Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

Ototmatikle simdiki oglumu hesapladim kiz diyor .

takvimde kiz diyor. Simdiki hamileligimdede kiz diyor . Malesef ikiside tutmadi

Bu arada normal takvimle bakarken 1 yas fazla bakacaksiniz yasiniza bu cinliler bir yil fazla sayiyor.

Ototmatikle simdiki oglumu hesapladim kiz diyor .

takvimde kiz diyor. Simdiki hamileligimdede kiz diyor . Malesef ikiside tutmadi

Bu arada normal takvimle bakarken 1 yas fazla bakacaksiniz yasiniza bu cinliler bir yil fazla sayiyor.

sen anlamazsınnnnn! senin oğlun aslında kız ama sen onu erkek zannediyousn. çinlilerinhesabına göre erkekler de kız oluyo zatenn!
şekerim ya conception dat ediyor. conception date dediği de hamile kaldığın gün. döllenme günü. bu d ayumurtlama günüyle aynı işte. tabi yumurtlama günü adet döngün kaç gün ise 14 gün çıkararark bulunuyo işe 30 günde bir oluyosan 30-14 = sat tan 16 gün ilerisi falan filan. ortalama olarak böyle bulunuyor işte. o yüzden ben 14 gün ekliyourm. sende komple yanlış çıktı.

yelizciğim. kızın erkek çıkıyor, şimdi ki de kız çıkıyor hayatım ! :a015: off! inşallah böyle tersi çıkıyodur. iri kız madem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu sefer ki de erkek olur di mi? hadi hayırlısı bakalımmm

Bende süphelenmeye baslamistim kereta yillardir kandirdi bizi ama ben hemen caktim
Biz en iyisi kiz derse erkek, erkek derse kiz anlayalim :)

aman yaa! keyfimi bozdun kız! ne güzel tutuyodu herkeste nerden çıktın sen bee! neyse zaten 93% mü ne tutuyomuş. e 7% lik dilimin içinde sen de varsn demek ki.

ben sana öle diyorıum ama hayırlısı güzelim.ilki de hesapsız geldi ikinci de hasapsız gelir garantiii....herkes arkası erkek diyor ama bakalım.kızımı erkeğe benzetiyolar çatıyo kaşlarını.anası gibi erkek fatma benim kızım...iii kide doğurmuşum kız yada erkek hayırlı evlat olsunlar inşşşşş:dance:

Serap cım burda ilginç bi durum var ben kızıma reglimin 14. günnce değil ocak 30 da hamile kaldım yani şubat değil ocak bu damı kız yaaa erkek olsa keşke yaa

Serap cım burda ilginç bi durum var ben kızıma reglimin 14. günnce değil ocak 30 da hamile kaldım yani şubat değil ocak bu damı kız yaaa erkek olsa keşke yaa

yeliz zaten eğer adetten temizlenir temizlenmez korunmasız ilişkiy egirersen bebk genellikle kız oluyo anacım. bu çoook yüksek bi ihtimal. ilki kız olduğu için inşallah bu evladın da erkek olur! benim de kızım oluyor ve ben çok istedim kızım olmasını ama bundan sonrakini de erkek istiyorum kısmetse.
gördüğün gibi takvimin her dediği çıkmıyor. kızına erkek demişti buna da kızdedğinie göre belki bu da tutmuyordur. iki yöntem daha var karnına doğru yüzüğünü sallandırıyosun daire çizerse yüzük kız oluyor bebek. bid e eğer 11 haftalıkken 2li test yaptırdıysan orda çıkan beta hgc hormon oranından da tahminde bulunulabiliyor. ay inşallah bu sefer ki erkek olur canım önülden diliyourm sana yakışıklı hayırlı bi oğluş!

Okadar kusur kadi kizindada olur canim, idare et artik.Bende memnun degilim sonuctan ama naparsin iste .Ama Allah bilir 100% dogduktan sonra belli olur cinsiyeti

Demekki hayırlısı böyleymiş hayatım. bakıyourm da hala içten içe de umudun var hani ha ! :1rolleyes: bi de kız çıkıyo mu bebiş? Allahtan umut kesilmez tabi !
valla takvim yanılıyor ama çok değil. Ben Allah izin verirse ikinci bebişe cesaret edebilrisem bu takvimden faydalanmayı düşünüyorum. diğer yöntemlerle tabi. sen de eğer gözün keserde 3 numarayı düşünürsen sadece reglin bittikten sonraki iki gün korunmasız ilişkiye gir. o zaman kızı daha kolay tutturursun hayatım.ben şahsen öyle yaptım. hamile olduğumu öğrendiğim gün emindim kızım olacağından :dance:

kızlar cinsiyetini henüz bilmeyenlere buradan bakıp deneyelim. öğrendikçe sonuçları alalım . cinsiyet takvimi istatistiği diye başlık açtım burda tutan veya tutmayanları oraya yazıcam. o başlıkta da cinsiyeti bilenleri ya da halihazırda çocuğu olanları deniyourz takvimde. maksat yüzde kaç doğru çıkıyro onu anlamak.

