta geride. ve bu oldukça normal -/+7 gün normal diyor hep doktorlar. lekelenmeyi sordun mu peki neymiş? Allah yardımcın olsun cnm, onu sana bağışlasın Rabbim.slm kizlar doktra gttm bugun 14 haftalik olmam gerekrken 12 hafta 6 gunluk cikyo ultrasinda dktr dedi ki 1 hafta ultrasindan ultrasona degsr dedi bisey olmaz ve dun geceden beri kahverengi lekelenmem var onun icin gttim.. dua edin bana
Adetten itibaren 14 say, daha pratik bir çözüm gelmedi aklımaben yumurtlama tarihimi bilmiyorum doğumdan sonra sadece 1 defa adet oldum o ay hamile kaldım ben ne yazacagım
Adetten itibaren 14 say, daha pratik bir çözüm gelmedi aklıma
Allah gönlüne göre versin, hayırlısı olsunçin takvimi erkek diyordu bu kız dedi inşallah kız olur
kız çıkıyorkızlar merhaba sürekli okuyorum ama yeni kayıt oldum biri benimkinede bakabilirmi tutacakmı merak ediyorum doğum tarihim 16.07.1982 tahmini yumurtlama 17.04.2015 tşk
yormussun kendini dedi lekenme icin benim daha buyuk bi sorunum var ense kalinligi cikti nt.1.9 aminiyosentez yaptr dio dktr yaptrmiycam cok riskliymis bebek dusebilyomus. 2li testede gec kaldim zaten moralim alt ust lutfen dua edin iki hafta sonra 3lu taramaya cagrdi beni doktr...12+6 gün demek 13'e 1 gün kalmış demek. yani 1 hafta geride. ve bu oldukça normal -/+7 gün normal diyor hep doktorlar. lekelenmeyi sordun mu peki neymiş? Allah yardımcın olsun cnm, onu sana bağışlasın Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?