- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
hahahah benimde gönlümden erkek geçiyor allah nasip ederse inşallah ağzından bal damlıyor valla.erkek çıktı cnm
Ya banada bakin nasil yapcam hic anlamadim lutfeennhahahah benimde gönlümden erkek geçiyor allah nasip ederse inşallah ağzından bal damlıyor valla.
cnm mesajını aldım, ama bilgi eksik. doğum tarihinle ovülasyon tarihin gerekli, son adet tarihin değil. yazarsan yardımcı olurum.arkdslar ben beceremedım yardım edrmısınz banada
Banada bakarmisiniz lutfenrica ederim ne demek, hayırlısı olsun
Ovulasyan tarihi ne oluyoki ben onu bilemiyorumbilgilerini verirsen tabi bakarım sevgicim, ovülasyon ve doğum tarihlerin gerekli sadece
Banada bakarmisiniz lutfenben anlamadin nasil oldugunu 28 haziran 1989 dogumum.21 nisan adet baslangicim
yardımcı olurum tabi ama doğum tarihiniz ve ovülasyon (yumurtlama) tarihiniz gerekli.O
Ovulasyan tarihi ne oluyoki ben onu bilemiyorum
23 03 1977 06 22 2015 umarım olur cok merak edıyorumcnm mesajını aldım, ama bilgi eksik. doğum tarihinle ovülasyon tarihin gerekli, son adet tarihin değil. yazarsan yardımcı olurum.
erkek çıktı cnm23 03 1977 06 22 2015 umarım olur cok merak edıyorum
Amin Allah razı olsun, hepimiz inşallah. Allah gönlüne göre versin cnm.cok tesekurler canım alahım saglıklı olsunda ıkı kızım var 3 cününde erkek olmasını ıstıyorum tabıkıde sende gule gule dogur buyut bebegını alahın izniyle insallh
hadi bakalım tutacak mıben denedim bunu uc hamilelik ikisi dogru sonuncuyu daha ogrenemedik ama bunda erkek cikyo iki haftamiz kaldi ogrenmek icin bakalim buda dogrumu..
Allah cennette kavuştursun cnm, üzüldüm. İnşallah rabbim önce sağlık versin cümlemize.ilk bebegimi kaybettim o kiZdi dogru cikti ikinci oglum oldu oda dogru cikti simdi ise ucuncu ama ikinci cocugum erkek cikyo hayrlisi sadece saglik istiyorum rabbimden hayrli evlat nasip etsin herkese :) simdi 13 hafta 6 gunluk hamileyim bide yukarda hamilelik takvimin nasil yapicam rica etsem yardm edrmsnz...
Slm ya bende bir sey anlamdim bu tarihlerin sonundaki kutulara ne yazcam yardim edin[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?