- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
biz bugün itibariyle 34+1 haftalıgız bugün kontrolüm var nst ye baglıcaktı doktorum boyunu kilosunuda çok mrk ediyorum bakalım gelince yazarım sizede..
cnm külot çok gerekiyormuş yakın arkadaşım söledi yazık 3-4 tane almış çamaşır yanına çok utandım ama yapıcak bişi yoktu kanlı külotlarımı kayınvalidem yıkadı diyor bana bol bol al dedi
ceydacım 2 pijama koymuşsun keşke bitanesini gecelik yapsan normal doğum da gecelik daha rahat oluyormuş hemşireler gelip sık sık kontrol ediyormuş indir kaldır pijamanı sana eziyet cnm ama yinede sen bilirsin.dogumun nasıl olucak sezeryanmı senin? ben çantamı bu perşembe yada cuma hazırlıcam artık. aldıklarımı annem daha görmedi paketlerinden çıkmadan hepsni görsün istiyorum öle çanta yapıcm ne kdr rahatım dimi :))
ayy evet kontrolden gelınce yaz bnde merak ederım...evet zaten bı gecelık alıcam bnde snradan pişman oldum gecelık koymadığıma..insanın annesyle paylaşmak hoşuna gdıyor demiizemuszemus
nst ye girdim şuan için tık yok.herşey yolundaymış çok şükür.3 hafta sonra yeniden kızımı görmek çok güzel insan özlüyor.sanırım bana benziyecek burnu dudukları yanakları aynı ben :) dr.um artık herhafta geliceksin dedi.maşaallah kızıma 2400 gr olmuş boyumuzda 42.5 cm ii dedi dr. hastane içinde gecelik baktım hiç istedigim gibi yok hep anne işi ben spor ayıcıklı cıvıl cıvıl bişiler istiyom bi kaç yere daha bakıcam
kızlar bebeğe ve kendimize ayrı çanta mı yapmamız lazım yada 1 çanta gerektikçe yanımızdan mı alıyorlar
hiç bi yakınım doğum yapmadı hiç görmedim inanın çok cahilim malesef
ay evvet bunlar güzelmiş birinciyle ikinci hoşuma gitti baya
2 hafta önden gidiosa endişelenme cnm ozmn sen şuan 36 haftalık gibisin erken dogsa bile Allahın izniyle saglıklı dogar 32 den sonra korkulacak bişi yok diolar dr.lar rahatla sen
evet öle tabi sadece tek korkum şuan sezeryana grmek zorunda olabılme ıhtımalım normal doğuma dayanamayabılır bebek dedı neyse napalım sağlıkla doğsunda Allah hayrlı doğum nasip etsin hepimize:Saruboceq:
Meraba canım benimde kireşlenme vardı.Plesentada dr.bebeğin gelişimini iyi buldu benide3 hafta sonra çağırdı.Yani daha gitmeme var.Niye canım bebek normal doğuma dayanamabilirmiş anlamadım CADIARZU bende sordum doğum şeklini bana doğum esnasında vücuttan kolay ayrılır dedi.Sezeryan falan demedi hiç.Zaten sezeryan istemiyorum ama hayırlısı tabi.
yaaa demek senınde kıreçlenme var sen kaç haftalıksın pekii?nasıl durumun ıyıdır ınşallah ne aşamadakı kıreeçlnmen?ne bılııımyaa benım dr öle dedi kireçlenme olunca bebeğe kan akışı besın daha az gdebılıomuş normal doğum sırasında kan gtmez bebeğe riske atarmıyız bılmıyorum dedi bnde sezeryan istemiyorum aslında başka bı doktora gorunup fikir alsammıkı bı kerelığıne... acaba sezeryan yapmak içinmi öle dedi offdoktorlarada guven olmuyo artık(benımle aynı şeyı yaşayıpta soru sorabıleceğim bırınee cok ıhtıyacaım vardı:)
evet öle tabi sadece tek korkum şuan sezeryana grmek zorunda olabılme ıhtımalım normal doğuma dayanamayabılır bebek dedı neyse napalım sağlıkla doğsunda Allah hayrlı doğum nasip etsin hepimize:Saruboceq:
Benim kireçlenme ilk kez 32.hafta görüldü.Şimdi 35teyimBende çok araştırdım canım ama nette doğru düzgün bişi yok.Dr azalmaz dedi doğumun sonlarında görülür dedi.Zaten çok ciddi olsadı sık sık çağırırdı.Normalde kireçlenme olunca bebekte gelişim geliği oluyormuş kireçlemme etkiliyorsa bebeğin karnı küçük bacaklar ve kafa ilerde olurmuş ama benim bebiş normla almış hiç etkilenmemiş dedi zaten kireçlenme görüldükten 9gün sonra çağırdı herşey normal çıkınca 3hafta sonra çağırdı.Şİmdi 1 hafta geçe gidecem bakalım.Ama benim drum zaten sezeryana kesinlikle karşı gerekmedikçe yapmayan bi dr.Arkadaşımla aynı dra gidiyoruz istiyor sezeryan az kaldı doğuma dr yapmıyor.Bende dr gitmeyi bekliyorum çok merak ettim
sen çok sıkma kendini oğluşun etkilenmesin vaktini beklesin.sen doktoruna güven vardır belki bi bildigi artık zorda kalmadıkça sezeryan yapmak yasak ztn.
ben daha konuşmadım sezeryanmı normalmi diye ne zmn belli olur acaba? bide epiduralden korkuom bende bel fıtıgı var normal zamanda bile agrım oluyor epiduralden sonra dahada agrım olurmu acaba
sorma ben epiduralı bırak komple sezeryandan korkuyorumm hele belden ığne duşuncessi cok uzuyo benıama epidural iğne acıtmıyomuşşş korkma o yuzden sezeryan doğumdan sonraasadece dıkışlerı çok acıdı arkadaşımın
kordon kanı ne yaa nasıl oluyo ne zaman yapılıokı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?