Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

ay çok özür dilerim ama bende baktım baktım bir türlü yapamadım waterhardingstell 25.07.1982 doğum tarihim sat ise 9 nisan bakarsan çok sevinirim teşekkürler şimdiden

maşallah hayırlı uğurlu olsun. hülya dda yanlış çıktı demişti ama hesapladık tekrar yanlış yapmış onun da doğru çıktı. bir tek cananın kızını tutturamadık şimdiye kadar. daha fazla denemeye ihtiyaç var arkadaşlar cinsiyeti belli olanlarda doğum tarihlerini ve son adet tarihlerini yazsınlar. hesaplayalım bakalım yüzde kaç tutturuyor bu takvim

waterhardeningstell canımmm testin doğru çıktı erkek dedin bana dün gittik erkekmiş kızlar inanmakta fayda var hakkaten çıkıyor teşekkürler hayatım öpüyorum

serap ben 29 da düşünüyom diğerini nasıl yapcazzzzz

vala lcanım bi snee belirliycez. o seneyi tarıycaz artık. eniyisibaşı önü arkası istediğin cinsiyetten olan ayıları seçmek tabi. ama sadece bu olmaz artı başka yöntemler uygulıycaz. ve tabi en önemlisi de Allah'ın izni. dua edicez bi de. bence tuttururuzzz! ama inşallah o zmana kadar bu takvimi kaybetmem! bi yerlee kopyalamak lazım şimdiden bi de link yok olursa yandık kafamçokkarıştı

waterhardeningstell canımmm testin doğru çıktı erkek dedin bana dün gittik erkekmiş kızlar inanmakta fayda var hakkaten çıkıyor teşekkürler hayatım öpüyorum

canım hayırlı uğurlu olsun. ALlah sağlıkla kucağınalıp büyütmeyi nasip etsin. çok sevindim :dance:hem oğluşun olacağına hem takvimin bi doğru daha tutturmasına!

2.yi ne zaman yapsak kiiiiiiii

güldenn! ben kızım 1 yaşını doldurunca ikinciye kalayım diyorum alah izin verirse.hani yaşım da çok genç değil ya o yüzden. ama bilmiyourm doğum yaptıktan sonra da buna cesaret edebilir miyim. hani hamileliğin son ayları zor geçerse çocuk bakmak zorsa bi daha 4 5 sene düşünemezsin cesaret edemezsin diyen d evar aman doğur ikinciyi de bir iki yaşındayken diğeri gelir. ikisi birden büyür çıkar diyen de var. aslında istemiyourm ama kızımın kardeşsiz almasına da içim elvermiyor. vala ne yapim bilmiyorum. sen doğurdun nasıl cesaretin varmı tekrar bir hamileliğe doğuma bebek sahibi olmaya?

canım hayırlı uğurlu olsun. ALlah sağlıkla kucağınalıp büyütmeyi nasip etsin. çok sevindim hem oğluşun olacağına hem takvimin bi doğru daha tutturmasına!

CANIM BENİM İÇİNDE DUA ET BÜTÜN TESTLER ERKEK DİYOR AMA DR. ISRARLA KIZ DİYOR BENCEDE BENİM KARNIMDAKİ ERKEK YANİ UMARIM SANIRIM İNŞALLAH KEŞKE LÜTFEN TANRIM

CANIM BENİM İÇİNDE DUA ET BÜTÜN TESTLER ERKEK DİYOR AMA DR. ISRARLA KIZ DİYOR BENCEDE BENİM KARNIMDAKİ ERKEK YANİ UMARIM SANIRIM İNŞALLAH KEŞKE LÜTFEN TANRIM

canım ne diyebilrilm ki. annenin içine doğançıkar bence. zaten ancak doğduğunda emin olabiliyoruz. ki seninkinin iki tetisi bi pipisi bile görünmüştü. hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin. doğumda sürpriz olacakmış gibi geliyor bana da ! stres yapma kendine. içinde taşıyan sensin en iyi sen bilirsin. ama hayırlı olması için dua et lütfen tamam mı?

Ay birde benim hesaba bakarmisin. Adetime 14 gün ekleyince kiz diyor ???
otomatikten öyle cikti.Dogrumu yaptim.
7 subat 1976
sat 14 mart 2007

evet kız diyor valla. adet gününde hamile kalamazsın ya . mecburen yumurtlama zamanını hesaplıycaz. sen de de yanıldık anacım.ya da regl olurken yumurtladın sırnaşık şey neyse. hata payı etti 3

Öyle ayni gün olamaz ama hesaplar hep öyle yapildigi icin acaba 14 gün eklemedenmi yapmaliyiz acaba ? eklememiz gerektigi orda yaziyormu (ingilizce bilmiyorum cok )
Normal takvimde dogru cikiyordu cünki. himmmm

Serap cığım banada bakar mısın bitürlü anlamadım ben tüm sayfalarıda okudum ama anlamadım d.t:23/09/1974 sat 26/08/2007 birde kızım var 4 yaşında onunki tutuyormu bilmiyorum onunki tersi çıkarsa bu da ters çıkar belki kızımda SAT23/01/2003 tü. şimdiden çoook teşekkür. hayırlısı olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…