Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu iste oglumun bebek odası takımı..

şu kadarını söyliyim gördüğüm en güzel çocuk yatak odası takımı diyebilirim...
renk seçimide modelde harikaa
bilinmişin dışında bir tercih yapmışsınız. bence çok keyifli.
bir denizci eşi olarak oğlum olursa bende bu tarz bir şey seçebilirim. hatta kızım olursada seçerim. öyle renk takıntılarım yoktur. ille pembeler olacak dye bir kaide yok
daha önce yazdıysan kusura bakma canımda ne akdara aldınız takımı?

canım bu arada hani böyle sonradan büyük yatak falan olanlardan mı bu? kaç yaşa kadar kullanabilir yani?

canım bu arada hani böyle sonradan büyük yatak falan olanlardan mı bu? kaç yaşa kadar kullanabilir yani?

canım benım begenmene cok sevındım.. ee denızcı bebegınede boyle oda yakısır zaten ..sen bence bıryandan calısmalara baslaopuyorumnanaktan canım takımı 2500 aldık maskodan... darısı sana ınsallah...

canım bırde buyuyup buyumedıgını sormussun.. buyuyebılen yataklardan canım 14 yasına kadar kullanabılıyo..

Bebişin odası çok güzel olmuş.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Gülücükler kahkalar doldursun bu şirin odayı insallah..Hayırlı doğumlar.

canım bırde buyuyup buyumedıgını sormussun.. buyuyebılen yataklardan canım 14 yasına kadar kullanabılıyo..

bu gün bir kaç kere baktım vallhi cevap yazdın mı diye kaydirigubbakcemile3
sanki acil doğuruyorum hahaha :roflol:
eşimede gödterdim oda çok beğendi...
14 yaşına kadarda süpermiş yahuu

Canıııııııııııım odanıza bayıldım..!akannehir Çoook harika olmuş.. Benim de oğlum olucak bende güzel bir oda hazırlamayı düşünüyorum henüz 4 aylık hamileyim.. Ayyy bayıldım vallah.. Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah..Odanızda güzel ve mutlu günler geçirmeniz dileğiyle... öpüyorum bebişinle seni tatlım..a.s. ha bu arada bişi sorucam cnm yeni dikkatimi çekti.. burası senin evin mi yoksa mağazadan mı çektin.. başka dolapta görünüyor ya merak ettim...! eğer senin evin se duvar kağıtlarını nerden aldığını öğrenebilirmiyim.. !

Son düzenleme:
tek kelimeylee harikaa.çok beğendimm:lepi:
huzurla mutlulukla sağlıkla büyür inş

Bebişin odası çok güzel olmuş.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Gülücükler kahkalar doldursun bu şirin odayı insallah..Hayırlı doğumlar.

cok tesekkurler canım..aminnnn.. neguzel seyler yazmıssın olee...opuyorumnanaktan

bu gün bir kaç kere baktım vallhi cevap yazdın mı diye kaydirigubbakcemile3
sanki acil doğuruyorum hahaha :roflol:
eşimede gödterdim oda çok beğendi...
14 yaşına kadarda süpermiş yahuu

esınınde begenmesıne sevındım tatlım... darısı sıze hadı bakalımkaydirigubbakcemile3

amin canım benım... allahım daha guzellerını nasıp etsın sızede... buarada orası mobılyacı bız daha yerlestırmedık odayı...

Çok güzel bir oda hazırlamışsınız.
Allah sağlık versin yavrunuza...
İlerde denizci olursa şaşırmayın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…