- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.961
he kaptırdım kendimi oyle bakınıyodum siteye gozumu alamadımkaydirigubbakcemile3
:uhm: kıs başta şaka yaptın sandımda sonra uzatınca bu kıs ciddik dedimm herlade.. yerimseniben
:hulya: uff sen ilerde gör çok illet bu arada bana demişsin sen tanıştın mı alemsin hesositososito ya kıskandığını sölüomusun sevdiğine hoş seninki, tam anacı sölenmez ona:roflol:
yok arkadasım yaaa ne ciddisii ama biraz gerginim sende bilirsin ayrılık zor gelio şuannnn yaaasayende şafak 458 büşümopuyorumnanaktan
amin:Saruboceq: hadi ya Allah korumuş canım ya:gitme:
amin hepsini korusun Allah:Saruboceq:
ya 100 bitmiyo ben yanlış bakmışım sanırımeyvahedigeldismile
bi bitse şu 300 lermirmirmirmir
Kıss sölemedim öle bişey, ama ima ettim sanırım şimdi telefon açtığında soruyorum anneni aradın mı diye yok ilk seni aradım dioo kaydirigubbakcemile3 onu sonra arıcam faln. Anladı sanıırm kıskandığımı
baksana ne guselleropuyorumnanaktan
evet canım Allah korusun hepsini...:Saruboceq:
biter canım biter kazık çakacak hali yok 300 biter ama seninde yarım ömrüm biter gibi olur :teselli:
bayılır tabe amac bu aklinialirimsmile
yuhh be kızım okadar da değilim ben yaww bilmiyorumkismile du ama gıcıklık yapıyım bi dahakine diyim bölee sempatiksalakcinni
Allah'ım muhabbetlere bak yaa biri kıskançlık yapıyor biri cıbıl cıbıl çamaşırları karıştırıyor biri günleri geçiremiyor ne alemiz yaa...kaydirigubbakcemile3
kızım delimisin o kadarda değil şaka yaptım ben espri mahyetinde:roflol:
ikisinden birini seçicez kız burda birisi vardı askeri ilk arıyodu kapatıodu annesini arıodu sonra tekrar kızı arıodusırnaşık şey
deme sakın öle delirdi derler ben desem benimkide der:roflol:
Kıss şaka niyetli ne var yanii =))) ben derim hahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?