Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hulya: uff sen ilerde gör çok illet bu arada bana demişsin sen tanıştın mı alemsin hesositososito ya kıskandığını sölüomusun sevdiğine hoş seninki, tam anacı sölenmez ona:roflol:

Kıss sölemedim öle bişey, ama ima ettim sanırım şimdi telefon açtığında soruyorum anneni aradın mı diye yok ilk seni aradım dioo kaydirigubbakcemile3 onu sonra arıcam faln. Anladı sanıırm kıskandığımı

amin:Saruboceq: hadi ya Allah korumuş canım ya:gitme:
amin hepsini korusun Allah:Saruboceq:
ya 100 bitmiyo ben yanlış bakmışım sanırımeyvahedigeldismile
bi bitse şu 300 lermirmirmirmir

evet canım Allah korusun hepsini...:Saruboceq:
biter canım biter kazık çakacak hali yok 300 biter ama seninde yarım ömrüm biter gibi olur
:teselli:

anlasın ya seninki betermiş zaten şimdiden alışsın:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım Allah korusun hepsini...:Saruboceq:
biter canım biter kazık çakacak hali yok 300 biter ama seninde yarım ömrüm biter gibi olur
:teselli:

aynen yani ömrümü tüketti saniye saniye geçiyolar ya-tatlicadiarzu-
ama geçmeye mahkum:dilcikar: 200ler var dahaakannehirakannehir

yuhh be kızım okadar da değilim ben yaww bilmiyorumkismile du ama gıcıklık yapıyım bi dahakine diyim bölee sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
yuhh be kızım okadar da değilim ben yaww bilmiyorumkismile du ama gıcıklık yapıyım bi dahakine diyim bölee sempatiksalakcinni

kızım delimisin o kadarda değil şaka yaptım ben espri mahyetinde:roflol:
ikisinden birini seçicez kız burda birisi vardı askeri ilk arıyodu kapatıodu annesini arıodu sonra tekrar kızı arıodusırnaşık şey
deme sakın öle delirdi derler ben desem benimkide der:roflol:

Allah'ım muhabbetlere bak yaa biri kıskançlık yapıyor biri cıbıl cıbıl çamaşırları karıştırıyor biri günleri geçiremiyor ne alemiz yaa...kaydirigubbakcemile3

Kıss şaka niyetli ne var yanii =))) ben derim hahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…