QUOTE=waterhardeningsteel;1055282]Demekki hayırlısı böyleymiş hayatım. bakıyourm da hala içten içe de umudun var hani ha ! :1rolleyes: bi de kız çıkıyo mu bebiş? Allahtan umut kesilmez tabi !
valla takvim yanılıyor ama çok değil. Ben Allah izin verirse ikinci bebişe cesaret edebilrisem bu takvimden faydalanmayı düşünüyorum. diğer yöntemlerle tabi. sen de eğer gözün keserde 3 numarayı düşünürsen sadece reglin bittikten sonraki iki gün korunmasız ilişkiye gir. o zaman kızı daha kolay tutturursun hayatım.ben şahsen öyle yaptım. hamile olduğumu öğrendiğim gün emindim kızım olacağından :dance:[/QUOTE]

Fakirin ekmegi umut :) Bugün kontroldeydim acar acmaz pipiyi gösterdi hain mahsus yapiyo ben biliyorum

Dedigin gibi üc numaraya cesaret edersem takvimlere bakarim birde senin dedigin yöntemide duymustum ama gec duydum onu denerim artikin CADIARZU

Fakirin ekmegi umut :) Bugün kontroldeydim acar acmaz pipiyi gösterdi hain mahsus yapiyo ben biliyorum

Dedigin gibi üc numaraya cesaret edersem takvimlere bakarim birde senin dedigin yöntemide duymustum ama gec duydum onu denerim artikin CADIARZU[/QUOTE]

AH ŞEKERİM. YAPARLAR ERKEK MİLLETİ DİİL Mİ ! HAYATTA DA AYNIII ANA RAHMİNDE DE AYNI BUNLARR ! İŞLERİ GÜÇLERİ ORALARINI SALAYYIP GEZMEK ZATEN sırnaşık şey SEN DE ARTIK İYİ BİR KAYNANA OLURSUN GELİNLERİN DE KIZLARIN OLURLAR. ŞANSLI GELİNLER OLACAKLAR ZİLİİLER DESENE SENİN GİBİ KIZ MERAKLISI KAYNANANYA DÜŞECEKLER NE GÜZEL

Merhaba waterhardeningsteel benim öncelikle otomatik mi doğru diğerimi.2009 da tekrar hamile kalmak istiyorum 2 oğlum var .ne zaman kızı tutturabilirim .doğum tarihim 21.07.1971

canım walla ne diyim. süpersin.. ben de dün cinsiyetini öğrendim.. KIZ... biliyosun bana yapılan bütün tahminler ve de bütün takvimler erkek diyodu... bi tek senin hesaplayıcın kız diyodu... hakkaten doktor dün yüzde yüz değil ama çok yüksek ihtimal kız dedi... emin olduğu zaman da yazarım artık...

valla bayanlar doğruyu söylemek gerekirse bu takvim % 90 tutuyo. Ben bu testi ailemin bütün doğuran kadınların da denedim. hemen hemen hepsinde tuttu. hatta kendi kızımda bile tuttu. Şimdi 2. bebeği doğurmak istiyorum. Önce Allah sonra bu takvime göre bakacam artık. Eğer hakikaten tutturabilirsem burdan yazarım. birde reglden sonra yapılan ilişkiden doğan bebek kız oluyor. söylentilere göre yumurtlama döneminde yapılan ilişkiden doğan bebekler erkek oluyomuş. öyle duymuştum. test edicem artık. tabi öcne hayırlısı olsun. Allah ne verirse hakkımızda hayırlısını veriyor ama biz insanoğlu anlamıyoruz.

arkadaslar once test ettik sonra buraya koyduk! tutuyor hepimizde ! umarim yardimci olurrr ! yasinizin ustune 9 ay eklemeyi unutmayin yaparken ama tamam mi ?

aha bu da otomatik hesaplayan cinsi!

Canim ya ben denedim yanlis yapmisim ilkinde tekrar yaptim olmadi sen bakarmisin bide canim bi zahmet.

Dogum tarihim 18.10.1982

Son adet tarihim 16.07.2007

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…