Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

folik arkadaşım çok heveslendim ya zahmet olmazsa benimkine de bi bakar mısın ovulasyon 14 mayıs 2015 diye düşünüyorum doğum tarihim de 30 haziran 1984

erkek çıkıyor tuubacım sana

en son kontrole 8 haftslıkken gitmiştik dr kalp atış sayısına bakarak %70 erkek demişti. eşim oğlum deyip duruyor :) %30 ihtimali yok sayıyor bile :) hayırlısı olsun diyorum ben de . eli ayağı sağlam akıl sağlığu yerinde imanlı salih bi evlat olsun da kız erkek farketmez :) teşekkür ederim bu arada

amin cnm elbette önce hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar. hakkınızda hayırlısı olsun. rica ederim.

Kiz <3 Ben de öyle hissediyorum. Hadi insallah cok istiyoruz kizimiz olsun.

folik canim benim musaitsen bana bakar misin?son adet tarihim 28 mart yani 28.03.2015 ovulasyom tarihimi tam bilmiyorum cunku pkoluydum ben bi duzenim yoktu..dogum tarihimde 15.04.1990

folik canim benim musaitsen bana bakar misin?son adet tarihim 28 mart yani 28.03.2015 ovulasyom tarihimi tam bilmiyorum cunku pkoluydum ben bi duzenim yoktu..dogum tarihimde 15.04.1990
bu testi yapabilmek için tahmini de olsa bi ovülasyon tarihi vermelisin crazycim. ilişki günlerini hatırlayabilirsin belki mesela ya da hamile olduğunu öğrendiğin günden geriye 14 sayabilirsin.

bu testi yapabilmek için tahmini de olsa bi ovülasyon tarihi vermelisin crazycim. ilişki günlerini hatırlayabilirsin belki mesela ya da hamile olduğunu öğrendiğin günden geriye 14 sayabilirsin.
Bitanem oncelikle cevap attigin icin cok tsk ederim 11.04.2015 tahminen diyelim ozaman kuzum dogum tarihmde 15.04.1990..kuzum ogrendigimde ben ustune gordum anlamadm yeni evliym o yuzden iliski gunlerinide hesaplayamiom hareketli bi aydi:)cok tsk ederm simdiden

hahhah ilahi anladım tamam cnm tarih ne kadar net olursa sonuç da o kadar net olur sonuçta, hemen bakıyorum.

CRAZYBEL cnm baktım, senin için 7-16 nisan haftası her gün ilişki olabileceğini düşünerek üşenmedim tek tek, gün gün baktım sonuç değişmedi, hep kız çıkıyor

banada erkek dedi takvim bakalım daha cok var bir kızım var cinsiyet önemli değil kızımdan cok memnunum bir kız daha olsa iyi olabilirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…