- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
bu arada sen çınarlıyı araştrdnmı nasıl fıyatları odaları falan
evet canım bnde 34 haftalığım aynı zamnda yapıcaz sanırımzemuszemusgerci benım erken doğum rıskım var ama... ben özel izmir hastanesine gıdıyorum odaları tek kışılık ve fıyatıda uygun olduğu ıçın..benım gttığım hastanede vermıolar galıba hatta yatak koruması aldırıolar eczaneden..çantanı hazrla derım ben ilk önce onu hazrladım bebek bezi orkıd alıcaksın nasılsa ıkı-uç tanede cantana koyarsn hazrlı olmuş olursun
arkadaşlar 20 tane bebek bezi fazla değilmi günde 7 tane değişirmi ilk günler üç günler acaba ?
arkadaşlar ben bu arada haziran sonu temmuz başı annesi olucam inş. ve çok sıcak memlekette izmirdeyim bebeğime anne sütü dışında su vermem gerekirmi siz ne yapacaksınız verirseniz biberonlamı kaşıklamı vereceksiniz ve miktar olarak gunde ne kdr?
biberon olmas herhade emmeyi bırakabilir kaşık daha ii sanki deilmi?
20 çok tabi ama yeni doğan bebekler ilk zamanlarda sıvı kaka yaptıklarından altları günde 7-8 kere değişir.zaten o sıvı kakada ne kdr primada kullansan mutlaka bellerinden taşar bezle beraber zıbınlarıda değişir :)
bu arada ilk bi kaç gün bebeğinizin kakası yeşilimsi olabilir bu anne karnında beslenişinden kaynaklanan dışkıların atılmasıdır.bi kaç gün içinde sarıya döner endişelenmeyin yani.bilen vardır belki ama bilmeyenler için yazayım dedim
Kendim ıçin:
1 Takım Gecelik(Biri sabahlıklı)
1 Çift Terlik
2 Adet Pamuklu ıç Çamaşırı
1 Adet Emzirme Sütyeni
10 Adet Göğüs Pedi,
Göğüs temizleme Mendili
2 Peket Hijyenik Ped!! bunu kullanmıyorsun zaten hastane vermez ise bebek bezi koyma durumun var kanama öyle adet kanaması gibi değil yani
Diş Fırcası,Diş Macunu,Toka,El Aynası ve Tarak
Kirli Poşeti
Lahusa Tacı(geceliklere uygun)
Tahlil Dosyası evlilik ve nüfus Cüzdanı
Fot.Mak.Kamera ve Şarj aletleri
Bebeğim ıçin:
1 Takım 5li Hastane Çıkışı
ıç dış Zıbın
1 Çift Patik
1 adet Ağız Mendili
20 Adet Bebek Bezi,Alt açma Örtüsü
1 Paket Islak Mendil
bunlar yeterde artar bilebilmiyorumkismileyataktan kalkıpta kıyafet zırt pırt değiştirecek zamanın olmayacak
verecekler bebeği kucağına nerdeyse 30 dak bir emzirecen süt az geldiği için bebek 15-20 dak memede duracak
geri kalan zamanda yorgunluktan uyuyacan
zaten ilk günden meme kremi pişik kremi ihtiyacın hiç olmuyor
haziranda olsa ankaradasın pamuklu battaniye alsan iyi olur (bebek için)
ayrıca bebeye ağustosta da doğsa aralıktada doğsa su verilmiyor bunun için kaşık biberon gerekmiyor
ben sezeryan olacağım herhalde 2-3 gün kalırım bilmiyorum tabii ama öyle tahmin ediyorum. sizce kaçtane bebek bezi koyayım çantaya.
bunlar yeterde artar bilebilmiyorumkismileyataktan kalkıpta kıyafet zırt pırt değiştirecek zamanın olmayacak
verecekler bebeği kucağına nerdeyse 30 dak bir emzirecen süt az geldiği için bebek 15-20 dak memede duracak
geri kalan zamanda yorgunluktan uyuyacan
zaten ilk günden meme kremi pişik kremi ihtiyacın hiç olmuyor
haziranda olsa ankaradasın pamuklu battaniye alsan iyi olur (bebek için)
ayrıca bebeye ağustosta da doğsa aralıktada doğsa su verilmiyor bunun için kaşık biberon gerekmiyor
YELPAZE YELPAZE!!!! Ateş basıyor.. Hele bi de hastane odasına ha bire misafir gelip gidince nefes alınmıyor..aman unutma...
haklısın bir an önce çantayı hazırlamam lazım hatta ben 2 canta yapayım biri bana biri kızıma sizde öle mi yaptınız.sen neler koymuştun bende onlardan koyayım çantaya
evet tatlım gercekten bnde sevndm yakın yerlerde ıkı hamıle olduğumuza:))) ben tek canta yaptım buyuk bı canta ama valız değil tabi:))) ben yazayım sana bak belkı yardımcı olur
kendım için:
2 takım pijama
bi tane emzrme sütyeni
atlet çorap kilot:)
göğüs pedi 6 tane koydum
orkid
toka,loğusa tacı
çıkarken gymek için bı badi koydum,terlik
foto makınası,şarj aleti falan
bebek için:
6-7 tane bebek bezi
hastane çıkışı
ağız mendili 5 tane
ıslak mendil,pişik kremi ve pudar, sarıtülbent(adettendir)
kolonya ve nazarlık cevşen falan
port bebe
ben ekstra kıyafet koymadımbebeğe hastane cıkışı 10 lu ıkı çift cıkıo zaten bide hastanede bı gun yatırıolar sezeryan olsa bıle bunlar yetrlı bnce haaaa bide çikolata lokumu var tabiii misafiride duşunmek lazımm:)))
bu arada benım oğluşum olacak 34. haftayı bıtrdık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?