- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
Ototmatikle simdiki oglumu hesapladim kiz diyor .
takvimde kiz diyor. Simdiki hamileligimdede kiz diyor . Malesef ikiside tutmadi
Bu arada normal takvimle bakarken 1 yas fazla bakacaksiniz yasiniza bu cinliler bir yil fazla sayiyor.
Serap cığım banada bakar mısın bitürlü anlamadım ben tüm sayfalarıda okudum ama anlamadım d.t:23/09/1974 sat 26/08/2007 birde kızım var 4 yaşında onunki tutuyormu bilmiyorum onunki tersi çıkarsa bu da ters çıkar belki kızımda SAT23/01/2003 tü. şimdiden çoook teşekkür. hayırlısı olsun herkese
Bende süphelenmeye baslamistim kereta yillardir kandirdi bizi ama ben hemen caktim
Biz en iyisi kiz derse erkek, erkek derse kiz anlayalim :)
vala lcanım bi snee belirliycez. o seneyi tarıycaz artık. eniyisibaşı önü arkası istediğin cinsiyetten olan ayıları seçmek tabi. ama sadece bu olmaz artı başka yöntemler uygulıycaz. ve tabi en önemlisi de Allah'ın izni. dua edicez bi de. bence tuttururuzzz! ama inşallah o zmana kadar bu takvimi kaybetmem! bi yerlee kopyalamak lazım şimdiden bi de link yok olursa yandık kafamçokkarıştı
Serap cım burda ilginç bi durum var ben kızıma reglimin 14. günnce değil ocak 30 da hamile kaldım yani şubat değil ocak bu damı kız yaaa erkek olsa keşke yaa
Okadar kusur kadi kizindada olur canim, idare et artik.Bende memnun degilim sonuctan ama naparsin iste .Ama Allah bilir 100% dogduktan sonra belli olur cinsiyeti
QUOTE=waterhardeningsteel;1055282]Demekki hayırlısı böyleymiş hayatım. bakıyourm da hala içten içe de umudun var hani ha ! :1rolleyes: bi de kız çıkıyo mu bebiş? Allahtan umut kesilmez tabi !
valla takvim yanılıyor ama çok değil. Ben Allah izin verirse ikinci bebişe cesaret edebilrisem bu takvimden faydalanmayı düşünüyorum. diğer yöntemlerle tabi. sen de eğer gözün keserde 3 numarayı düşünürsen sadece reglin bittikten sonraki iki gün korunmasız ilişkiye gir. o zaman kızı daha kolay tutturursun hayatım.ben şahsen öyle yaptım. hamile olduğumu öğrendiğim gün emindim kızım olacağından :dance:
benim doğum tarihim 23.01.1978 son adet 31.07.2007 lütfeen benimkinede bakarmısın içimden kız geçiyor bakalım hayırlısı şimdiden teşekkürler
kız çıkıyor hayatım bu takvime göre. hem de başı sonu ön arkası hep kız. yani şöyle diyelim eğer senin bebeğin erkek çıkarsa bu takvim doğruluğunu kesinlikle yitirir! ve hatırladığım kadaruyla doktorun erkeğe benziyor demişti. bebeğinin erkek olduğunu 10. 11. haftada duyan çok tanıdığım var. eğer erkekse senin bebek ki büyük ihtimal öyle ben bu takvimi de elieyeceğim artık !
arkadaslar once test ettik sonra buraya koyduk! tutuyor hepimizde ! umarim yardimci olurrr ! yasinizin ustune 9 ay eklemeyi unutmayin yaparken ama tamam mi ?
aha bu da otomatik hesaplayan cinsi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?