İşte Her Şey Kader Kısmet

Unknown34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
342
43
103
Herkese merhabalar,

Abim ile ilgili konu açtım burada, kismeti için buradan bir öğretmenle tanıştı. Benim arkadasimmis gibi. Şimdi her gün okula gidiyor konu da cok fazla dalga geçildiği icin konumu kapatirmistim. Bu yuzden konu açıyorum.

Tesekkurler K.K ve destek olan herkese.

Eski konu

Herkese merhabalar,

Abim ile ilgili konu açtım burada, kismeti için buradan bir öğretmenle tanıştı. Benim arkadasimmis gibi. Şimdi her gün okula gidiyor konu da cok fazla dalga geçildiği icin konumu kapatirmistim. Bu yuzden konu açıyorum.

Tesekkurler K.K ve destek olan herkese.

Eski konu
eski konunuzu az önce okudum.

Buradan biriyle tanıştırdınız yani. Ay çok merak ettim.

Nasıl oldu ? Biraz anlatsanız.

Ayyy acaba benim tahmin ettiğim öğretmen mi?
Siz konunuzu açtığınızda aklıma o öğretmen hanım gelmişti zira kendi de evlilik ile alakalı konular açıyordu.

Kendisi ile buradan özel mesaj yoluyla iletişime geçtik. Kendisi şanssiz bir evlilik yapmış. Pek de uzun sürmemiş. Çok hoş, güzeller güzeli biri.Önce biz tanıştık, abimin fotograflarini gördü .Allah için hoş adamdir.daha sonra abimin polikliniğine arkadasimmis gibi gittik. Hani geziyorduk sana da merhaba diyelim dedik. Abim akşam aradi kim o diye. Anlattim arkadasim dedim. Yine gelin dedi.Ee biz de gittik tabi Ahahahahaa bu sefer benim işim çıktı. Arkadasimi orada bıraktım. Şimdi sabah 6 da kalkiyor, kizin evine gidiyor, işe birakiyor aksam gidip aliyor. Yemek falan yiyorlar. Kizlar bir aşik ki sormayin. ☺
Merak edenlere mesaj atanlar icin bir edit. Abim hic evlenmedi,bekar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ahhh tühh kaçırmışımm görseydim konunuzu yazardım mutlaka :))))

çok güzel yaa mutlu olsunlar inşallahhh :)

Kendisi ile buradan özel mesaj yoluyla iletişime geçtik. Kendisi şanssiz bir evlilik yapmış. Pek de uzun sürmemiş. Çok hoş, güzeller güzeli biri.Önce biz tanıştık, abimin fotograflarini gördü .Allah için hoş adamdir.daha sonra abimin polikliniğine arkadasimmis gibi gittik. Hani geziyorduk sana da merhaba diyelim dedik. Abim akşam aradi kim o diye. Anlattim arkadasim dedim. Yine gelin dedi.Ee biz de gittik tabi Ahahahahaa bu sefer benim işim çıktı. Arkadasimi orada bıraktım. Şimdi sabah 6 da kalkiyor, kizin evine gidiyor, işe birakiyor aksam gidip aliyor. Yemek falan yiyorlar. Kizlar bir aşik ki sormayin. ☺
Merak edenlere mesaj atanlar icin bir edit. Abim hic evlenmedi,bekar.
ayy süperr benim abime de bul :halay:

ne güzel olmuş valla kısmetin nerden bulunacağı belli olmuyo işte. keşke ciddi bir evlilik sitesi olsa sevdiğimiz evlenmeyen kişileri kaydettireceğimiz. "aşk doktoru" filmi vardı aslında benzer konulu. tesadüfi karşılaşmışlar gibi bir plan kuran bir yer olsa ne güzel olur.

Back
X