Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

cok tesekurler canım alahım saglıklı olsunda ıkı kızım var 3 cününde erkek olmasını ıstıyorum tabıkıde sende gule gule dogur buyut bebegını alahın izniyle insallh

ben denedim bunu uc hamilelik ikisi dogru sonuncuyu daha ogrenemedik ama bunda erkek cikyo iki haftamiz kaldi ogrenmek icin bakalim buda dogrumu..

ilk bebegimi kaybettim o kiZdi dogru cikti ikinci oglum oldu oda dogru cikti simdi ise ucuncu ama ikinci cocugum erkek cikyo hayrlisi sadece saglik istiyorum rabbimden hayrli evlat nasip etsin herkese :) simdi 13 hafta 6 gunluk hamileyim bide yukarda hamilelik takvimin nasil yapicam rica etsem yardm edrmsnz...

Allah cennette kavuştursun cnm, üzüldüm. İnşallah rabbim önce sağlık versin cümlemize.
tabii ki yardım ederim cnm yukarıda kullanıcı adının üstüne gel, tıklama sadece üstüne gelip bekleyince bi pencere açılıyor, oradan kişisel bilgilere tıkla. açılan sayfada hamilelik takvimi satırını göreceksin alta doğru. o kutuya doğum yapacağın tahmini tarihi yaz ama arada tire olsun, mesela bnm 19-12-2015. bu şekilde bebeğin geleceği tarihi yazıp aşağıda değişiklikleri kaydete tıkla ve takvimin hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…