Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

utanmaaklinialirimsmile evlenince napcanıs utanıyom giyememmi diycen ya kaydirigubbakcemile3

o zaman heralde o istemesse biz zorla giyer geçeriz karşılarına kaydirigubbakcemile3
dee bunları istemiycek adam varmıdır o ayrı tabii :roflol:

:roflol::roflol: yaaaaaaaa çok var demi dhaeyvahedigeldismile

senin şafak kaç ki canım??CADIARZU

evet ya bu konuda konuscak cok sey var onlar icin bıkmadan konusurlar ama dedigin gibi bana surpriz yapmıyosun dediginde konuyu kapatmaya bakıyolar yaparım bilmemne deyip susturuyolar bak uyusoldum ohaoldumsmile

ahh ahh o konudan çok fena dertliyim ben mafoldumben
Allah'ın akılları geriden gelen kulları ne olur azcıkun kafanız bassa böyle şeylere yani en azından benim gibi olanlar için yazıyorum bunu
:mymeka:

Kıss benmkide süpriz yapıo sağolsun ama hep belli ediyo yaa yada sölüyo yanlışlıkla, onunda süpriz bi tarafı kalmıo tabii :umursamaz: hiç şaşırdığımı bilmiyorum yanii, hep anlıyorum. Dışarı çıkıcak mesela şuaraya gidiyorum dio napıcasın orda diyorum sölemem süpriz diyo e bende anlıorum ama. Yalan sölese ölür sanki alsanaalsanasmile

ewety cnm beraber göndermiştik ahh ahh ne günler gecti bu 80 günmü gecmeyecek :)))) olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…