- 1 Aralık 2014
- 299
- 371
- 133
- 41
- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
erkek çıkıyor tuubacım sanafolik arkadaşım çok heveslendim ya zahmet olmazsa benimkine de bi bakar mısın ovulasyon 14 mayıs 2015 diye düşünüyorum doğum tarihim de 30 haziran 1984
erkek çıkıyor tuubacım sana
amin cnm elbette önce hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar. hakkınızda hayırlısı olsun. rica ederim.en son kontrole 8 haftslıkken gitmiştik dr kalp atış sayısına bakarak %70 erkek demişti. eşim oğlum deyip duruyor :) %30 ihtimali yok sayıyor bile :) hayırlısı olsun diyorum ben de . eli ayağı sağlam akıl sağlığu yerinde imanlı salih bi evlat olsun da kız erkek farketmez :) teşekkür ederim bu arada
bu testi yapabilmek için tahmini de olsa bi ovülasyon tarihi vermelisin crazycim. ilişki günlerini hatırlayabilirsin belki mesela ya da hamile olduğunu öğrendiğin günden geriye 14 sayabilirsin.folik canim benim musaitsen bana bakar misin?son adet tarihim 28 mart yani 28.03.2015 ovulasyom tarihimi tam bilmiyorum cunku pkoluydum ben bi duzenim yoktu..dogum tarihimde 15.04.1990
Bitanem oncelikle cevap attigin icin cok tsk ederim 11.04.2015 tahminen diyelim ozaman kuzum dogum tarihmde 15.04.1990..kuzum ogrendigimde ben ustune gordum anlamadm yeni evliym o yuzden iliski gunlerinide hesaplayamiom hareketli bi aydi:)cok tsk ederm simdidenbu testi yapabilmek için tahmini de olsa bi ovülasyon tarihi vermelisin crazycim. ilişki günlerini hatırlayabilirsin belki mesela ya da hamile olduğunu öğrendiğin günden geriye 14 sayabilirsin.
hahhah ilahiBitanem oncelikle cevap attigin icin cok tsk ederim 11.04.2015 tahminen diyelim ozaman kuzum dogum tarihmde 15.04.1990..kuzum ogrendigimde ben ustune gordum anlamadm yeni evliym o yuzden iliski gunlerinide hesaplayamiom hareketli bi aydi:)cok tsk ederm simdiden
Ayy canim benim ck tesekkur ediyorum 11haftamda erkek dedi 15 te yuzde 90kiz dedi cok sagol kiyamam yoruldunCRAZYBEL cnm baktım, senin için 7-16 nisan haftası her gün ilişki olabileceğini düşünerek üşenmedim tek tek, gün gün baktım sonuç değişmedi, hep kız çıkıyor
rica ederim ne demek, hayırlısı olsunAyy canim benim ck tesekkur ediyorum 11haftamda erkek dedi 15 te yuzde 90kiz dedi cok sagol kiyamam yoruldun
hayırlısı olsun cnm iyi baramlarIyi bayramlar... Benim testte kız çıkıyor.ama doktor 12.haftada erkek dedi.benim içime kız doğuyor.bAkalım sonuç ne olucak
Canim bi karnini ceker misin benimki yayvam gibi kalcam cikmis gibi normalde yoktur yanlarimda cikti 11 de erkek dediler simdi kiz dedilerIyi bayramlar... Benim testte kız çıkıyor.ama doktor 12.haftada erkek dedi.benim içime kız doğuyor.bAkalım sonuç ne olucak
bu testi yapabilmek için tahmini de olsa bi ovülasyon tarihi vermelisin crazycim. ilişki günlerini hatırlayabilirsin belki mesela ya da hamile olduğunu öğrendiğin günden geriye 14 sayabilirsin.
bilgilerini verirsen tabi bakarım sevgicim, ovülasyon ve doğum tarihlerin gerekli sadecefolikcim banada bakarmısın rica etsem
bilgilerini verirsen tabi bakarım sevgicim, ovülasyon ve doğum tarihlerin gerekli sadece
erkek çıktı cnmdoğum tarihim 01.10.1987 ovilasyon günüm doktora gittiğimde çatlama aşamasında demişti.yanii 4 temmuz teşekkür ederim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?