Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

slm kizlar doktra gttm bugun 14 haftalik olmam gerekrken 12 hafta 6 gunluk cikyo ultrasinda dktr dedi ki 1 hafta ultrasindan ultrasona degsr dedi bisey olmaz ve dun geceden beri kahverengi lekelenmem var onun icin gttim.. dua edin bana

slm kizlar doktra gttm bugun 14 haftalik olmam gerekrken 12 hafta 6 gunluk cikyo ultrasinda dktr dedi ki 1 hafta ultrasindan ultrasona degsr dedi bisey olmaz ve dun geceden beri kahverengi lekelenmem var onun icin gttim.. dua edin bana
12+6 gün demek 13'e 1 gün kalmış demek. yani 1 hafta geride. ve bu oldukça normal -/+7 gün normal diyor hep doktorlar. lekelenmeyi sordun mu peki neymiş? Allah yardımcın olsun cnm, onu sana bağışlasın Rabbim.

kızlar merhaba sürekli okuyorum ama yeni kayıt oldum biri benimkinede bakabilirmi tutacakmı merak ediyorum doğum tarihim 16.07.1982 tahmini yumurtlama 17.04.2015 tşk

12+6 gün demek 13'e 1 gün kalmış demek. yani 1 hafta geride. ve bu oldukça normal -/+7 gün normal diyor hep doktorlar. lekelenmeyi sordun mu peki neymiş? Allah yardımcın olsun cnm, onu sana bağışlasın Rabbim.
yormussun kendini dedi lekenme icin benim daha buyuk bi sorunum var ense kalinligi cikti nt.1.9 aminiyosentez yaptr dio dktr yaptrmiycam cok riskliymis bebek dusebilyomus. 2li testede gec kaldim zaten moralim alt ust lutfen dua edin iki hafta sonra 3lu taramaya cagrdi beni doktr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…